može ak uspijemo nać neki server, barabe su još uvijek offline... bum probo neš zmislit
Printable View
može ak uspijemo nać neki server, barabe su još uvijek offline... bum probo neš zmislit
Baraba je offline do daljnjega kolko znam jer prepucavaju server na linux il tak nes..
Ja ponovno počeo igrati, pridružujem se. :D
ti igras W:ET? :D
imas xfire?
Poslao preko pm-a, ako ostali hoće znati: sonicmoronic.
Baš kreativno, ne? :D
Btw. Covert Op forever...
coverti pwnaju ako su noobovi na serveru. i na fueldump mapi.
Ane, jednom sam se prerušio, prošao kroz vrata koja samo amerikanci mogu koristiti, switchao klasu u inžinjera i završio objective. :D
A da ne govorim kako je kad te ne skuže, knifing ftw. :rotfl:
da, nožovi su super ako te ne vide. isto je pametno uzet uniformu od field opsa, pa uzmes dalekozor koji je i kod svaba i kod amera isti, pa te nitko nista ne pita. druga opcija je uzet nož i derat po drvecu, panoima i zraku, pa svi misle da si neki noob il da ti laga, i onda se zeletis u nekoga i pwn. :D
na ovo switchanje klasa uvijek zaboravim. moram probat jednom.
Šta se to može? Dugo sam igrao ET i nisam skužio da se klasa može promijenit bez respawna :S= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Imaš na nekim shrub serverima tu mogućnost.
Ah, tko još igra shrub :)
čini mi se da to ima ET Pub, dođeš do mrtvog druga i "uzmeš" njegovu klasu.
bedasto :yuck:
A treća opcija je uzimanje oružja, ima u modovima...= Citat =:
Izvorno postao cropir
Btw. zašto je bedasto, ja bih igrao vulgaris servere kad bi ih bilo, ali ovdje svi imaju hrpu file-ova za skinuti... To mi je jedina zamjerka ET-u, nema casual igranja, moraš se specijalizirati za server ako ne želiš skidati stvari 2 sata...
Usput, najbolji mi je NoQuarter...
ja sam odustao od wolfa zbog tog skidanja. al ak igras na etpro i tim di su modovi vec u folderu, onda ima samo neke teksturice i porukice a to nije veliko. a i ja igram na 2 servera, 3 kad je baraba gore tak da mi je svejedno...
(for the record, igram wolf, ono je prije bilo. :D )
Ma jao..
kad vam pocne skidat puknite Escape i u konzolu upisite "/allowdownload 0" (bez navodnika) te nakon toga /reconnect i to je to! Jedino ako nemate mapu koja se trenutno vrti na serveru.. e jebga onda ju morate skinut ako bas ocete igrat!
Ja osobno ne igram nista drugo osim ETproa jer to je jedini mod u ETu koji pokazuje puni potencijal igre! A ne tam neki modovi di imas duble jump pa letis po zraku, bacas nozeve i sta ja znam koje pi*darije.. Plus sto na etpro serverima nemate nis puno za skidat! Ako imate mape koje se vecinom igraju stavite u cfg /allowdownload 0 i necete nikad vidjet da ce ista skinut..
Baš to htjedoh napisati :)
jaymod...koja je to katastrofa od moda
Ja przim samo po ETpro-u i ne sjecam se kad sam zadnji put nesto skinuo...allowdownload 0 rula
Jel to mali R? :P Jos nejdes u skolu? :D
Blek daj par imena i IP-ova public ET Pro servera na koje ideš, da ljudi malo osjete koliko je težak život ratnika :)
imam ja par komada, postam ih čim dođem doma s faxa :D , s obzirom da su barabe još offline našo sam jedan koji je stalno prazan pa ak ima zainteresiranih za partiju ovaj vikend....
mislim da cu ja moc za vikend.
Tesko sad! :P Jer sam na poslu a u stanu cekam da mi uvedu dsl.. A danas je falabogu petak pa sutra ne sljakam! Bum zapisal pa kad dodem na posao prepisem! :P Tezak je zivot ratnika.. Al petak je dan za metak u svakom slucaju! ;)
A mali R još nema igračke :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Jawohl != Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Evo par ETpro servera
85.10.199.227:27960 -- BIER&SPIELE - Reloaded!
195.66.83.130:30015 -- [ f e l d l a t r i n e ]S
evo i ovaj, stalno prazan, možemo na njemu sad za vikend bacit
194.247.192.45:27960 -- EUnet ETPro
Wunderbar! :D
Sutra instaliram ET :)
Daj kad ćete ponovo!!!!
Hoćemo sutra? I volio bih da koristimo TS, ako je ikako moguće!
:ekipa:
za danas (subota) nisam siguran jel nas bude dovoljno, ak niš drugo odemo na neki public, al u nedjelju obavezno igramo