evoga
https://foursquare.com/v/leeloo-birtija ... 1251703ba8
Printable View
Kod mene u kaficu je isto toceno Osjecko 0,5l 8kn, a uopce nije lose kad je hladno. Svaku vecer smo skoro tamo, samo sto ja glumim pedera pa pijem Coronu sa limunom cesce.
Lako je tako kad je za tebe po nabavnoj cijeni.
15kn svima. Baš bi mog'o jedno točeno, x puta je bolje od onog flaširanog pakla.
Tu u Zadru ima jedan popularniji kafić u kojem je happy hour od 21h do 23h, odnosno alkohol u pola cijene.
Ubijem se Tomislavom, Southern Comfortom i višnjom pa radim haos.
Daj ime i adresu birca da si zapišem u notes.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
DowntownS:D
Evo da vam dam ideju za sljedeći vikend.
http://zaslike.com/files/8ad3pr6b1k6jf87yqtfg.png
Ja idem....ako me tko vidi neka slobodno plati pivu ^^
Jel ideš vlakom ili nekak drugačije? Vožnja vlakom traje skoro 3 sata i za to vrijeme taman popiješ jedan six pack fine kvalitetne pive.
P.S. Jesi bio već tamo prije?
Nisam bio i idem s autom....frend vozi. Doduše Daruvar je blizu Bjelovara pa zato...ono cca pol sata vožnje...
I ne, nisam bio, ali pošto u Bjelovaru nema više dana pive, odlučih otići...
Bio sam jučer i tko ima priliku neka fakat ode. Bilo je predobro. Piva je po 10kn s tim da imaš i 5+1 gratis. Osim standardne svijetle, te crvene i limuna imaju još specijalna piva IPA (indian pale ale), te sa okusom višnje. Iako je IPA daleko od prave IPA-e pive fakat je predobra. Mene oduševila. Višnja suxxa, dok je crvena bila sasvim OK.
Eh da i još bitan info je da su čevapi veliki svega 25kn.
Jebemu ježa. Zvuči do jaja.
Itekako, za 125kn dobiš 6 litri pive i porciju čevapa :D
Taman da se fino restauriraš. Jesi uživao?
Da. Baš mi je drago da sam izabrao petak jer je i vrijeme bilo dobro, a i glazba između ostalog.
Naime jučer su rokali rock cijelo vrijeme tribute bandovi i bilo je super.
Danas je tamburica, što ne preferiram, a i vrijeme nije najbolje...al svjedno još razmišljam da možda odem i danas :D
To je to. Napokon život ima smisla.
Izumili pivo koje ne izaziva mamurluk
Meh, ja čekam one tablete koje te ispljuskaju i za 5min si ko nov. Ovo je upitno jer šta im to sve vrijedi ako im pivo nebude valjalo...
Ma ako im to prođe prodat će formulu sigurno najjačim pivovarama. Baš se njima da s pivom zajebavat kad mogu uzet pare na foru ideje.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Jel' probao itko Sokol? Cijena skroz kul u našem kafiću, a uopće nije loše
Meni je od tih jeftinijih piva najbolja Desetka.
http://www.pivnica.net/desetka-je-ponovo-rodena/2555/
not bad, puni karlovačka, ima malo drugačiju aromu, ali sve skupa je čisto OK.= Citat =:
Izvorno postao Dania
to sokol mi je nekak vodenasto :D
nekak blagi okus, kao da je nepotpuno pivo xD
mozda se samo meni cini..
Malo je blaži da, al' kad je 10 kn bude super :D
lol gdje vi živite, 10kn je normalna cijena :P
:(
8kn je u zirafi ak se ne varam :D
Meni u Rijeci nisu vjerovali kad sam rekao da je kod nas pola litre 10-11 kn karlovacko, ozujsko i pan. Mislim da je staropramen 12.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Staropramen je do jaja. Moji pretci s đedove strane fakat znaju smiksat jebeno pivo.
Jel netko od vas probao Piraat i ako je da li se probao napit od njega i ako je koliko mu je trebalo ako je?
Izjasnite se molim.
Staropramen je OK pivo. Ima kod nas tu u Bjelovaru jedan birc gdje je 11kn s tim da imaš 3+1, znaći svaka četvrta besplatna, što znaći da za 4 kom daš 33kn iliti 8,25kn po komadu. Pa bokte u trgovini je preko 6kn :D