nice, nice= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
nego, ja imam sada modem pa malo stopiram GW i WoW karijeru...smrc :cry: :cry: :cry:
Printable View
nice, nice= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
nego, ja imam sada modem pa malo stopiram GW i WoW karijeru...smrc :cry: :cry: :cry:
kako extra site :friends:
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Gaas
sad sam u onom gradu na onoj ledenoj planini ...
uuu kako rasturam :pray: :pray:
Ja se več polako odvikavam od GW, naravno dok ne dođe Chapter 2.... :rambo:
upravo si počinio veliki grijeh sine.... treba te ubit što se očesš odreći GW.... SHAME ON YOU!!! :kill:
meni je GW dosadil...zalosno...
nikad GWa dosta...al glupi TCom...znate razlog...
javi mi se za 7 mjeseci :)= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
tad cu taman prijeci gw i drapati po factions :mig:= Citat =:
Izvorno postao hanzaplast
zakaj vi tak ne volite t-com? pa sta ti je kriv??? al ovo je malo off topic pa cu nastavit temu... guild wars je odlican :)
Za sve bez guilda, da imate odabrati što.
Ovo je manje-više čisti C/P, ali daje uvid u veći dio hrvatske GW scene.
Nemojte da vas zavara ovo PvP/PvE. Čim guild radi oboje, obično ne čini to tako kvalitetno kao ovi opredjeljeni. Jednostavno ne mogu posvetiti toliko vremena.
Ime: Fame Is Not Everything
Tag: [fine]
Tip: Kazu ljudi Pvp
Ime:Guardians Of Sacred Ground
Tag:GODS
Tip:Trenutno PvE izgleda
Ime : Brotherhood Of Apocalypse
Tag : BoA
Tip : PvP/PvE
Ime: Croatian Angelic Order
Tag: CroA
Tip: PvP primarno, PvE sekundarno
Ime: Croatian Mighty Clan
Tag: [CroM]
Tip: PvE
Ime:Cro Lords
Tag:[LORD]
Tip: PVE
Ime: Wepars on Rampage
Tag: WoR
Tip: PvP
Ime: Croatian Royal Army
Tag: CRR
Tip: Zasad PvE
Ime: Rangers From Underworld
Tag:[HR]
Tip: PVE & PVP
Ime: Croatian Angelic Order
Tag: [CroA]
Tip: PVP
Evo samo ti mogu rec da od svih ovih guildova najvise mi se svidja BoA koji su nenadjebivi HR guild u GvG imao sam cast igrat GvG protiv njih i stvarno su nas zabili....jes da mi nismo bili u punom izdanju sa igracima i jos nam fali dobre taktike ali jebiga...Svaka cas decki....
BTW ja neznam zas rade Guildove samo za PvE to je sranje napravite za boje pa tu i tamo neka oficiri odigraju kakav gvg da nas hrvater dignu na ranku a ne samo da oni koreanci dobivaju pare ;)
ja tek sad skuzio ali ovo je najbolji thread na MMORPG forumi....vidise sta je najbolji mmo...a ne onaj kako se zove sa W? Ispod castim mi je rec ime....steta internet prometa
Nije da imam šta protiv BoA-e, ali WoR atm ima dvostruko viši rank.= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Sve ćemo s vremenom vidjeti. :wink:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije sve u ranku.. Osobno meni je vazniji fun factor u igri i ekipi s kojom igram, a sa BoAom se uvijek tako nasmijem i zabavim da to nema nigdje..= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne zelim time umanjiti WoRov rank (kapa do poda) ili nesto u tom stilu (da se nebi krivo shvatilo).
trenutno sam u UKKC guildu... zakon su... daju mi ono cool stvari i svakakva sr**a..... United Kingdom Killing Crew.... :killyou: RULZ :killyou:
Ne ne ne. Onaj tip je prvi rekao da BoA ima najviši rank. Samo sam mu dao činjenicu.= Citat =:
Izvorno postao sh00le
Inače, BoA FTW!
to sam ja rekao da je BoA najvisi rank ima lai izgleda da sam se zeznuo...ali nema veze igrali smo protiv njih i stvarno igraju super...
P.S dajte admini foruma WoW ima svoju sekciju a GW ne pa koji vam je...necu vise odlazit tu ocu Guild Wars Sekciju :kill:
Nabavio sam Guild Wars prije 2 dana...lvl 8 Warrior / Monk ...trazim dobar hrvatski guild, preporuke?
zanima jel itko cuo za hrvatski guild Croatian Lions(CroL) , kasnije promijenili ime u Croatian Legends
Ima li jos koji hrvatski forum o Guild Wars-u? Znam da je gamerov jedan od najboljih ali se nemogu prijavit na njega.
mislim da nema :boohoo:
Da, gamerov je najbolji za to. Ima svakakvih temi, a i ekipa je luda ko noć.= Citat =:
Izvorno postao BIFTEK
Lako se prijaviti ako igraš GW. Pošalješ moderatoru GW podforuma na gameru whisper u igri da bi želio na forum i daš mu željeno ime i password i kroz dan dva možeš na gamer. Ime mu je Kin Evenheart
Hej dali znate gdje se mogu nabaviti oni armori od 15k. Nisam nasao neke posebne za elem. kod colectora, a kod AI ne ispadaju pa ne znam gdje ga mogu kupiti. Da li se kupuju u kojem gradu na Fire Islands?
Shiverpeek mountains, seci se po sumi i naci ces kolektore koji posjeduju "zanimljive" armore- naravno moras imat dobar party sa sobom i doc do Droknara 8)
Hench FTW?= Citat =:
Izvorno postao Büre
Po mogucnosti ne.....no ako te nitko nevoli i nemas prijatelja onda i samo onda ih uzmi..... :wink:= Citat =:
Izvorno postao noda