Omg kak je naporan taj warrior....u duelima je sranje.....ali kažu mi likovi da je kasnije odličan...na početku je sranje to je istina. :)
Printable View
Omg kak je naporan taj warrior....u duelima je sranje.....ali kažu mi likovi da je kasnije odličan...na početku je sranje to je istina. :)
Pa warr je sranje za pvp ak nema osobnog hilera,ali je zato najtraženija klasa za instance,svakih 30 sekundi dobijem whisp tipa:hey wanna come ramparts,last spot and we can summon! :D
Ali nije ni neki protiv monstera barem što se tiće ranijih lvl-a.....trebaju mi heal potioni gdje mogu nabaviti??
Odeš u neki glavni grad i odeš u Auction house,onda tamo pod search upiši light healing potion ili healing potion(ne znam kak se točno zovu najslabiji potioni).
ili uzmeš profesije herbalisam/alcemy pa ga sam napraviš :D
Inače ak je ti je problem HP,stavi shield+1h i onda probaj :D .
Što je to??...ak misliš na normalan shield...koristim ga.
1 hander = 1 handed weapon
shield = štit
Warrovi mogu i u PvPu sami, ako znaš igrat i ako si dobro gearan. Istina da su tankovi jako traženi, ali nekima to zna biti dosadno.
malo OT;
jediminjoke jel još uvijek igraš WoW?
ja cu uskoro 70 sa svojim warrom (lvl 69 trenutacno) i arms/prot sama tankom bolje od nekih full prot warrowa a arms prot mi super jel mogu radit neki pristojan dmg a uz to i tenkam ok 8)
Da, zašto? Pa pogledaj me na armory lol.= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
Evo ja dingo sa svojim warriorom lvl 58,respecao se na prot,uredno i krasno tankam,aggro generation povećan,manje damagea primam,milina.
Warrior je "losa" classa ako imas crap gear mislim da warrior najvise zavisi od opreme vise nego i jedna druga klasa pa eto on i paladin.Ali full gladiator warrior i gladiator wep...uf sta radi.U biti ono sta hocu reci ako ces igrati casual sa onako onako gearom warrior i nije za tebe ako ces hardcore i imati imba opremu warrior ce te oduseviti.
Aj moram nesto rec da warr tema ne ode u page 2 :D
Ja sam osto u čudu kad sam okrenou na prot i ono, ownam pvp , bar castere, spell reflect+ shield bash+ shield slam+ concussion blow+sve i svasta
a tek last stand
milina
Ownam castere sa full prot, a ja mislio da to suxa u pvp
Može li mi tko slozit build arms/fury , dakle da bude flurry and mortal strike , da to imam tnx....
Ne znam jel hoćeš za PvE ili PvP...
Evo ti primjer koji je OK za PvP: http://www.wowhead.com/?talent=LG0xbAioM0zZVVuhMxoV
Nešto ovako:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Provjeri moj build na armory, nema flurry al zadržiš 25 ragea kad stance danceaš, više PvP build, al radi i PvE. Danas išli fun run u naxx i bio prvi na dmgu :P
Hvala obojici , svidaju mi se oba builda ,tnx. Ima da sada :kill: =D
(BTW jediminjoke nemogu te nac na armoryu)
Mene zanim dali ako sam full prot(zasada lvl 58)dali da koristim 1h+shield ili 2h.
1h+shield... jer s shieldom imas heben armor bonus i dmg bloch i + toga imas posebne 1h swordove koji su namjenjeni tankanju.. tipa.. daje ti +armor ili ti poveava haste itd...
Jel mi i u solo lvlanju bolji prot sa 1h+shield?= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Ne znam zašto bi uopće bio full prot prije lvl 70? :o
A ako si već full prot, onda koristi ili 1h+S ili DW.
slazem se s kolegom spectreom... stvarno je nepostrebno biti full prot prije 70 jer ti duze treba da ubijes moba i samim time ti duze treba da dingas na 70... bolje idi na arms ili furry pa se kasnije resspecaj
A mozda je prot radi toga sto ce u vecini slucajeva samo tu vrstu warrora primiti u neku instancu ?
E da,zbog prot speca sam postao prijatelj velikom broju ljudi :D .= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
a do0bro na 58.. pa jel mu nije lakse sto prije zabit taj 70 pa da onda vidi puni smisao full prot warra???
Da,ali mislim lvlati kroz instance i usput dobivati rep za heroice već na ranijim lvlima.= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
super ideja!!! vidiš nisam mislio o tome i tako ces uvijek imati dobru opremu samo je problem ak nemozes naci groupu :cry: