Nisam jedini takav asshole, izgleda :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Nisam jedini takav asshole, izgleda :D= Citat =:
Ma kakav asshole, likovi samo ne mogu prihvatiti da su ownani nožinom... :)
ja se ne znam šuljat :(
znam da su me u manhuntu na psp-u uvijek uhvatili i prebili :(
ja se rijetko suljam... dosadno mi je to bolje je hit & run & you are dead xD ali u ozbiljnom samu kojega sada prelazim lijepo polagano a kada ih vidim minigun i RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
= Citat =:
-I'm a covert ops!
-Jawohl.
[input name]Sgot stabbed by Herr_Schnitzel(CRO)'s knife.
-Excellent.
-Great shot!
volim se šuljati, promatrati neprijatelja, a ovisi o mom raspoloženju dal ću ih sve ubiti ili proći neopaženo :D
Obožavam se šuljati i dobro mi ide.
camperi i sneakeri... sve bi vas ja po kratkom postupku :D a bome i hoce ako se nademo u istom serveru (nemoguce)
Campam i Sneakam 0-24.
Prošao Hitman 1, Hitman 2, Hitman Contracts, Hitman Blood Money sa najboljim rankom mogućim. :P
Stealth is my strenght
grozan sam u sneakanju, ali po potrebi znam biti odlican u tome, vecinom sam mjesavina tank rush/camping
tamni poligoni su moji frendovi, u mp, kada sam u obrani (jel ima ista bolje biti skriven, i sa hmg-om pucati na neslutece protivnike)
ali vise preferiram shotgun u leda, nego noz, ima ljepsi zvuk :D
erm...
igram rogua na wow-u.. trebal sta jos reci ? ^^
u Crysisu mi smeta katastrofalan AI koji te doslovno ne skuži ak se brzo otkriješ i opet cloackaš u razmaku sekundu, dvije.. i tak ih možeš 10 ubiti bez problema.
ili kada imas attachment za svjetlo, ja se sakrijem u grmlje, i mogu ima svjetlo uperiti u oci, a oni nista, ali kod metaka su jos gluplji, idu vidjeti sto je to bilo, a upravo ste unistili drvo, i poklopi ih onda drvo, lose koriste zaklone
sada kada sam poceo igrati wolf, sam skuzio enormno znacenje skrivanja iza zaklona
il ako pucaš u bačvu benzina, i ona lagano tinja prije eksplozija, oni idu prema njoj da otkriju o čemu se radi.
obožavam stealth način igranja. Prosao sam sve splinter cell-e na zadnjoj težini, Hitman-e 2,3,4, DM of Might and Magic sam igrao na stealth način(jos uz onaj engine, ma milina). Jedna od najboljih stealth misija koju sam prolazio u nekoj igri bila je ona u COD4 u chernobyl-u ak se ne varam, ma savršeno, perfektno, uberjebeno :pray: :pray: :pray:
ja se volim šuljati,prezabavan pristup.zanat sam izučio u nekim rtcw misijama,far cry-u na hard težini(rambo pristup na toj težini nije baš pametna ideja),stalkeru,thief dvojci i sličnim naslovima.ali,ak me neprijatelji skuže borit ću se do zadnje kapi krvi,definitivno neću skočiti u najbliži grm i čekati da odu...
ciljam glavu i da bude sto vise krvi
a akd me ubiju,nazivciram se rafalam sve oko sebe,bacam bombe,postavljam mine...
hehe, mine. odlicno za je***e nekog u mozak, ne vidis ih, ali te ubiju, tako uspio ubit w1ka na wolfu 3 put zaredom, ali me je on sa lugerom i mp42 ubio 15 puta, zaredom -.-'
Koljem, uništavam, razaram, provodim kaos. Općenito ne volim stealth misije u igrama, osim možda u Splinter Cellu i Hitmanu
Ooooh, da. Do prije 2 godine ja sam tamanio mašinkama i topovima (!) . A gle me sad- naj frendovi su mi noževi i sjene. Da ne govorim o Blackjacku (thief 1 ) A tek ona metoda- :toilet:
ja sam fisher xD
jbg nemogu u RL load ako me vide,zato ima opcija bježanje
I ja sam prije preferiro jurisanje sa 2 assault rifle u rukama, a sad ... Thief jedinicu prelazim na hard...
Stealth? Uvijek, ali apsolutno uvijek, u svakoj igri gdje je od imalo koristi ^^
Ipak sam ja kameleon, ne? ;D
Na nekim dijelovima Crysisa sam uspio dizejblat poneke jammere i obavit ostale stvari tako da sam se ušuljao u kamp, obavio zadaću i šmugnuo van, bez da je uopće došlo do neke uzbune. U Hitmanu mi je violence rating (ili kako se već zove) uvijek bio manji od 25% u svakoj misiji, s time da sam neke uspijevao proći bez ispaljenog metka. Krajnje elegantno.
Jer koliko god bilo zabavno uletit u prostoriju s dvije strojnice u rukama i kalašnjikovim u ustima i razorit sve, stealth pristup te učini kulnijim :rambo:
ja sam ret pally... pogodite
Nažalost,ne šuljam se jako dobro jer sam prebučan no kad treba na cod-u napraviti masakr nad švabama ili na battlefieldu raznjeti 30-etak neprijatelja bez ijednog respavna tu sam master maestro.Na cs-u sam još noob al se snalazim,evo upravo sam postigao 20 fragova prije 10 minuta. :ekipa:
:ekipa:
Uvijek rašam u svim igrama. Jer sam greedy.
To mi se sad vraca u Doti :cry: .
pucam pa postavljam pitanja ! :)
Šuljam se kad vidim usamljenog neprijatelja pucam mu u glavu s http://www.imfdb.org/images/thumb/f/f1/ ... baller.jpg
Gerila je moja idila. To sve govori.