Ok , hvala. A već sam pripremio protupožarni aparat. :-x
Printable View
Ok , hvala. A već sam pripremio protupožarni aparat. :-x
ahoj,ahoj veliki gameri... ja sam novi na forumu i ocito novi u guild wars-u, stoga bi imao nekolko pitanja za vas velike guruee. obzirom da ne zelim biti naporan, prvo mi recite dali vam se odgovara na (za vas vjerojatno) glupa i pocetnicka pitanja , a ako je odgovor pozitivan pripremite se na kanonadu pitanja. pozdrav :) :)
Odvoji si par sati i počni čitat članke na GuildWikiju. Ako nakon toga imaš nekih pitanja, slobodno pucaj.
hvala na savjetu, kad malo proucim sta tamo ima, javim se! vi uzivajte u igri :kill:
Za početak, stavi nekog avatara za forum.
e sad kad bi bio toliko informaticki pismen da znam kako to uciniti....jos bi si i stavil slikicu :?
lol idi na profil i sve će ti biti jasno.Ali prvo si izaberi nekog avatara.
:rotfl: sta je avatar toliko bitan? :D
Da to je nešto najvažnije na svijetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je naravno saarkazam. Samo mu kažem kako da ga stavi,ako hoće.
hehe kul :D
*steps back* I thought this is the NIGHTFALL section ,not AVATAR section. >.<
Nightfall = prijedes ga jednom i postane dosadan
PvP = ftw
Je PvP je zabavan ako imaš rank 5 ili više u suprotnom se možeš jebat nečeš naći party za GvG ili HA ni u vlastitom alliancu.= Citat =:
Izvorno postao Dante
a kako su ovi s r5 dosli do r5 lol, svi smo bili unranked jednom
Ma ja uvijek nađem party s mojim monkom, a nemam rank.= Citat =:
Izvorno postao Glass
mozes ti nac party u 5 sec, al kakvi su ^.^
Većinom dobri.
define: dobri
Došli su u vrijeme kada si mogao unranked mogao naći normalan party, nakon toga je uslijedilo vrijeme kada se tražio samo rank 3 ali i tada se unranked našao normalan party, nakon toga je došlo vrijeme kada se tražio rank 5 i već tada tko nije imao minimalno rank 3 već je mogao odustah od HA i sada je vrijeme kada se traže rankovi iznad 5.= Citat =:
Izvorno postao Dante
Kako vi dobivate te rankove, ja sada i onako više ne idem u Ha , bio sam 20 puta imam 10 fameova i dosta. Sada samo prelazim Prophecis i igram AB, s ljudima u guildu i allianci.
i dan danas se jednako traze unranked ljudi, r3+ ljudi i r6+ ljudi, jos mozes rank up ako se potrudis.
= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ti si u fazi u kojoj sam ja bio prije kojih 2 mjeseca ali će ti nakon nekog vremena AB dosadit i skužit ćeš da u PvE igri mogu igrat 4 klase(War, Mo, Necro, i Elem. ) i 6 funkcija(Tank, Healer, Bonder, SS, MM, i Nuker) i to po manje više nekim standardnim bilodovima s VRLO malim varijacijama, te će ti to vrlo brzo dosadit te ćeš poći malo u RA i tamo se zajebavat neko vrijeme, nakon toga će ti pasti napamet da bi GvG i HA bili dobri za igrat(možda čak i TA) ali ćeš saznat da se bez ranka možeš jebat te češ poslat Guild wars u pičku materinu i preći na neku drugu igru.
Traže ti se moga kurca, danas bez ranka 6+ nemaš što tražit u HA osim u PUG grupama koje rijetko prođu i Underworld, a da o Burial Mounds nepričam.= Citat =:
Izvorno postao Dante
Ja igram Ab iz dosade a i zbog ambera, namjeravam kupiti kurzick 15k.
Ja sam do r3 došao još u samim počecima GW-a, dok se igrao samo spirit spamm. Onda je došel IWAY, pa sam polako dolazio do r5...
Pa mi dopizdilo pa smo gvg igrali. Onda su me zvali s flsite ljudi da im treba igrač. I tak sam u mjesec dana dobio r7. Odtad više ne igram jer su tombsi 6 vs 6. -.-
I da, teško je nać dobar pug i s r9 zbog 2 stvari:
1) IWAY je uništio rank sistem
2) Jednostavno postoje tvrdoglavi njubovi i s rankom većim od 9.
Stoga, FLISTA FTW
Kako je najlakše dobiti rankove?
FLISTA=?
noob :oops:
Friends lista.
Pobjeđivat u tombsima? :P= Citat =:
Izvorno postao Thrall
aha.= Citat =:
Izvorno postao Glass
tombsi=?
znam samo za primeveal kings
tombsi = Heroes Ascent
Uuuuuuuuuu, ali ja tek imam 7 ili 9 fameova ne sjećam se.