Vama sutra škola? Bahah.
Printable View
Vama sutra škola? Bahah.
Postani gej. To ce ti biti dodatni povod da ides u skolu.
Prepuštam to nekom drugom
Službeno objašnjenje zašto Stormtrooperi uvijek epski fejlaju pogodit ikog. :pray:
Šta je, tehnička a? :)
I ja idem (dvanaestog) u prvi razred srednje. A šta da kažem, veselim se tome. Nova sredina, stvari koje me zanimaju, novo sve. Molim se bogu da bar 50% razreda budu normalni ljudi.
Zanimljivo ali cure u razredu mi uopće neće faliti, ne zbog tjelesnih atributa i ostalog nego zbog toga što je ovih 8 godina muški dio razreda (nas samo 8...) bio normalniji od ženskog. Ono, nisam većih kučki vidio (skužajte na izrazu ali eto...) uključujući i razrednicu (pristranu, nadrkanu i nadasve iritantnu osobu). Lijepo je biti s curama koje nisu kao gore navedeni tip žena, družiti se i sve to, ali ajmo zapravo, kolike su šanse da će takva naići u tvoj razred :(
Što se mene tiče tako mi je najbolje - razred pun muških, imate o čemu raspravljat jer su vam interesi (uglavnom) slični a na odmoru/kraju nastave imaš ogroman park ispred škole, sjedi na klupu i upoznavaj koga god hoćeš.
falit ce ti. ne seri. znam ja, koncarevac sam bivsi :(
Oh, Hrvatska izgubila od Bosne na evropskom u košarci, zanimljivo.
Otkad ljudi iz okolice zg'a koriste "skužaj" kao zamjenu za "sori"? :(
on je splicanin?
A može bit da si u pravu. Vidjet ćemo. Znam da mi zasad to ne pada teško.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
BTW otkad sam ja iz okolice Zagreba :(
@Chevap
Inb4 razred nasilnih retardnih cajkića. ;D
Nasilni lol. Imam malo manje od dva metra, oko sto kila i jebački pogled. Mene ti ne tuku.
Šta fali cajkicima
Odzakle si matere ti?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Roflmao. Nije uopće bitno, možeš naletjet na takve mamlaze koji se idu mlatit prek odmora samo jer nemaju niš pametnije. :)
Ili to, ili likove koji se spenkaju po guzama.
Sad ti je Ragnarok napisao, komentar iznad mog ffs
Tko je tebi dao moda :)
Zapravo, nema ti nasilja u srednjim, bar ne fizičkog za koje ja škole znam. Uostalom, samo spomeni moje ime i svi će se tresti 8)
Onda ne znaš kurca lol. ;D
Bar se ne stavljaju u zadnje vrijeme svugdje kamere jer se stalno neko kolje po hodnicima.
Also rofl, pričo mi nekidan frend koji je išo u neku tehničku u Zadru, dođe lik nasred sata prijetit nastavnici nožem, a ova komotno izvuče pištolj ispod klupe. :)
lol di ti zivis jebote?
tu u koncaru, koji ne slovi ko najbolja skola u zagrebu, fkt nemogu reci da je u 4 godine mog skolovanja bilo rpevise sranja. bila je tuca (1v1) tu i tamo, 1 godisnje ako i tolko...
On topic: Google opet kulira!
:(= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Fffuuuu, prestigo me Predo sa googlom. Moćno je :D
http://www.facebook.com/christianmengele
Mengeleov unuk na fb-u
i shit you not!
Stavili su "Don't stop me now" na početnu str. gugla.
Video prerula. Google you sexy bastard.
*hi five*= Citat =:
Izvorno postao Dania
Da ostali moraju u skoli danas dok je meni odgodjena :p
Zadar city G's.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Google :pray:
Spoznao sam da sam jutros u 01:00 sjeo na krevet i ovaj se raspolovio na dva dijela. Doslovno. Jebemti krevete na akciji i debilne prodavače, prvi put su nam donijeli crne umjesto smeđih a sad ovo.
I tako legnuo na pod s madracem, i oko 5-6 ujutro pljušti kiša iz prozora (nije cenzura) ravno meni na glavu (kraj prozora sam spavao (nije cenzura)). Ojebemti sve :(
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
svi mi imamo frenda koji sere ko govno
also dosle prvasice:D:D:D