Also, this. Done by warrior.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...75433172_n.jpg
Printable View
Also, this. Done by warrior.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...75433172_n.jpg
mislio sam da govorimo o obavljanju daily questova na maksimalnom levelu, levelat hilera nije nikakav problem, barem meni nije bio.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ima koja dobra duša da pošalje Scroll of Resurrection? :D
Mogu ja, reci realm i char name :D
Medju rijedjim mountovima u igri. :D
pa i nije bas, brzo ce ga svi imat. GZ
ima netko dobar da posalje SoR?
Aerie Peak, Delianna
Poslo.
Oooo, na istome smo :D= Citat =:
Izvorno postao LukA33
ima li tko da pošalje scroll? neaktivan sam od 4. mjeseca
Reci ime i server.
Thunderdinix
Server: Karazhan
Poslano. Ak sve valja stigne ti u roku 1h.
Stiglo mi je na mail sada sam vidio. Pogledati ću kada dođem kući, sada sam na poslu. Hvala ti. Javim.
kliknio sam na link u mailu, kad se log-inam na battle net dobijem sljedecu poruku:
"x404
Back to Battle.net Account Management"
Zvuci mi ko greska na stranici. Al neznam jel ti 4mj neaktivnosti dovoljno za SoR....
nije, ali je za 7 dana dzabe povodom novog patcha.
pa jel nije bilo ako si 90 dana neaktivan? ja sam neaktivan 5 mjeseci, to je 150 dana :)
a ni tih 7 dana povodom patcha ne mogu aktivirati jer mi pise da sam vec iskoristio free time.
ili ce to tek biti? :S
Nez ja sam nekidan iskoristio 10 dana free MoP i onda jos nakon tog 7 dana free time. :D
Ja sam iskoristio 7 days free kad je bilo u 3. mjesecu.
Ne znam zasto ne mogu aktivirati scroll. Valda ce mi dat kad izadje taj patch ili nesto....
izaso je patch, pa posalji ticket covjece.
Pošalji ticket. Trebala bi ti biti poruka da nemožeš iskoristiti scroll ako nemožeš... ovo mi se baš čini ko obična greška na web stranici. Ja sam isto slao tickete jer sam imao raznih problema s tim scrollom kad su ga meni slali nije mi se lik htio lvlati do 80 i svašta se dešavalo pff :D
kako se salje ticket?
sori na mojim nubovskim upitima, ne igram cesto :D
Na battle.net-u kad si logiran gore u meniju (skroz desno gore) odaberes SUPPORT i onda YOUR SUPPORT TICKETS i onda ti se otvori nova stranica i na njoj imas gumb SUBMIT A TICKET.
evo poslao sam, naveo sam da ne mogu aktivirati scroll a neaktivan sam od 4. mjeseca
i sjebo si se, jer scroll i ne mozes aktivirat. Da bi mogao aktivirati scroll moras biti neaktivan od 3 mjeseca 2012 godine.
Stvarno ne znam jesi ti uopce citao sta smo ti pisali
iskreno, nisam vidio to gdje piše da moraš biti od onda neaktivan.
znam da je prije bilo ako si 90 dana neaktivan, onda su valjda povecali.
jebiga onda nista, no nije mi jasno zasto ne mogu aktivirati 7 days free za novi patch? kakve veze sto sam prije pola godine iskoristio free time, od onda sam neaktivan...
pa jebote pas, zbog toga posalji ticket
Gledam sad stream od Scoa, GM methoda. Pas mater, 5mil non crit Shield Slamove lupa kao prot tank u SoO.
Lvl 31 :D
31 level u 2 dana i exalted sa Stormwindom te još par honoreda. Samo kroz instance. Ovo je prelagano.