Evo,poslušao sam Agnostic front, i oke mi je, može netko preporučit još sličnih bendova/boy bendova?
Printable View
Evo,poslušao sam Agnostic front, i oke mi je, može netko preporučit još sličnih bendova/boy bendova?
dropkick murphys
Punk ne slušam aktivno, ali sam poslušao par bendova. Definitivno najbolji
The Clash (kk, kasnije su dosta eksperimentirali s glazbom, ali su oni formirali punk svjetonazor), Sex Pistols, The Ramones, Misfits...
Da li je RHCP punk,ili je to funk or whatever?(to određivanje šta je šta,nije mi jača strana,samo znam što volim slušat)
Prije je bio funk... sad je komercijalni alternative rock :)
Can't stop ti je tipična funk pjesma...
Evo, preporučam i Pennywise onima koji nisu čuli, meni su oke.
@ Marcelius
Murfiji mi ne pašu, ne znam, jednostavno i ne volim...
arw, sašio si me u srce. Poslušaj I'm Shipping up to Boston (to mi je prva koju sam čuo i toliko sam je puta poslušao da mi se zgadila), Baroom Heroes, Boys On the Docks, The Warrior's Code, Tessie itd. osobno meni na, iako nemam puno albuma= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
ja san se sad navuka na frakturu i hangver pilze :pray:
bolje se navući na punk nego na her... mmm, ne, heroin je bolji= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
samo zato sta ti se punk ne svidja, nemoras pljuvat po njemu...inace nisam ni ja punker al rulaju mi Pasi i Đubrivo :cry:= Citat =:
Izvorno postao Santa's Little Helper
ne pljujem po punku. a zašto i nebi? to je kao da ja tebi kažem: ne moraš hvaliti punk samo zato jer ti se sviđa.
a đubrivo je zajebancija, to se zna. isto kao vatrogasci npr.
daj posudi meni malo pameti, vidim da ti sve curi= Citat =:
meni se ne svida punk, ima izuzetaka, al ne vidis da pljujem po njemu jelda ?= Citat =:
a ono o Đubrivu necu komentirat, ubuduce prije nego postas malo se informiraj :roll:
Evo, malo sam preslušavao naše domaće punk bendove, Debeli Precjednik i Dolibasija su gg.
kaj ti nije jasno?= Citat =:
Izvorno postao Kron
[quote=-.-]meni se ne svida punk, ima izuzetaka, al ne vidis da pljujem po njemu jelda ?= Citat =:
Izvorno postao "Santa's Little Helper":184h1hmv
a ono o Đubrivu necu komentirat, ubuduce prije nego postas malo se informiraj :roll:[/quote:184h1hmv]
a di ja pljujem po punku?
ok, đubrivo je ozbiljan bend. onak, ĐUUBRIIVOOO
da, stvarno, đubrivo su full ozbiljni dečki što može potvrditi i govor kojeg je održao pjevač na koncertu ("vi dobro znate da mi nismo ulizice, te stoga, ko nas voli, hvala mu, a ko ne nek si jebe mater") te niz izdanih albuma u 13 godina djelovanja (100% prirodno).= Citat =:
Izvorno postao -.-
Ne volim punk, nekak mi sve to isto zvuci, cuo sam nase, srpske, britanske i talijanske bendove, i da se ne mjenja jezik i pjevac imao bih osjecaj da cijelo vrijeme slusam jednu pjesmu...
koja je razlika između toše i punka? punk nije mrtav :rotfl:
ownaš boga.. -.-'= Citat =:
Izvorno postao unknown
Za sve one koji ne znaju poslusajte fakofbolan, pank bend iz pule mislim, prejeben su bend. Raspali su se 2002 mislim ali se nesto prica o ponovnom skupljanju, za one koju imalo prate nasu "pank scenu" sigurno su culi za njih i rec ce vam da se predobar bend...
Tu imate za dl 2 albuma... sad jel to piratija na znam, ali ja nisan nigdi nasa za kupit ove albume pa ako je modovi maknite link :wink:
[quote=McPingvin_v2.0]da, stvarno, đubrivo su full ozbiljni dečki što može potvrditi i govor kojeg je održao pjevač na koncertu ("vi dobro znate da mi nismo ulizice, te stoga, ko nas voli, hvala mu, a ko ne nek si jebe mater") te niz izdanih albuma u 13 godina djelovanja (100% prirodno).[/quote:2auw9wi8]= Citat =:
Izvorno postao "-.-":2auw9wi8
potpisujem. i to dvaput= Citat =:
Izvorno postao Outmind
stvarno ne znam kako.... to mos rec i za metal :o= Citat =:
Izvorno postao Outmind
evo u splitu na pank domjenku ce svirat 3 lokalna benda
http://img253.imageshack.us/img253/4628/npmetezohp1.gif
pa ko oce nek svrati..
a vidin da ste se upali u neku glupu raspravu oko robe koju pankse nose..
ako se nekome svidja taj djir ne razumin zasto to osudjujete
ako ce ekipa nosit marte lance i karirane gace nek nose
njihova stvar i nemora niko kenjat po tome
ako ce neko nosit 10 000kn robe na sebi isto njegova stvar i ne triba ni njega kritizirat
meni osobno je draze vidit panksu nego sminkera al ne osudjujen ove druge
e i btw,neko je dobro ovde napisa za ono pank je mrtav
ako se ne vrti po emtiviju i razlicitin komercijalnin i urbanin glupostima ne znaci da ga nema :wink:
odlično je bilo ljetos na iggy pop-u i the stooges-ima :) punk is not dead
hladno pivo, đubrivo, offspring (ajd..) - samo to od punka
đubrivo je vise pank metal, ali otkria san jos neke fenomenalne hrvatske pank bendove
nisam punker, ali ako ima sta dobro od punka, obavezno poslusam
đubrivo mi je predobar bend...
Ajde,lijepo je da se mladima svidja Đubrivo,na kraju njihove karijere...najduži demo bend na svijetu!!!! Ali brate,kakav bend...
U medjuvremenu bi skrenuo Vašu pozornost na Grupu Tvog Života,jer na mladima svijet ostaje(a perspektivni pjevac grupe, grebe prema diplomiranom pravu,božesačuvaj ako završi)
Melodicna braca :gitara: