nešto malo drugačije al ima jamstvo 24mj u mobisu :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Printable View
nešto malo drugačije al ima jamstvo 24mj u mobisu :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Koristio bih ga za slanje poruka i podužih razgovora(cca. sat/dva)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
I da se baterija ne pregrije nakon podužeg razgovora(događa mi se s trenutnim mobom)
A i poželjan je mal bolji foto da imam zabilježit tu i tam pokoji objekt.
N80, glomazan je, no opet ima brdo funkcija +Symbian
Budem pogledao mal recenzije po netu, za sad je N80.
Možeš li išta od Samsunga onda preporučiti?
D900iS- GSM Arena link
Ali je prilično inferiorniji Nokiji. Već po samom operativnom sustavu - Nokia koristi Symbian, Samsung Javu. No, ovaj Samsung je bio reklamiran kao najtanji slider na svijetu kad je uzašao pa ako su ti dimenzije bitne... :D
dali je netko od vas možda isprobo od vipa mobilni internet čini se primamljivo ? ( pogotovo za mene koji sam preplatnik )
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27387867&idnews=639611
Hvala, budem pogledao.
N80 mi je nekako "way to big", no opet, funkcije su tu.
Koristio sam njihove pakete od 10MB prije. Na jednostavnim mobitelima poput K310i ih dugo možeš vući. čak sam imao običaj čitati članke na WoWWikiju kao bed-time štivo. No na N95 stranice se otvaraju u full veličini i sa svim flash gadarijama, slikama i ostalim stvarima tako da mi pocucla cijeli paket u par refreshanja ovog foruma ili par skokova po nekim siteovima. Ovaj novi paket od 100 MB je zanimljiva opcija. No opet, 30 kuna je malo previše ali, ipak imaš pristup internetu bilo gdje gdje imaš signal za mobitel.= Citat =:
Izvorno postao borlic5
@Cherry
N80 je malo kraća, uža i deblja od moje N95.SI dimenzije mi nimalo ne smetaju, čak štoviše, nakon 6 mjeseci korištenja, ostali mobiteli mi izgledaju mizerno i slabašno. (Vjerojatno zato što i jesu. :D)
JOOJ tolko sam zagrizao za taj N95 da je to strašno....IPHONE mi se nikako ne dopada...nešto poput blackberija mi nikako netreba....e sad dal da dam za mob 1400-1600+ kn ili ne...neznam ni sam...
Igre to ništa pošto imam psp...kamera...ajd može proći,dobro bi došla...mp3 i video...ništa imam za filmove psp...za mjuzu muvača...gps ništa...jer mi se ne placa koristenje istog kao i na 6650...uggg neznam ni sam...
hellboy ajd me nateraj da ga kupim :)
Kakvo plaćanje GPS-a? N95 ima GPS navigaciju u besplatnoj Nokijinoj aplikaciji Nokia Maps. Eventualno možeš kupiti dodatne pakete navigacijskih gadarija, no osobno, koristio sam navigaciju par puta tek toliko iz fore po gradu i radila je savršeno bez ikakvog šopinga ili nelegalnog softvera. Čak je i glasovna navigacija na hrvatskom radila potpuno normalno. A GPS-u treba par sekundi da utvrdi položaj nakon čega zabava mže početi. Music player radi izvrsne kataloge pjesama po izvođačima, albumima, žanrovima i skladateljima i u kombinaciji sa dobrim sluškama imaš savršen zvuk. Jesam li napomenuo da N95 potvrđeno može koristiti 16GB MicroSD kartice što znači da možeš natrpati glazbe za cijeli tjedan bez da vučeš dodatni player? Isto vrijedi i za filmove. Ima ugrađen RealPlayer a moguće je dodati i DivXPlayer i brdo drugih playera i gledati filmove u bilo kojem formatu. Gaming je sasvim druga stvar. Znam da si svojevremeno igrao Quake 3 Arenu, hell, bili smo i u istom klanu. N95 ju tjera kao od šale. A uz spajanje sa TV-om, WiFi, akcelerometarske kontrole i samu igru, fragat ćeš likove kao nikad dotad na najprirodniji mogući način kontroliranja igre. Micanjem mobitela. Što se kamere tiče, evo moje najnovije fotke:
http://www.imagesforme.com/out.php/t531636_palmleaf.jpg
Fotkan list na banana palmi nakon današnje kiše u mom vrtu. Slika je samo smanjena.
Meni je uredno uzimalo pare s racuna kad god sam koristio gps sa bivšom nokiom??? :o= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Dobro...dovoljno mi je...nagovorio si me :P
Vird. To mi nikad nije napravila. Imao ja tonu para na računu ili imao 6 lipa na računu, GPS je radio bez problema i bez naplaćivanja. Samo skineš kartu, bilo preko mobilnog interneta, bilo preko WLAN veze ili preko Nokia Map Loader aplikacije, izađeš van, upališ Nokia Maps, odabereš odredište, pustiš GPS da te locira i startaš navigaciju u 3d modu uz glasovno navođenje.
