Jako sporo. Samo s kažiprstom lijeve ruke.
Printable View
Jako sporo. Samo s kažiprstom lijeve ruke.
ovisi koja si škola??= Citat =:
Izvorno postao misterante
II onsnovna škola široki brijeg i na ponosim se time.
rekli nam ove godine će sigurno biti i sretni dočekali 7 razred i sve otišlo u qurac, oni zamjenuli direktora *čitaj: nema se para*
Pifem jako brtzo!
Zezam se, pišem srednje brzo!
41 znak u 5 sekundi :boohoo:
a da sad... malo si ga pretjero. to sam nasvrljas onak bzvz? a onda moze bit.
pa vjerojatno napiše jadfčakjdčwaljdčwlajdčwajdačw.........
i to je 41 znak u 5 min...
A tak,ovisi.kad pisem zadacu za faks,onda srednjo brzo,inace prosjesno sto za profesionalne tipere (sekretarice) znaci jaaako sporo.
mislis sec. BTW, nije fora sam tak nasvrljat, fora je kad napises, a da ima smisla i jos da je gramaticki ispravno nap, bez gresaka :D= Citat =:
Zašto bi 41 znak u 5 sekundi bilo nemoguće?
aj napiši 41 znak u 5 sec, gramatički ispravno.
ma oces ne. i da tipkas sa svih 10 prstiju. ispravno, bez greske i da ima smisla nekog, da je povezano
ej niti ja nisam imao informatiku u osnovnoj tek u srednjoj tako da strpi se...= Citat =:
Mogu napisati cijelu englesku abecedu za 2 i pol sekunde. A prosječan sam što se brzine tipkanja tiče.= Citat =:
da da, dobra ti je ta.... ^^
uber... :rotfl:
nakon otprilike 5. pokusaja, rezultat 12.438 0o :wink:= Citat =:
Izvorno postao m777
Ja uspjeo u 5.6sek cijelu abecedu. Nice, fora ova stvara
daj nek netko ko brzo tipka to snimi da vidim kako mu to uspije :D
kak si to uspio dovraga ja nemrem ispod 7= Citat =:
Izvorno postao m777
Vrlo sam blizu m777, beware uskoro ti ode rekord :)
http://img86.imageshack.us/img86/2324/ggap0.jpg
da moš mislit svi su ludi..= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
Ja bi trebo malo prakse jel mi prsti bjeze po tipkovnici, al tipkam dosta brzo. nemrem se navikut da pisem pravilno :rotfl:
navikni se dok ti ne bude prekasno :roll: stalno ispravljas pogreske u pisanju i to ti je to. neces onda imat kasnije problema s time. tako i ja uvijek ispravljam, a to me dosta usporava. ali dobro, bolje je pravilno i polako pisati, nego nesto našvrljati nabrzinu
ma naučit ćeš se pravilno pisat samo je pitanje vremena i praxe...= Citat =:
Izvorno postao Skoljo
tipkam dovoljno brzo za sebe, dovoljno brzo.. nekad prebrzo, a nekad teske riječi presporo
Bavim se pisanjem pa sam smješten u 4 grupu. Još davno u srednjoj sam od tičera zaradio tu titulu maestra of d kijbord.
dovoljno brzo al ne koristim šđžćč