Meni nije strano da kad mi je dosadno nema nikog za ić nekud sam sam doma, pa visim na kompu po 9-10h...
Printable View
Meni nije strano da kad mi je dosadno nema nikog za ić nekud sam sam doma, pa visim na kompu po 9-10h...
ja igram u komadima
udjem u igru, igram 2 sata onda mi dosadi pa prestanem na pola sata,i onda oped udjem....
igram kantera po citav dan .. :) :)
nekih 25 sati.. popijem 3 red bulla i 2 sharka i udri po wowu xD
imo sam produzeni vikend neki dan i stopo sam si i od 72 sata kolko traje igro sam 41 sat 32 minute i nesto sitno i racunam odlaske na wc, jelo, piće, spavanje.
inace patim od nedostatka sna, spavam al nikad vise od 10 sati
i po čemu je to nedostatak sna?= Citat =:
Izvorno postao Gibble
ja sam osoba koja voli spavat 12-14 sati ako dobije priliku
ili po narodski lijen sam
nedostatak sna ili nesanica je kada covjek ili izuzetno malo spava (1-2h dnevno) ili uopcene spava. 10h je i vise nego dosta sna
pričajte vi sto hocete ali ja jako volim spavat
So what? Volim i ja spavati. No 10 sati sna je i više nego dovoljno spavanja. Hell, 8 sati je dovoljno. Ionako trećinu života (u tvom slčaju očito i više) provedeš spavajući umjesto da radiš nešto zabavno/korisno/vatever.
@gibble samo kazem, nemozes to nazivati nesanicom. ja preko radnog tjedna spavam oko 6 sati, ne vise, dok za vikend znam po cjeli dan prespavati (dignem se za rucak i odma poslije nazad u krevet)
@hell ja smatram san jako zabavnim i korisnim :D
u tom slučaju molim da mi oprostite na pogrešci
i unatoc mom spavanju smatram se korisnom osobom
Odmah se sjetim Babića...zatim se sjetim vlaka.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
i onda zasnjezi te se cuje pjesmica ''kada se male ruke sloze...'' ??
inace kada sam tek dobio ovaj pc (prije cca 3 godine) mislim da sam non-stop igrao oblivion i wc3 i tako jedno 15-16 sati, ako ne i vise
dude, već je prošlo 3 godine od obliviona kak vrijeme leti kad spavaš
8h,nisam mogao vise :hangin:
10h :thumbs2:
maratonsko igranje PES-a na netu!2 dana sa prestancima od pola sata za obavljanje nužde!
12 sati prošle godine igrajući TMNF
12 sati WoW-a i oči su mi skoro ispale, nije to za mene.. :hangin:
cs 1.6 15 sati bez prestanka...ipak je to bila priprema za lan party xD :rotfl: :rotfl:
20 minuta
26-27h
ja ću drugovi moji sada pokušat igrat Damnation pet minuta...e,to je rekord...izdržat u Damnationu pet minuta,a da ti se igra ne zgadi...šalim se,spojio sam 4 frendova kompa,još čekam da oni dođu,i nema me na forumu cirka 4 tjedna!
od 10-12 sati nisam siguran ! :)
Ako se dobro sjećam 14 sati, tada sam prešao Ace Combat 2 u komadu i još sam nešto igrao al ne mogu sjetiti što.
Pokemon Platinum na nintendo dsu 17 sati
oko 10-12h CoD: WaW-a... To dok mi je igrica još bila cool... Sad je ne mogu ni zamislit...
mah tjedan dana nespavanja jednom -.-'
stalno za compom cod2 ftw :S
al sad me malo pustilo :D
Diablo 2 na Battle Netu, cca. 16 sati, bol u zubu se najbolje lijeci grindanjem od 1 do 90.