sve je to proračunato :D
Printable View
sve je to proračunato :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Higuaín
čisto sumnjam da ću nekom promijenit mišljenje, al ne brinite, vidjet ćete vi njega još
inače ful mi je drago što je srbija danas pobijedila, i žao što slovenija nije, iako na listiću imam prolaz engleske i amerike.
Pa da! Ono, sad će sve europske zemlje koje su bile na sp-u suxati jer igrači će imati trajne posljedice od vuvuzela (a bogami i loše igre), tako da smo mi glavni favoriti za naslov europskog prvaka 2012!= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kakvi komunisti :)
http://www.net.hr/sport/page/2010/06/17/0729006.html
Volio bi da Gana prode skupinu, ali zao mi je Australaca, bas nemaju srece...
Kako su jučer englezi dobro igrali, hahaha :rotfl:
ma jučer su bili nemogući i potpuno neočevikani rezultati, njemačka koja nije mogla pobijediti srbe, zatim slovenci koji su popi*dili protiv amera i na kraju rooney i ekipica sa otoka koji jedva da su prdnuli na tekmi... :twisted:
najbolja utakmica dosada definitivno danska-kamerun.konacno dobro potrosenih 90min
i naravno prva utakmica koju nisam gledao= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
vgg utakmica. uzivao svih 90 min.
+1= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
al sad se nastavlja stara prica...
danas brazil-obala bjelokosti, nadam se da nece bit sranje..
Ovaj novi Zeland su pravi fantazisti.... Italija fail.
KOlko je brazil ostao, nisam gledao nakon 3:0?
3-1, iskljucili Kaku bespotrebno,onda nastala makljaza, k'o da rvacki derbi gledas.
zasto su se Bjelokoscani isli zamjerit Brazilcima kad sve nade moraju polagat u njih protiv Portugala... Sad ce ovi iz inata izgubit kao i Englezi protiv Ukrajinaca...
Ma kakvi, prvo portugal treba tući s. koreju a to je nemoguća misija!!!
ja se nadam.. volio bi da obala prode
... i ode sve kvragu..
Odlican Ronaldo danas, dobra utakmica, iako sam ocekiva da ce koreanci bolje izdrzat, nakon drugog gola sve je u vodu palo, al isto im svaka cast.
A Obala bjelokosti, ka i svaka druga africka reprezentacija takticki lose igra, nema pravih akcija, konstatni sutevi iz nemogucih pozicija iako ima puno boljih situacija, ako gube padaju odma, pocinju problemi, prigovaranja, ostri startovi, ista stvar je bia s ganom, jedino Alzir mi djeluje kompaktnije, ali oni igraju defensivan nogomet dok se od ostalih ocekiju lip napadacki nogomet.
A na kraju sudci su katastrofa, puno losih odluka, lose procjene kod faula, cak i kod kornera/auta, oni gol sto je SAD-u ponisten te oni sto je Fabianu priznat, katastrofa, a to su samo vece pogreske.
E jel se jos nekome cini da je Ronaldo iz zaledja zabia gol, nisu niti jednu lipo snimku pokazali da se moze vidit, ali cini mi se, Liedson je pokupia loptu i gurnia je naprijed a Ronaldo je pokupia.
neka, sad će ih koreja dobit :D
ja mislim da je kod cristijanovog gola branič vratio nekako loptu unazad, nisam siguran, al mi se čini da je kod trećeg ili četvrtog gola cristijano bio u zaleđu
ovaj cile stvarno dobro igra... spanjolci bi se trebali zabrinut..
meni je drago što se švicarci nisu izvukli :)
Mene nije bas nesto impresionirao, losi u zavrsnici, dosta soliranja, puno rasprave s sudcima, pad pret kraj utakmice di su svicarcima dopusili s igracem manje da dojdu do velikih prigoda, te neiskoristavanje onoga sto se mora zabiti, ali ipak mislim da su zasluzeno dobili, ako da nisu imali igraca vise sumnjam da bi tako zavrsilo.
Postoji sansa da ako SAD predje u drugo kolo da igra protiv Srbije :D ,koji ce to biti show bas se nadam da bude
:pray: :pray:
Odose Francuzi :mah: :mah:
(*)y————{| BBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
Fak, loše izgleda ovdje. :(
martin palermo zabio <3
nigerija mi ruši listiće :(
On još igra?? :pray:= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Ko Blanco me iznenadio :D