I to još protiv Izraela onakvo navijanje, UEFA ce baš jebeno reagirati.
Printable View
I to još protiv Izraela onakvo navijanje, UEFA ce baš jebeno reagirati.
ja fakat nisam niš čul ni vidil. :D
al ajd bar nije bilo mrtvih ko na eng - wales tekmi :mad:
Gledam Noleta dva sata, do petog seta, prva mec lopta za Federera.
Nanerviram se i izgasim tevej, reko necu da gledam kako ce izgubit, za pola sata osvane vijest na internetu, Nole napravio maestralan preokret i prošao u finale.
Ocu bre, da jedem daljinski.
da nisi ugasio nole bi izgubio!
ja sinoć u isto vrijeme pratio bolton-united, real-getafe, nole-rožer i hajduk-dinamo :D
Što je najtuznije, to i mislim :(= Citat =:
Izvorno postao skitkid
http://i.imgur.com/7Eyb9.jpg
Majstor.
Samo mi malo zasmeta preseravanje Rafe sa sudijom. Ipak je on manje više mirna osoba koja takve stvari ne radi ali eto. Nole je Nole :D
Prelagano ga je pobijedio.
No veceras liga prvaka. Milan i Barca op op.
patoooooooooooooooooooooooo :D
Jebemti krv 28. sekunda :D
dobro je! jedan na početku i jedan na kraju. :D
Kako mi je drago što je završilo 2-2! Realno, Milan nije zaslužio remi, ali bogami ni Barca pobjedu! Idioti imaju loptu cijelo vrijeme kod sebe i masu puta dođu pred gol, ali neeee, neće pucati, treba ući u gol, i kad to neuspiju, lopta odma do centra ili još gore do zadnjeg reda i ponovo lagano dodavanje sve do gola!! Eto im sad kad su glupi!
E, gore utakmice nisam vidio odavno i volio bi da tu barcu neko slisti s "trona" jer je njihov nogomet ultra dosadan, unčikovit, ali dosadan! DOSADAN!!!
Jep, jedva sam izdrzao da gledam Barcinu posesivnu igru sa 500 kratkih pasova.
Ono je nevjerovatno nepodnošljivo i kobno za fudbal.
Niko ne želi da gleda jednu ekipu kako se dodaje na svojoj polovini od golmana do centra i nazad.
Šteta što ih Milan nije pobjedio na Nou Campu :(
Ono što Talijani igraju već godinama je 'kobno za fudbal'.
Jebiga, zato je Seria A sada ispod Bundeslige po rankingu. No ipak mi je drago vidjeti da se uzdrma "mocna Barcelona".
http://videa.hu/videok/sport/d1-1a-H1h34FNHWC02Q65F#b
Perišićev gol protiv Arsenala. :pray:
Ovakav Dinamo mi se sviđa. :)
hjoooooo
Ovakvu kvalitetnu igru nisam već dugo vidio.
e jebemu sve.
a još najbolje da su neš izvukli. real katastrofa, dinamo totalno nabrijan, još i zadnjih 20min s igračem više, a opet ih je kelava stalno spašavao
Zaslužili su gol. Tko kaže suprotno, idiot je. Sammir je opet razočarao, ne znam zašto ga toliko forsa. Obrana je bila za 10+, od Ibaneza do Leke. A po meni igrač utakmice Kelava. Lik je bog.
jao samire crna glavo
Kelava je Bog, šta je da je, al jebenom Casillasu treba zabit gol, daleko je Kelava još od njega.
Rukavina, Sammir i Badelj igrali ko govna, ostali predobri, najbolji Kelava i Leko. Tomečak se dobro boril.
Osobno ne krivim Rukavinu, pa bilo tko iz Dinama da se našao u njegovoj situaciji, usro bi se. A cijela obrana je odigrala na razini puno jačeg kluba, stvarno ne bih mogao izdvojit nekog kao najboljeg.
Sv. Ivan Kelava!
Odlična utakmica. Ne pratim nogomet, ali sam ovo zguštom odgledao!
Dobro, kužim ja to sve, respekt i te pizdarije, ali pobogu, ako imaš igrača više i gubiš, uvedi još 1 ili 2 napadača i nadaj se nečemu! Ko da je bitno oćeš izgubiti 1-0 ili 3-0 protiv Reala!! I još k tome, Real je povadio skoro sve napadače da se skroz zatvore! Istina Bog, ako iz neke kontre dođe lopta do Ronalda, manijak će u 60% slučajeva dati gol!
Mislim, to mi je čista logika, ako su se zatvorili znači da čuvaju rezultat, pa napadaj pobogu!!! Šibaj sve naprijed!!
Neznam, ja bi izvadio Sammira jer ruku na srce nije danas odigrao ono što zna (osim onog slaloma u prvom dijelu), i ubacio bi nekog visokog napadača ili tako nešto!
jebiga! krunina kontrolirana klapa! KKK!