ne spominj mi fable :cry:
Printable View
ne spominj mi fable :cry:
uglavnom kad su moguce obje opcije isprobam obje,preferiram dobro ipak
što "zlije" to bolje - zabavnije je
al u stvarnosti je potpuna suprotnost..
al u FPS-ovima.. ma nema, sve što se miče gađam.. i civile podjebavam mecima u koljena i tak.. :devil
vecinom idem na dobro rijetko kad na lose
a jeste picani - ajd kak igrate u gta serijalu? :D kad zapnete za neku baku na cesti i kad vam krene srat, jel je jednostavno obiđete il je obrijete zoljom? :roll:
neutralan ako prilika pruži^^
Ja jos kazem= Citat =:
Izvorno postao MindReader
"oprostite"
i stucem ju sa palicom
Ja kažem disiiiiiiii, skrolam na flamethrower, pružim joj centralno grijanje, a ona je centar.= Citat =:
Izvorno postao Tinox
nemoj jadnu babu flamethrowerom..... bolje molotov nacet i njeno ime i fino nazdravit ;)= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
gdje god se može ZLO
sve ovisi o trenutnku u igri pa kazem dobar 1 - zao 1 = nerijeseno
Same here. (KOTOR, Fable..) 8)= Citat =:
Izvorno postao njub
Kao primjer ću navesti Jedi Academy onaj dio gdje naravno birate ubiti onog lajavca ili ga poštediti.
Prvi put sam ga poštedio (što govori kakav sam) a drugi put sam ga (sa uključenim saberrealisticcombat cheatom) na parove raspodijelio.
Evo ja sam prevagnuo ovu anketu na stranu dobra ^^
uvijek sam na dobroj strani,al jedino što mečini zlim je krađa(da u igrici imam brata pokro bi ga)
prvoi zavrsim na good sideu.. i kad krenem na dark side ne da mi se igrat jer vec znam sta treba uciniti primjer:KotOR2
Uvjek gledam da sve bude u moju korist... Tu sam negdje, na sredini. :D
Dark way is my way.
ja sam izmedju dobra i zla ali malo vise naginjem na dobro, so there g0es my vote!
ovisi,najcesce EVIL(evil laugh). :evil:
Prvo pređem igru kak treba, trudim se bit dobar pomagat ljudima 'n' stuff. A onda drugi put sam zao do srži, idem i koljem, ne zamaram se uopće ni dijalozima :boohoo:
Dark side rules :kill:
Uvijek good side, ali ako u kampanji poput LOTR BFME ponude bad side, onda odigram i bad side.
Uvijek prvo probam dobro gdje se priča grana na dobro i zlo,jer zlo ostavljam za kraj,jer većina igara forsira zlo.Probam obje strane,a u igrama gdje nema morla tipa lawful good-chaotic evil ili dark side-light side,npr. Morrowindu,uvijek uzmem profitabilniju opciju.
uvijek bad guy... :D
ja odaberem dobru stranu.e sad...znaš kako se kaže:vrag je u paklu pozitivan lik. :D
npr. Battle Realms na početku možeš birat između dobrih (dragons) ili loših (serpents) jao kad ja okrenem serpents pa koljem dragonovce :kill:
dark side :evil:
ja najčešće budem zla... ja sam zla i inače... totalno sam zlopamtilo i u igrama i ako mogu birat, uvijek budem zla...hehe
igraj Overlord, ili Shaiyu na dark side. :D