-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 26.11.2009]
trgovao sam sa dvojicom u ovih 2-3 tjedna
Kulamasta: kupio sam od njega Thermaltake Kandalf i Enermax Liberty 620w modularca.uglavnom posto sam imao Corsaira HX 850 nisam mogao provuci napajanje kroz kuciste do njegovog polozaja(napajanje je dosta duze od standardnog),zvao sam ga i slao poruke tjedan dana ali se nije javljao(otisao je negdje i valjda je zaboravio mob) pa se javio nakon tjedan dana ali vec sam prodao kuciste jer mi se nije dalo cekati jer mi je hitno trebalo kuciste.i pazite sad ovo,kuciste sam prodao za 500 kn nekome sa Njuskala i Kulamasta mi je dao jos 150 kn jer sam kupio od njega kuciste za 650 kn.za Enermaxa nemam primjedbe,covjek mi je cak dao godinu dana svoje garancije.stvarno postenjacina od covjeka.preporuka 10/10
Shaka: mijenjali smo se,ja njemu 2 ventica i 30 kn doplate a on meni raptora.dosao meni na posao i obavili trgovinu.disk radi super.preporuka 10/10
-
lilix i la50 : kakve to veze ima sa temom .. bolje šutit nego ispast idiot sa retardiranim izjavama primjerenim osnovnoškolcima ..
da su modovi pametnije za ovakve gluposti bi se djelile banane i nebi bilo retardiranog spama ..
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Cherry <3
Ivan, aj bok si.
-_-
spamu nije mjesto u ovakvim temama .. da negovorim koliko spama ima u hardveru .. na drugim forumima za ovako nešto direktno bi se dobila banana .. pcp je očito poseban ..
dajte malo ljudi budite ozbiljniji ..
-
Ime prodavača/kupca:SMadox
Predmet trgovanja:SLogitech G500
Kratki opis:SDogovorili se, on poslao, paket brzo stigao, ja platio, sve odlično.
Ocijena:S5/5
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ime prodavača/kupca:SMadox
Predmet trgovanja:SLogitech G500
Kratki opis:SDogovorili se, on poslao, paket brzo stigao, ja platio, sve odlično.
Ocijena:S5/5
evo i meni sjele pare danas.
sve proslo super
:bravo: za grima
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 15.2.2010]
Prodavač:Snakepriest
Kupac:Ja
Predmet:Intel E7500+Scythe Shuriken za 3870x2
Opis trgovine: Dogovorio se s čovjekom za zamjenu jako brzo prek pm-a,on došao do mene sa grafom da sve isprobamo,čak je stavio grafu u komp i snimio drivere(grafa šljaka ko nova)Moja preporuka za ovog člana
5/5 :friends:
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 19.2.2010]
Prodavac: Markos
Kupac: ja
Predmet: E7500
nasli se blizu njegove kuce,otisli kod njega da vidim dali proc radi sve je u redu ispalo.ja njemu ugradio grafu u komp,drivere instalirao,poslije toga izvukli proc van.proc radi kod mene super.preporuka za ovog prodavaca.odgovarao na sva moja pitanja koja su me zanimala uz proc.
Ocjena: 5/5
-
Prodavac: mvaljave
Kupac: ja
predmet: HAWX igra
stavio oglas da kupujem HAWX igru za PC i covjek se javio.dogovorili se preko maila.sve ostalo je obavila posta.preporucujem
-
I tako, došao mi BC2.
Naručeno preko Mvavlje,
slali si mejlčeke,
dao mu link stranice od kuda želim naručiti.
Nisam mu ni uplatio a već je naručio igru,
uplatim mu,
igra stiže odmah sljedeći dan.
Nije prvi put da uzimam od njega,
bilo je tu još transakcija i uvijek sve u najboljem redu.
Brzo i sigurno.
Definitivno preporuka!
-
Evo ovako od člana mvaljave sa ovog foruma sam naručivo dosta stvari. . .sigurno preko 10stvari. . .vrijednosti čak i preko 1000kn. . .covjek je i vise nego korektan naruči mi prije nego sto uplatim. . .nemorate se nista bojati. . .dosad nisam trgovao sa pouzdanijim čovjekom. . .
:bravo: 8)
-
Također i u mom slučaju,
imao par narudžbi..
