Meni se neda biti GM, a i nema baš puno ljudi na forumu koji su aktivni za to.
Printable View
Meni se neda biti GM, a i nema baš puno ljudi na forumu koji su aktivni za to.
Ali zombiji, puškaranje i traženje zaklona/zaliha dosade brzo... više mi se sviđa ona Zombifikacija Lite, iako tamo nisam pročitao ništa o zombijima lol. Veća bi fora bila nešto tako u srednjem vijeku, neka jednostavna pravila za combat i to je to. Samo nema GM-a, a bilo bi poželjno da se malo maknemo od klišeja i izmišljamo nešto novo.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Srednji vijek u doba crne kuge.
Ma bilo šta, ali da ima mačeva i sl. a ovo ostalo će doći od sebe. Jer, drukčije vrijeme u zombie settingu -> drukčija radnja (nema supermarketa pa da natovariš hrane i tako...)
I am Nord from frozen nort. I *will* kill everywine who stands against me. RAGNAAAAAAAAR
(Da, dibsam vikinga, ne mozete vi sad)
srednji vijek
izmišljamo nešto novo
Zombiji izlaze iz mora na obalu pitoresknog vikinskog sela, igrom slucaja je u posjeti tom selu Jarl Bjorn.
Mislio sam da bude lajk, invazija zombija je debelo u tijeku, igrači su iz neke komune i kreću na put (po lijekove da bude još veći klišej) po uništenim selima i gradovima.
Budem ja GM, nikako da gejnam iskustva u tome.
Skupljanje biljaka i spavanje na drvecu po noci.
Zombiji ce biti u stilu I am Legend? (knjiga, ne film)
u finskoj
Zombiji će svjetlit po noći i jesti zečeve.
Ma dosadno je to :) Da je prapovijest, bilo bi barem drukčije, therefore zabavnije. Uostalom, lovili bi zombi mamute i sabljozube tigrove ko pravi neandertalci :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja svoje zombije ponovno pokušavam napravit, pokušavam napravit borbu i istraživanja, a nakon toga ću i mapu napravit (biti će manje regija nego što sam obećao, treba nam za probu manje).
Borba:
Zbrojili bi napad/obranu ljudi i napad/obranu zombija (napad/obrana ovisi što se radi), našli bi postotak koji je potreban da bude pozitivni rezultat te bi bacanjem kockica odredili kako bi borba završila.
Borba bi se odvijala u par koraka koji bi se odvijale u zasebnoj temi u par dijelova:
1)
1. Napadač napada, obrana se brani
2. Obrana organizira protunapad
3. Obrana napada napadača
4. Napadač organizira ponovni napad
itd.
Istraživanja će isto tako biti podijeljenja na postotke koji bi određivali broj potreban za uspješnost zadatka.
Svaki 5. turn istraživanja nekog dijela kojeg istražujete (borba, obrana, lootanje...) završava i dolazi +1 u to što se razvijali. Isto tako u svakom turnu se bacaju kockice da se vidi da li istraživanje dobiva boost, 7,8,9 daju 1 turn manje za istraživanje, 10 daje 3 turna manje za istraživanje, a 1,2,3 daje plus 1 turn na istraživanje. Bonusi se mogu uzeti ako to igrač želi prilikom uzimanja istraživanja koje se želi istražiti.
Moglo bi i nesto u stilu da invazija traje vec nekoliko mjeseci, igraci su zabarikadirani, danju idu po namirnice i daske i municiju itd, a nocu *oni* napadaju a mi plačemo u ćošku.
Also, svatko je zaduzen za skupljanje neceg, i ima sistem odnosa sa drugima (od 0 koje je mrznja do 100 gdje je vjecna ljubav), tako da bi eventualno moglo doci do nesloge. FILMOVI FTW.
Jebali vas zombiji, uvijek isto :(
A sta bi ti? Pojasni.
Nešto novo, nešto divlje.
WW2
WW2 i zombiji mi ide još manje. Još bi radije igrao i ono gore tipično nego to :(
Al ajde ja sad tu samo pametujem, ajmo prijedlozi gogogo :D
Pošto je Skyrim vani, mogli biste khm...
Mislio sam WW2 bez zombija...
Wild West?
@charma cameleon - nah, da ga imamo ne bi sad ovdje raspravljali nego bi igrali :)
Inače, ako već pucamo na to bježanje/traženje nečega, možemo izbacit zombije i stavit da smo kriminalci/normalni ljudi za kojim trče snage zakona/inkvizicije/nečega. Uvalimo po želji setting i to.
Wild West bank robberies.
Nisam baš na ti s tim settingom.
Možebitni ishodi:
Kriminalci u srednjem vijeku, lovi nas svatko, pokušavamo dostić neki cilj.
Obični ljudi u srednjem vijeku/sadašnjosti, love nas neki luđaci.
itd.
WTB nešto od sljedećeg
Nešto u fazonu Arcanum:OSAMO
Stone age.
A ni Wild West ne zvuči loše.
But ill go with whatever you guys make...
<3333333333333= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Moglo bi.
To bi bilo super, ali nisam dorastao tome što se tiče opisa i slično. Treba napalit steampunk fanatike :P
Nešto u čem mogu bit snob.
Ili arogantan barem.
Razvijam ideju za neki survival horror RP, koji bi nemaštovito pokrao Amnesia: The Dark Descent, postepeno otkrivanje pisama i tako to.
Možda nekak napravim da ne bude amnezije, ali ona je tako svemoćan plot element.
Posto Sonic smrad nezna pogledati inbox pitat cu ovdje. Pošto cijeli forum igra Skyrim (skupa samnom) i bit cemo zauzeti sa time dosta dugo mislio sam da bi bilo kul da jednostavno napravimo Skyrim RP challenge. Znaci nove karaktere napravimo (ili stare whatev), damo neka pravila tipa (nece se biti dragonborn,nema insta travela,mora se jesti i spavati itd) i u temu postate svaki dan svog lika sa naravno opisom sta se delalo taj dan i par screenova (koje bi se stavljali u spoilere). Pa sta mislite o tome?