I mene, dodat ću još par stotina kuna i idem si uzeti N95.
Mislio sam zadržati stari SE Walkm, no prodat ću ga.
Huh, N95 rula.
Kolega Kihot ima izvrsnu ponudu za N95.
kad se navucete na wlan na mobu necete vise moc bez njega bar ja ne mogu XD
Indeed. Iako, mobilni internet je brži, ali je trenutno preskup.
Pogotovo kada ti Hellbač uleti sa onako jebenim programom da možeš upravljati čitavim kompom preko WLAN-a :pray: Baš sam se neki dan zavalio u kreveti i sa mobitelom šaltao pjesme na WinAMP-u :pray: Pre genijalno.= Citat =:
Izvorno postao grizli
I try. :D
evo da se pohvalim da sam uspijesno stavio quake 3 na mob i radi bez ikakvog frame dropa ili icega, radi fluidno kao i na kompu :)
Ja sam si ga mislio snimiti ali ne vidim smisao toga, igra je pre brza da bi je na mobitelu igrao, bez miša je to pakao, a baš da idem kupovati BT miš samo da bi ga spojio na mob zbog Q3, nema čanse :D Mob je ko stvoren za GBA igre, odnosno za igre sa mirnijim ritmom i kvalitetnim sadržajem. Još se nisam bacio na N-Gage, ali vjerujem da i tamo ima do jaja naslova...
dobro, ajde sad stvarno... budem i ja otiso kupit tu vrazju n95 ako ne zasutite... :D
btw el bi radilo ovo sa saltanjem pjesama na kompu na mojoj e51?
ja bi htio stavit sljedecu epizodu neke serije bez dizanja, pauzirat etc... :D
Khm, akcelerometar + TV = Win. Kontroliraš lika D-padom, pucaš Ok tipkom a pogledom upravljaš naginjanjem mobitela. I to sve gledaš na zaslonu svog mrcinskog 32" TV-a. :D
I ona kontrola računala mora raditi na svim Java mobitelima također pošto je sama aplikacija bazirana na Javi koju Symbian emulira (zato je trzavo, a i BT nije najbrži).
bartuc je spomenuo neku shemu s wlanom... a meni je router u sobi s kompom, tak da ono... :D
ocem ime programa i po mogucnosti link na pm ^^
Koliko sam ja skužio, u quakeo možeš koristiti akcelerometar za gledanje uokolo što bi trebalo savršeno funkcionirati.
moj mobitel nema akcelerometar, ali sam probao par igara koje koriste kameru mobitela kao senzor pokreta tj. controller.
I, da. Grizli je u pravu. Kad jednom probaš wireless, nema povratka.
Tarife za mobilni internet su u vip-u zakon.
Ja sad u T-mobile imam web n walk paket od 10 MB za kunu ali ju mogu iskoristiti samo 3 puta. 30 mb = 3 kn, a dalje po starom tj. 10 mb = 15 kn.
Više mi se sviđa onaj vipov paket od 100 MB za 30 kn.
Da, N95 također pruža mogućnost upravljanja mobitelom pomoću sekundarne kamere. Primjerice, postoji aplikacija (morat ću ju iskopati sa HDD-a) koja pretvara kameru sa prednje strane moba u kontroler. Što to znači? To znači da vam mobitel stoji na stolu, svira pjesma na računalu, mahnete rukom preko kamere, pjesma na računalu skače na sljedeću. Bez klikanja, bez ikakvog kontakta. :D
dobro hell... daj ti meni bolje objasni za ovu shemu s wlanom...
pliz... :(
Instaliraš aplikaciju na komp, instaliraš aplikaciju na mob. U aplikaciji na mobu uneseš IP adresu koju ti daje aplikacija na kompu. To bi trebalo biti to. Ako sam što fulao, exsqueeze me, ne koristim WLAN kod kuće jer imam Kasdu. :D
Bartuc koristi WLAN pa ako sam što propustio, on je zadužen za korekciju. :D
evo, postela sam...
bas mi je kulno sad... ^^
thx... ;)
omg ne smijem igrat quake na mobu previse gubim zivce mob bi mogao zavrsit u zidu a to ne zelim :shock:
sto se tice wlana pogotovo kad imate wlan dostupan skoro na svakom koraku onda je jos bolje, ja od nekog lika lovim u skoli wlan i sto je najbolje otkljucan je XD
Jučer najavljen, sljedeći mjesec izlazi.
iPhone 3G S
http://www.apple.com/iphone/
Tako se to radi, a ne kad na najavljeni mobitel čekamo po dvije godine.
Yet, N95 je izašla 2006. i svejedno ga šije u toliko toga.
istina, nema do n95 i symbiana, nema tu iphone killera sve su to n95 killeri ali ne uspjesni :D