ја говорим висим леет језиком, хахахахаха! и р елит!!
Printable View
ја говорим висим леет језиком, хахахахаха! и р елит!!
owned= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
ja inace malo...
Danas sam profesoru umjesto bmk rekao boli m k al na srecu nije skuzio :)
\/\/3 5p34|< 1337 14|\|6|_|463
stalno
E da slažem se sa kolegom da ljudi koji govore kraticama jako živciraju. Ja govorim " a je ga izownalo" i "n00b" i to je to. Naš jedan prijatelj je govorio stalno LOL nekih mjesec dana i onda se odvikao tako da smo ga počeli pleskat za svaki LOL koji pisne :D .Ne stvarno
jbg,dogodi se :) :) :)
ja ne (ok, mejbi sometimes), al moj kvazi-frend svako malo govori nekakvu retardiranu izlučevinu "Lol" i "OMG", lik kaze lolmg...
najradije bi ga tad gurno pod auto, užasno je frustrirajuće hodati pokraj takvog njuba... :P
Stvar je u tome zašto živcira LOL zato što čovjek kaže LOL i uopće se ne smije. Nego kao LOL smiješno mi je. To je kratica kada se doma smiješ i onda preko msn-a kada se smiješ ko debil napišeš LOL. A ne ostaneš mrtav ladan i kažeš LOL :gitara:
To kad ja kažem LOL nitko me i ne razumije pa i nije neko čudo.
Nekad kažem lol..
:rotfl:
ofc, nema dana bez tog
ja nekad nekom velim da je low i noob te omfg i wtf u rl
IRL govorim apsolutno sve što pišem na kompu...
Pa ja govorim samo l33t speak.... samo ne izgovaram brojke ofc :) Sve tipa omg, rofl, pwnd, ownd, + z0r se daju lijepo izgovorit IRL.... sad ćemo si Mafioso i ja ubrzo isprintat majice sa "Omgz0r, I'm t3h pwNz0r" natpisom...za nas i još neke u razredu koji ni ne znaju 1337 ^^
ja znam reci wtf ili kad neko kaze nesto glupo pa mu kazem lol ili xD
nista vise
Tu i tamo kazem lol ili rofl ali ne previse.
samo lol, ali tiho jer da kazem na glas bi izgubio i ostatak rl socijalizacije u ovome non-computer-friendly-but-consoles-are-okay drustvu (samo jedan frend iz zg zna pricati wow 1337 [to nije pravi 1337])
Nevolim to, lagano mi je debilno. :D
neki dan neka žena na ulici pita nešto frendicu i mene a mi nju ništ nismo razumjeli i ja onak kažem "wtf?". izletilo :(
Zad sam se i ja zarazio L33T 5p34k0m. Počeo i ja WTF? i GG.
Ja nekad frendove podjebajem sa tim al sad da koristim nešto puno nisam, i kad naučite ovakoSgovoriti onda se javite XD
Binareh =/= leet! To su samo rođaci iz dalekog koljena...
previse i postalo je malo iritantno svako malo govorim omfg i wtf
to ustvari nije 1337 to je engleski lol al opet cudno zvuci obicnim ljudima
wait...govoriš omfg i wtf u RL-u? ah...što se i ja čudim...ipak si to ti...
nekad iz zajebancije kažem omfgđ(iz skeča froudoh-u i ringu) i wtš
i meni. ili kad igramo pes kažem drugu "pwnam te. :D
najcesce koristim lolz, roflzor, roflcopter, noob, lmao, pwnt, leet, pwnzororz, zomg
L33 + ! c4mP1n9 15 f0r ll4m45 1 n3v3r c4mP y34h!
kevi sam rekla da je n00b i ona mi je rekla da sam bezobrazna iako ne zna šta to znači i nije sramota biti n00b :(
Zna izletiti poneki WTF, OMG, lol, ali većinom u gamerskom okružju.... ipak se na ulici ne želim isticati kao neki cyber geek :)