= Citat =:
Izvorno postao Dania
Umjetnička akademija Split (UMAS) ti prima studente koji su prije 2010. završili srednju školu bez državne mature, samo good luck sa upadanjem
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Umjetnička akademija Split (UMAS) ti prima studente koji su prije 2010. završili srednju školu bez državne mature, samo good luck sa upadanjem
Kojeg boga ti studiraš sad?
Tenkju, al' ne bih baš na splitsku akademiju, da sam htjela upisala bih našu :) Eh, jbg.
Koliko mi je poznato u vecini tih akademija umjetnickih nije potrebna matura, nosi neke bodove, al moze se i bez nje upasti.
Da...osim onoga što mene zanima, eh. Nvm, studirat' ću jednom kad budem imala novaca na bacanje.
Dobar dan, željela bih znati gdje da idem dalje ako želim postati stjuardesa :gitara:
Inače, ima tu netko tko je prošle godine prošao svu ovu strku u vezi mature i upisa? Muči me rang lista koju su objavili na postani-student :|
masakrista pitaj, on je kolko-tolko upucen u to.
i Dreamer Deceiver.
njih pitaj najvise
Ta rang-lista ti ništa ne znači s obzirom na to da su stavljeni samo bodovi od ocjena, tako da ono, možda neko ima dosta bodova od ocjena ali će fejlati maturu :) ... Najvažnije je ipak dobro napisati maturu i dodatne testove, ako ih fakultet ima.
Ta rang lista ti je samo po ocjena od prvog do trećeg srednje i na njoj se nalaze apsolutno svi koji su prijavili pojedine fakultete, bilo da im je to prvi ili zadnji izbor.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ja sam prvi dan kad su bili objavljeni svi rezultati državne mature i bile uređene kompletne rang liste sam bio oko 900. ti na listi, sa očekivanim pomakom na cca 100. mjesto, da bi na kraju bio 140. od 430 studenata.
o_o
Lijepo :D
Znači, možda još ima nade za mene.
Što si bio upisao?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ok, možda mi je pitanje glupo, ali jednostavno nemam koga pitati i na internetu jednostavno nemogu naći odgovor na ovo pitanje.
Koliko bodova treba imati (otprilike naravno) od onih 1000 za upis na FER bez plaćanja? Mislim znam da to ovisi o ljudima koji su se te godine prijavili na FER, ali otprilike, koliko je bilo npr. ove ili prošle godine potrebno?
Trenutno sam 3. godina prirodoslovno matematičke gimnazije i prosjek ocjena dosad mi je u prosjeku 4.5 pa me zanima hoću li upasti bez plaćanja. (da, znam da sve jako ovisi o maturi, ali eto ako je netko imao takav prosjek ili zna nekog tko je imao takav prosjek a da je upao bez plaćanja, recite :P )
Kako to misliš bez plaćanja? Pa sad je sve bez plaćanja oO
mislim da nije vise. oni prosvjedi FFovaca i tak to ak se sjecas.
nama je koji sad studiramo, al mislim da novim generacijama nee biti.
no ne drzite me previse za rijec
Joj, ta ekipa prosvjeduje kad im je kakao u FSB-ovoj menzi mlak.
Bez plaćanja su samo diplomski, a i to ovisi kako gdje
Kaj nisu samo preddiplomski bez plaćanja na većini fakseva ? :?
Znam da je ove godine kod nas diplomski bio besplatan. Da li će se to možda šta mijenjat dogodine? Ja ću vjerojatno upisat diplomski u 9. mjesecu.
I kaj nije Vlada na početku mandata izjavila da neće dirati visoko obrazovanje u ovim ekonomskim rezovima ?
Definitivno ne, eventualno prva godina.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Koji kok, još si na kraju neću moć ni priuštit jebeni faks. JEBI SE DRŽAVO
Budi dobar na maturi pa upadneš bez plaćanja
Da, to mi je jedina šansa. Ali sam se sjebo što sam prijavio matematiku B razinu (koja mi donosi najviše bodova za moj faks), koju i ako ju napišem savršeno, mi donosi samo maksimalno 60 % bodova sveukupno. A ja to nisam znao kad sam prijavljivao ispite :(
probaj se malo informirat,mozda jos uvijek mozes promjenit razinu
Ne može se više mijenjati razina nakon 31.1.
Moze ako ode kod glavnog (zaboravio sam kako se zove strucno) za maturu u svojoj skoli. :)
Ne može se mijenjati, istražio sam to dobro. Ja sam završio srednju prije 3 godine, nemam ja ispitnog kordinatora :D
meni nema baš smisla da je diplomski besplatan a preddiplomski ne. :D
na mom faksu je prva godina besplatna a dalje ovisi o prosjeku.
Tako je svugdje. ;)
JA se sjecam da je kod mene u srednjoj jedan tip mjenjao sredinom drugog mjeseca razinu koju ce pisati.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
jadan ti pa to nije bilo opce znanje nakon prve (moje) generacije mature.
ja sma mogo rec da nam nije nitko to rekao, jer to nije nitko rekao.
ti si 3. generacija s time.
bitch awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay