Jel ima kakva Point 'n' Click Avantura za Androida?
Printable View
Jel ima kakva Point 'n' Click Avantura za Androida?
Ne znam da li je spominjana ova aplikacija
Widgetlocker
-Video
-Omogućava modificiranje Lock Screena.
Da, fora je. Al mislim da je mene zezalo da nakon kaj ga tak otključam, onda mi se javi onaj moj standardni unlock te onda još pattern lock, pa sam odustao. Dobar mi je i ovaj kaj imam uostalom :)
U tom slučaju /delete. Izvinjotina zbog mogućih problema :(
lepo se popunila lista na prvoj strani :D
SpeedX 3D
- Gameplay video
- stari moj koja zvijer od igre :D Kontrole i gameplay su jednostavno savršeno fluidne, igra je brza ko vrag i totalni gušt je izbjegavati ove prepreke. Zbilja me ugodno iznenadila.
Ludo, baš brza igra. Malo treba vremena da se priviknem na kontrole lol, odnosno naginjanje moba.
Eagle Nest
Znači, mene vam iskaču a vi u određenom vremenu trebate pogodit određeni broj. E sad, fora je u tome kaj te mete sve brže i brže iskaću, morate imat bogme dobre reflekse da bi prešli nivo.
Rocket Bunnies
- Gameplay video
- full zarazna arkadica gdje morate sa zekom posjetiti ostale planete i nahraniti druge zećeke :D Postane izazovno i full dinamično, prekrasna grafika i fluidan gameplay.
Doodle Jump
- Gameplay video
- jebeno zarazno :D
EDIT:
SketchBook Mobile
- Video Review
- PRO alat za crtanje, jebenica!
Di ih nalaziš :pray: Crtanje rula.
edit: Ovaj program za crtanje je od Autodeska, predobro.
oke. ja sam idiot. go launcher ex je genijalna stvar. ne znam kud sam gledao prvi put kad sam ga probao i izjavio da je los..
thnx bartuc
/sent from xperia x10 using better keyboard on dolphin browser.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Inače, Rocket Bunnies su praktički najbolja igra kaj sam imao prilike igrat na mobu. Plus, grafički izgleda stvarno super.
moje postove ni ne citate :(
kad sam posto za roket bunnies...
Vidi stvarno, valjda nisam vidio pošto si editirao post pa sam preskočio preko toga. Sorry.
Gun Bros
- Gameplay video
- trenutno je u Beti, ali uskoro bi morala izaći full verzija. Igra će biti brutalna, uopće ne sumnjam u to :pray: :pray:
WiFi File Explorer PRO
klik
Kako dobar program; instalirate ga, dobite malu ip adresu koju upišete u adress bar u browseru na kompu i spojeni ste na svoj mob. Nema više potrebe za spajanjem kabela niti ičeg, možete downloadat bilo koji fajl s moba, gledat slike, "uploadat" fileove na mob, brisat, kopirat, moveat...ma sve :pray: Kad pokrene program, samo ga pustite da se vrti u pozadini dok vam treba. Fenomenalna stvar.
Remote Desktop Client
klik
ZOMG :pray: Kratko i jasno: remote desktop s moba na komp. Pokrenete, upišete ip adresu, user i pass (ako imate), i rokaj. Kak mičete prstom po ekranu, tako se miće i strelica, preopako i prebolesno. I kaj je najbolje, letiiiii.
Full Screen Caller ID
klik
Full korisna stvar, stavite nečiju sliku da vam bude preko cijelog ekrana, a dolje su samo answer i cancel gumbovi, stvarno promijeni izgled kad vas netko zove a i znate odmah tko je po slici. Samo nemojte stavljat neku kompromitirajuću sliku svoje cure/žene da ne bi bilo nismo znali ak netko vidi :)
@Bartuc: Majku mu, kako dobra igra :pray:
NoLed
Video
Za sve Galaxy vlasnike ovo je must have. Ako vam je tlaka svaki puta stiskati powe gumbić kako bi provjerili imate li propuštenu poruku ili poziv preporućam ovaj app.
On jednostavno prikazuje notification ikonu ( poziv, poruka...) na ekranu dok je ugašen (ekran ne:))
My pic:
http://img257.imagevenue.com/loc419/..._122_419lo.jpg
A kak prikazuje dok je ekran zgašen? :)
Moj htc hvala bogu ima ledicu koja blinka ako imam kakav notification.
Slika gore :wink:= Citat =:
Izvorno postao Aral
lol pa ako je ekran zagašen onda nemože ništa prikazivati.
Ekran samo želi da mislite da je ugašen, ali on ustvari radi...... ugašen.
aha ok sve si mi pojasnio... pro.
Ma nema problema :wink: ,
also, Bartuc skužaj na spamu, još sam si haj.
Ne znam da li to taj program nudi više modova, ali vidio sam bolju verziju od ovoga. Verziju koja ti u lijevom kutu upali samo 1 pixel i svakih par sekundi ga pomakne za jednu ledicu da ne dođe do burnouta ledice.
Ovdje se ikona miče po ekranu svaku sekundu, ili možeš odabrati interval u kojem će ti notifikacija blinkati, također možeš birati velićinu ikona, boju ikona.
Postoji slična aplikacija koja pali samo back tipku i onu lijevu (damn zaboravih kak se zove)
BLN control link
Nego koji je to app koji si ti vidio?
EDIT: WTF, neće mi link kopirati niti prepoznati, prekopiraj ovo u address bar...
Code:http://androidheadlines.com/2010/07/samsung-galaxy-s-–-no-led-no-fear.html
:rotfl: Nego jesi li primjetio da je to ista aplikacija o kojoj sam ja pričao, čak se i zove isto :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
geeks..
treba mi widget koji će mi služit kao podsjetnik..
daklem, da na ekranu imam neš slično post-it naljepnici, ali da unutra mogu upisivat jednu ili više zabilješki.
scrollat, listat, nije bitno.. da funkcionira ko policijski notes :D
Gwin, to ti mi HTC-ovci imamo za skinut preko widget izbornika od mobitela, a zove se HTC Notes. Odlican je! Probaj vidjeti postoji li mogucnost da ga stavis na svoj SE.
Meni treba nekakav full screen kalendar widget koji prikazuje zabiljeske i sve ostalo za aktualni datum i koji se kad pomaknes prst gore ili dolje pomice za jedan datum unaprijed ili unazad, ali se cim ga "ugasim" vraca na aktualni datum.
Znaci nesto kao list papira na kojem gore na vrhu pise datum, ispod su zabiljeske i sve ostalo, a pritiskom na menu mogu npr. upisati za koji datum zelim pregledati zabijeske i ostalo, tako da ne moram uvijek manualno listati datum po datum.
Postoji li takvo nesto? Pomozite bratjo mila (iz Cavoglava)!
Zedge Ringtones & Wallpapers
Jedna od najpopularniji stranica na svijetu od sada kao aplikacija na vašem mobitelu, odabere wall ili ringtone i to je to, nemorate više skidat s neta pa onda na mob.
Pre savršena aplikacija, evo i video review - bW8XTmzx ... r_embedded= Citat =:
Izvorno postao Aral
Čisti MUST HAVE :pray:
EDIT: E, već pol sata se smijem sa starime na ringtonove. Fakat ima fenomenalnih :rotfl: :pray: