Moraš instalirat TeamX patch. Ne znam zašto ali meni je nakon toga išlo...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Moraš instalirat TeamX patch. Ne znam zašto ali meni je nakon toga išlo...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Budem ga potražio na netu pa javim da li radi, hvala na odgovoru.
Namjestio sam si rezu na 1024x768 u F2 i odlično izgleda. Taman je kak treba biti.
EDIT:
Stavio sam TeamX patch v1.3.3 ali mi ne radi Resolution Patch :(
De uhvati skrin pa da vidimo u čemu je problem. :(
Evo SS-a:
http://img143.imagevenue.com/loc907/..._122_907lo.JPG
Postupak instalacije:
1) Instalirao sam Fallout -> v1.2 po defoultu
2) Instalirao sam TeamX Patch v1.3.3 sa ove stranice -> http://www.teamx.ru/eng/files/f1patch.shtmlS-> odpakira samo DATA folder koji se prebaci u install dir od igre.
3) Pokrenuo Resolution Pack i browsao u Fallout folder
4) Pokrenuo file za promjenu reze i tada javlja onu grešku.
Vjerojatno u data folderu imaš još jednu falloutw ikonu,a ako je tako izreži je i zalijepi u fallout folder i onda isprobaj.
Nema nikaj takvoga :(
Budem probao reinstalirati igru, ponovno patchati pa onda staviti Resolution Pack.
Imaš i teamx 1.2 patch kao i 1.3.3. PPrvo bi trebao instalirati 1.2. I pazi da na pravo mjesto staviš datoteke.
Evo, reinstalirao i snimio prvo v1.2 pa v1.3.3 patch i sada radi kao urica :D
Bio je vjerojatno problem u tome kaj nisam stavio prvo v1.2 patch pošto sam mislio da se opaska od TeamX odnosi na to da igra mora biti officialno patchana na v1.2, a ne sa TeamX v1.2 patchom. //Ako me itko skužio kaj sam sada namljeo// :D
Puno hvala Joe na pomoći.
EDIT: Sve mi proradi i onda nemrem igrati pošto idem u Finu i dedi na tulum :cry:
Suha Šljiva Party FTW :thumbs2:
Nema na čemu.
kako vama radi Fallout 2 na XP
meni kad udem u igru bude crna sliak i samo me izbaci van ne prijavi nikakav error
nes sam bio prcko po driverima od graficke stavio sam onal aceleration na 0 i ude mi u igru pocne intro i kad stisnem gumb da se makne intro smrzne mi se igra i vidi se samo 16 boja
Compatibility=win 98?
Meni je radilo bez problema.
nope probo sam sve s tim cimpatibilityem i ne radi
Probaj virtual pcSStavi na win98.
Meni na XP-u sa SP3 i DualCore mašinom radi bez problema, ali da si bumo jasni, samo sam ušao u igru i malo protrčkarao po mapi :D
Vratio sam se sa Suha Šljiva Partya pa bum uskoro zašpilao jedinicu :pray:
PS: Pitanje... Da li je istina da Charisma ima jako slab utjecaj u jedinici, pa čak i u dvojci? Na razgovor uglavnom utječe Inteligence, zar ne?
Ovdje je povecan utjecaj (no uglavnom prema osobama suprotnog spola, znaci charisma je bitna za female lik).
Uglavnom u dvojci su sve balansirali, tak da je vecina toga vazna. No opet neke stvari su manje neke vise, al nije tolka razlika ko u jedinici
Našao water chip,vratio se u hub,prodao loot a sada quest za najbolje oružje u igri. .223. Oda! :pray:
Ovak sam si zamislio lika u Fallout 1:
ST - 6
PE - 6
EN - 7
CH - 2
IN - 10
AG - 10
LK 6
Gifted + Finesse
Small Guns /// Speech /// Lockpick
----------------------------------------
Planiram igrati kao Sniper. Uzeo sam INT zbog skill pointsova i zbog razgovora sa ljudima i AGIL zbog AP-a i bonusa na Armor kao glavne atribute.
Sad mi treba savjet:
1) Da li da ostavim END na 7 ili da rađe nju smanjim i povećam Perception ili Luck?
2) Da li da rađe uzmem Steal kao treči Skill umjesto Lockpicka?
Ajde me pliz savjetujte. Hvala.
Iskreno, Steal najviše pomaže na početku kad nemaš pare pribijene kako bi nabavio medicinske potrebštine i municiju, ali valjda je Lockpicking dugočno gledamo korisnije... valjda (ne sjećam se baš sada).
Zašto uvijek gaziš u nekakve power gamerske vode?
Jednostavno uzmeš što ti se dopada i pomiriš se s tim da ćeš neke stvari propustiti. :)
Pa nejdem na PowerGameanje, samo želim najviše iskoristiti u jednom prolasku. A i volim imati pravu facu, a ne nekog wimpia u igri :D
A, mislim da ti netreba 10 int, stavi na 9, mogo bi i agility na 9 isto, pa povecaj luck i perception.
Al napravi lika kak hoces, pa igraj ponovo. Ja sa svojim nit ne ocekujem da rijesi sve questove
Edit: Tek sad skuzio da ti charisma na 2, povecaj radje to
bola ljudi speechcraft zivot znaci u rpgima, malo tu karizmu nadodaj bar na 4, jebes intel i fali ti percepcije, ma najbolje ti je da napravis pe+int+agi lika i cha ako ostane malo, (pe+agi=small gunz), samo agi za lopovluk i turnse u bici i inteligencija za skillove, konverzaciju i neka hakanja nuklearnih reaktora ;)
zabavnije je to nego str+pe+agi lik
Pručavao sam CHA skill na netu i nema utjecaja na razgovore u igri, i zbilja nema. INTELLIGENCE je taj koji ti nudi RPG iskustvo pošto ti daje brdo opcija u razgovoru, zato sam njega maxao. Aglitity sam maxao zbog ActionPointsa, pa fino sad mogu 2x rokati desert eagleom :D Perception sam dignuo na 7, a Endurance suptio na 5 i Luck dignuo na 7.
Tokom igre bu se to i popravilo:
STR bu mi tokom igre skočio na 10.
PE na 8
END na 6
CHA - kaj me briga
INT - 10
AGIL - 10
Luck - 8
Znam da sam mogao INT i AGIL staviti na 9 pa dobiti taj 1 point tokom igre, ali nema veze, ovak mi je bolje.
EDIT: Rješio sam sve questove u Sandy Shades i razrokao Vault15 i Raiders bazu :D Sad idem u Hub ili Junktown :P
sad je mocan lik
A lol, tek sad skuzio da igras Fallout 1 a ne 2, :D
Onda ti je ok, u dvojci je balansiranije pa je i charisma bitnija
= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Nije još, takav bu bio tek na kraju igre.
Sada je :D
STR - 6
PE - 7
END - 5
CHA - 2
INT - 10
AGIL - 10
LUCK - 7
Small Guns mi je na 105%
Lockpick mi je na 95%
Spech mi je na 93%
Kao prvi Perk sam uzeo Awarness, na sljedećem levelu dobivam novi Perk :rambo:
Ne znam kako ti misliš recrutati likove sa tako mizernom karizmom.
e ljudi imam problem.. naime, presao sam f2,a ja bi htio jos malo igrat, ali nemogu jer mi lik gubi HP (nakon borbe sa Frankom mi je ostalo 15hp) i to negdje po 3-6 i tak da ne mogu doci do najblizeg doktora, a kod sebe nemam niti jedan Stimpack... sve sam potrosio. I sad neznam dali je to neki bug ili nesto drugo. btw. imam strganu nogu, nisam ozracen niti otrovan.. a i sjecam se da mi se to i prije znalo dogadat da bez ikakvog razloga gubim hp. Ako nemate nikakvu ideju kaj bi to moglo biti preporucite mi neki dobar mod za f2 :D
U F1 charisma ne utječe na to koliko pomagača možeš imati. Tek u F2 su to uveli. A u F2 sam uglavnom uvijek solo igrao, bez ikakvih pomagača.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
EDIT: Samo sam u jednom prolasku imao onog tribala iz prvog grada i jednom onog mutanta kaj oboriš na ruku :D
Uff što ne volim nova EDIT pravila, moram napraviti Double post ili čekati par tjedana da netko nekaj napiše prije mene :D
Uglavnom, Fallout 2 mi je daleko bolji od Fallout 1. Sad sam se prisjetio koliko je Fallout 1 praznija, manja i površnija igra od Fallout 2 :( Svaki grad ima po 2-3 questa i to je to, ne znam kak uopće skupljati levele osim da se smucaš po svijetu i tražiš Random Encountere.
Sad sam Level 9 i pred kraj igre samS:o
Rješio sam apsoulutno sve questove u:
Vault 15
Shady Sands
Raiders
Junktown
The Hub
Necropolis
Boneyard
Ostalo mi je posjetiti:
Brotherhood of Steel
Cathedral
The Glow
Military Base
Kaj bum sa levelom cca 12 išao na završetak igre :cry:
Igra je odlična, samo šteta kaj je tak kratka.
Sada cu ja ponovno bacit jedinicu...
...prvi put sam je igrao dok sam jos bio mlad i nezreo :D