Koji deo nisi razumeo?!
Sta mozda zato sto je na sprskom napisano?!Rasiste...
Printable View
Koji deo nisi razumeo?!
Sta mozda zato sto je na sprskom napisano?!Rasiste...
Ako si več odlučio krenuti tom cestom onda znaj da je Milošević tražio da mu se prevodi hrvatski jezik.= Citat =:
Izvorno postao PCPFan
Samo cu ti reci jedno Milosevic je idiot...
tip se zajebavao :wink:= Citat =:
Izvorno postao PCPFan
aj odjebite od politike i tih srpsko/hrvatskih sranja
lol a ja mislio da je lik slavonac:X
za slučaj da se ne shvati, ovo je šala 8)= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ja imam neko bolesnog susjeda(stvarno je bolestan)došao je iz umobolnice,a njegov brat je u zatvoru jer je ubio mamu :rotfl: uglavnom cijela obitelj su idioti i taj tip se po cijele dane dere na aute šta prolaze :rotfl:
pozovi ga na pivicu da se smiri :fof:= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
ja imam susjede koji su cijelo vrijeme u kući, što je dobro
oni imaju psa, što je dobro
oni nemaju veze s tim psom. što je loše
pas samo laje te laje, što je loše
žalim psa, ne volim susjede, što zahtjeva odmazdu :twisted:
možda ga nisu nahranili :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Meni susjedi imaju pun kura? male djece :o koja nikako da zaspe.Ono probudi se djete u 3 ujutro i počne drečat :cry: .Sljedeće jutro upalim ja CoD 2 :killyou: ,stare nema :D ,staroga nema :D ,sestra odvali muziku u svojoj sobi,a ja...odvalim zvučnike do kraja i baci granatu :killyou: i rokam s barom :killyou: .Sljedeći dan sere meni stara da joj se susjedi žale... 1 tjedan nisam smjeo palit komp :cry:
me to :D :D= Citat =:
Izvorno postao VVombat
POPIJ PIVCE SMIRI ŽIVCE= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
hehe :) :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao gamer4life
upravo to= Citat =:
Izvorno postao olio
baj d vej da se nadovežem na jedan razgovor od prije par stranica još nemam sluške pa me zanima dali je svejedno koje uzmeš ili se isplati malo prebirat :D ???--inače susjedi nemaju problema samnom ja imam problema sa retardiranom susjedom i njezinim klošarima :-x
sad se bune da im smeta klimasto zuji cijeli dan...
NEKA SE ODSELE!!!
Snemaq bas razlika, a ako nemas mikrofon uzmi neke sa mikrofonom (za teamspeak u igrama ili jednostavno za zajebanciju)= Citat =:
Izvorno postao RETROVIRUS
thanx :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ja neam nikakih problema sa kosmijama.odvrnem purple haze od Jimija cuje se 50 metara od kuce niko nista.jednom prolazila komsinica od 50 godina i kaze:Uh sto je lijepa ova muzika sto ovaj mladic pusta.A ja pustio Be quick or be dead od Iron Maidena.
KAKO ZNAŠ ŠTO JE REKLA :x= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Meni se nemaju šta žalit, a da se i žale poslo bi ih u materinu, jer meni se nekad tresu zidovi od njihove muzike, al baš me briga, glavno da ja tako mogu radit šta oću.
pa zato sot sam rekao bratu da pusta heavy metal pjesme dok sam napolju= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
No problem with susjeds!Oni are gluhi & stupid!btw. imam slušalice!!! 8)
ljudi, jeste ikad culi za slusalice?? :|
Meni je stupid slušat mjuzu sa slušalicama ali igrat igre je bolje.....
maj susjedi, neseru ništa,jer ja njima šotganom prijetim, žišku?
U crnackom duhu. :)
Aj nemoj srat!Ni forum ti nije nekej!Bolje bi bilo da si stavio stranicu od pcplay foruma!Čista kopija! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao d4mp1r
ajd ako si tako bistar i mudar sto nam ti ne napravis forum pametnice nasa= Citat =:
Izvorno postao Ch3V4p