Oh lol. Spoznao sam da sam se, zahvaljujući tamnim i debelim zavjesama koje sam nekidan stavio u sobu, probudio u podne, misleći da je sedam sati ujutro. -.-'
Printable View
Oh lol. Spoznao sam da sam se, zahvaljujući tamnim i debelim zavjesama koje sam nekidan stavio u sobu, probudio u podne, misleći da je sedam sati ujutro. -.-'
znam kako ti je... :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ti nisi ni zaspao u sedam ujutro.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
^^
Spoznah da je uskoro vrijeme za nove zvucnike ^^
potpisao ugovor za flat. Router stize za 10-ak dana. Can't wait :)
Upravo su mi 2 ženske u kući koje se bave nekakvim mumbo-jumbo glupostima. Ako im je vjerovati (fala mama što si dovela scijentologiji okrenute čudake) spavam u geoenergetskoj ekvivalenciji Černobila i uskoro čem umrijeti od trovanja radijacijom ako nastavim:
Gledati u laptop
Prolaziti kraj TV-a
Spavati u svojoj sobi
Bilo što drugo
Yay. New age sranje očito jako lako prolazi ako ga prodaš nekome tko nema pojma kako malo proguglati u potrazi za informacijama.
Eh da, i mašu mi nekakvim trikorderom po sobi i mašu glavom. Očito su otkrile moje postrojenje za obogaćivanje urana sakriveno u istoj.
My life changed...
Više infoa u sigu
također :(= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Guess what; također.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
želim vas u sebi koliko ste kul.
nvm
Gej fore, a jadne? Bravo momci!
Spoznah da mi treba sreća sutra na usmenom. Budući da je do sada nije bilo, zaželite mi sreće.. :'{(
Sretno, brkati.
Sretno :{D
Spoznao sam da nemogu stat jesti lada kekse :/
gl sexy.
pseto, wtf, zašto si si reportao post?
Sretno :D
Spoznao sam da ću sutra nakon tjedan dana doručkovat. :D
Samo deletaj. Bzvze.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
makni avatar i signature. ako hell nije smio imati grammar nazi "G" bome nećeš ni ti imati išta slično. kthxbai.
i onako, bar nisi spelovao krivo eins. gg.
Spoznao sam da sam noćas... Hm, jutros čitao mangu do šest sati, i onda zaspao, samo da bi me stara probudila u devet... \o/
Nastavak - stara je naručila nekakvu antiradijacijsku posteljinu. Navodno ta posteljina, napravljena od vune i magneta i očito olova ima posebna svojstva da štiti od geoenergetskog zračenja koje je tako jako u mojoj kući da sam trebao dobiti još koji ud. Bitno je naglasiti da navedena antiradijacijska/antiraketna/antiAIDS posteljina ima i jedinstvenu cijenu od skromnih 3000 kuna. Ne, I stand corrected, 2999,99kn. ZA DEKE SA MAGNETIMA.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Onak, pokrij se regularnom dekom i stavi zvučnik na nju. That should do the trick.
Da sam opet sanjao nešto čudno; Kombincija Prototypea, Super Maria i neke ljubavne priče s mjestom radnje sještenom u podmornici te kasnije nekakvoj livadi(?) navečer uz pun mjesec.
Šta je sljedeće da mi je znati :rotfl:
da si gay....ito sa mnom...
spoznah da mi je dosao novi org cod4 cdkey
Ono, mogao si i reći staroj kakva je to glupost pa da ne baca pare u vjetar. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ili je mogao poslate te dvije tete sa anti radijacijskom dekom u Cernobil, po mogucnosti VRLO duboko u zonu, mozda cak i u sam reaktor, pa kada se vrate za tjedan dana neka pokaze staroj kako efektivno uklanja radijaciju. :)
Ja nisam gay već obična pederčina *shy*= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
Spoznao sam da svi Voltaireovi albumi koje sam do sad slušao rulaju :pray:
mogu ti prijatelj
usvari mogu ti biti decko
EPIC FAIL!= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
http://www.imdb.com/title/tt1278340/S pogle tagline i ovu sliku
http://www.imagesforme.com/out.php/i558415_EZD.jpg
:pray: :pray:
http://www.imagesforme.com/out.php/i558405_W40kPalm.jpg
Ti si fail od čovjeka. TB winz!
@sviinternetfrendačikojimipoželješesreću: dobih 3!!! Tnx gayz! Evo vam brkovi: {
Pa da.ono...mislim...jel se pita tebe ista u toj kuci.Trebao bi imati neke bodove bar sto radis i sposoban si brinuti se sam o sebi.Kosu ti likovi?Ja ne bi sjedio skrstenih ruku dok se takvo nesto desava u mojo kuci...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Spoznao sam da se kuje urota.