Sve u perfektnom roku sredi.
-
Prodavač:Snakepriest
Kupac:Ja
Predmet:1gb ddr2 800mhz Twinmos Twister
Opis:Dogovorili se brzo kao i uvijek,ovo je negdje 4-to poslovanje s ovim čovcom :D ko i uvijek sve super,sve dela ko beba,moje preporuke
Ocijena 5/5
-
Prodavač:mvaljave
Predmet:Dragon Age: Origins
Opis: Sve je već davno i stotinu puta rečeno. :thumbs2:
100/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Nereo
Ma mvaljave owna, sjećam se i ja kada sam uzeo Wow ;)
Ja neznam ko od aktivnih članova ovog foruma nije naručio preko njega nešto...
-
Nisam ja, ali vjerovatno ubrzo hoću :)
-
Ime prodavača: mvaljave
Predmet trgovanja: DVI kabel i 2 termalne paste.
Kratki opis: Preko meila se dogovorili da mu ja uplatim pare (na dobro mi poznati račun :P ), a on meni poslati 2 termalne paste i DVI kabel od oko 110cm. I on meni umjesto da je poslo taj kabel on je meni poslo kabel od 200cm što je skoro duplo duže :?
Ocijena: :pray:
-
Jel to što je duplo duži kabel dobra ili loša stvar?
-
od viška glava neboli :) :D :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Jel to što je duplo duži kabel dobra ili loša stvar?
Paa neznam jel tebi dobra ili loša ali ja se nebunim.. samo hvalim čoeka :)
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ime prodavača: mvaljave
Predmet trgovanja: DVI kabel i 2 termalne paste.
Kratki opis: Preko meila se dogovorili da mu ja uplatim pare (na dobro mi poznati račun :P ), a on meni poslati 2 termalne paste i DVI kabel od oko 110cm. I on meni umjesto da je poslo taj kabel on je meni poslo kabel od 200cm što je skoro duplo duže :?
Ocijena: :pray:
Od 30tak kablova 3 su ta koji su od 110cm a ostali su su 200cm, opće nisam skužio :), naravno kad sam mjerio uzeo sam kraće i tako je ostalo, ali ionako si trazio duži kabel, pa evo slučajno se desilo :)
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 14.05.2010]
heheh ma svaka ti cast kralju :)
-
Uvijek kad netko kaže kupujem orginalnu igru, ja velim mvaljave na PC Play forumu. Usluga vrhunska, brza i sigurno 30% povoljnija.
-
Ime prodavaca: lulix
Predmet trgovanja: gitara
Opis: napravio temu na forumu, lik se javio, napisao ponudu, ja rekao oke, poslao, danas stiglo, platio i to e to :)
Gitara je bila lijepo zapakirana, jos je dodana i neka spuzva da se ne osteti :thumbs2:
Ocjena: 75/5
:bravo:
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 10.06.2010]
trgovo sam dosta puta i preko pcplay foruma i preko drugih online oglasnika i uglavnom sam nailazio na losa iskustva prilikom prodaje nekih stvari... zelio bih samo da blood4me udje u rubriku dobrih trgovaca jer se drzao dogovora do najmanjeg detalja i radi takvih ljudi cu i nastavit prodavat/kupovat stvari na ovaj nacin....
-
Meni ovo bilo prvi put u zivotu da kupujem ovako preko foruma/oglasnika nest... :)
Inace u OVOJStemi
-
Drago mi je.
Stavljeni ste u listu good trgovaca.
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 11.06.2010]
Ja hvalim sve redom, a mene niko nebi pohvalio. Gejčine :(
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 11.06.2010]
ime prodavaca:rider32
predmet trgovanja: prenosni hard disk
ois:otvorena tema na forumu ja se javio..hard je dosao u kratkom roku.zapakiran ko da nikad nije ni koristen bez ijedne ogrebotine nista..
ocjena 5/5
-
Re: Dobri i Loši trgovci [UPDATE: 13.07.2010]
ajde da se i ja ubacim xD
makar je to davno bilo ali nvm :D
ja kupih graficku od Flandera, sve pet i sve super. nije bilo ni problema oko cijene niti nista, isporuka ruke na ruke odmah cim mu je je izvadio iz kompa jos onak vrucu ^^
tak da :thumbs2: za prodavaća Flandera