Moram priznati ima. Al zna i to biti dosta iritantno katkad :D.
Printable View
Moram priznati ima. Al zna i to biti dosta iritantno katkad :D.
ONE OF US, ONE OF US= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Počni sa suptilnim bojanjem kose u trenutnim nijansama, i nakon kaj se ljudi priviknu na bojanja prebaci se na bijelu Geralt-boju.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Zanimljivo da me 99% ljudi koje upoznam pita zašto farbam kosu :D
Neka mutava nijansa crne je u pitanju.
TEKST. :pray: :pray: :pray:
Klasik.
To je to, hvala! Taman za soundrtack za neki PvP video.
Al je zabrijao solažu na 2:40 :D
Doboj. :D
Zbog ovoga bih htio znat svirat harmoniku. Meni je ovo kvalitetno, ne znam :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
A CURICE SKAČU I ŽVAKAĆU ŽVAČUUUUU
Znam ljude koji to slušaju. Baš slušaju.
Ja zivim medju njima. Al jebiga makar imaju kakvog takvog skilla u muziciranju, a tekstovi su im bas reflekcija narodnog duha. Bolje od mnogih stvari. :D
Pa neusporedivo bolje od npr. Rozge/Magazina, Severine i sličnih pop izbljuvaka i Miše. Jedino što nosi breme kulture i stila krajeva u kojima se prozori sjekirama brišu, ali bar ima nekog stila i identiteta.
Vi ocito ne slusate domacu dance muziku iz 90'ih.
MIŠO JE GOD TIER SHVATI TO VEĆ JEDNOM= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Svatko tko sluša Mišu počeo ga je slušati ili ga sluša u alkoholiziranom stanju dok je ostatak klipana pjevao njegove pjesme pa je tako počeo cijeniti dotičnog samo kroz silno neutemeljeno hvaljenje ostalih i tako se širila Mišja groznica. Dokaz je to da ti nitko neće znati reći zašto voli Mišu osim toga što ga "svi vole" (ili volu). Zapravo mislim da su tr00 obožavatelji Miše zapravo najveći droneovi među glazbenom publikom.
Većina tog prozivanja Miše najboljim ikada je ironično. Bar sam ja dobio takav dojam. Al to ne znači da čovjek nema bar desetak apsolutnih klasika u žanru.
A i mislim da se ovo "sluša ga u alkoholiziranom stanju" podrazumjeva.
Po tome i je Miso klasik.
Mislim da ne postoji ikoji drugi glazbenik koji ima toliku publiku medu povremenim alkoholicarima na nasim prostorima.
Savršen bassline i lirike koje srce cepaju. Može li bolje?
Lirike cepaju jedino mozak jer su kao da ih je napisao 10-godišnjak. Stvarno, većina pjesama mu ima užasne lirike.
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Koliko sam mu ja to puta rekao, ali ne slusa jadan...
Ako je Mišo kvalitetan izvođač zbog toga što ga je masa ljudi slušala, onda je i Rebecca Black odlična pevaljka.
^dis
Zašto svi forsaju mišu?
Frend svira svatove i prepričava zgodu od nekidan. Dalmatinski svatovi u slavoniji i svira se standardan repertoar i odjednom stiže hrpa pijanih dalmatinaca i traži nešto veselo, izričito veselo. Ovi se pogledaju i krenu "Ako me ostaviš" od Miše i dalmatinci ludi, vrište to,to, bacaju pare svircima, razbijaju boce od glavu. Iako pjesma ima tekst koji je zrel da se pjeva na sprovodu, napisana je u duru i ljudima to odgovara te je automatski vesela. Zanimljivo.
Ja sam pak bio u svatovima di je "Drugi joj raspliće kosu" razvalila, a po meni to definitivno nije pjesma za svatove. Čudni su ljudi kad si malo popiju, samo da im je poznata stvar i odma kreće raspašoj.
Zrel da se pjeva na sprovodu? Daj me nemoj.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Jedina takva možebitna "sprovodna" pjesma jest Ostala si uvijek ista, a ona je skroz druga stvar. Ali tko bi normalan takve dvije pjesme stavio na sprovod ionako nije baš normalan.
Mišo ide na isti kalup, ali opet, koliko poznatih izvođača ide? Kao npr. AC/DC, Tomcon...
Provjereno radi.
Kad sam bio u Ilači, slavonci su tukli svoje pjesme, ono, uvijek isto, pet akorda, tekst u biti uvijek isti, možda se razlikuju u dvije mjere i to je to. Kad smo mi došli iz Splita?
Pa nastalo je sveopće oduševljenje. Svi su znali i Mišu, i sve klapske stvari, znaju i Olivera jebemu. A Mišo ima neusporedivo bolje pjesme za "proslave", Drugi joj raspliće kosu, Proplakat će zora, Ako me ostaviš, Svi pjevaju ja ne čujem... da moram birat između Miše i nekog današnjeg "zabavnjaka" odabrao bih Mišu svakako.
Jebate koda si otišo u Indiju pa se iščuđavaš šta ljudi znaju Mišu i klape lol
Mišo se zna u cijelom svijetu.
Ovo ostalo ne.
MIŠO: 1
OSTALI: 0
Mislim da si pobrkao Sinišu i Matu.
Kad ima preretardirani community sad. Svi se napalili na KJV, da ne spominjem forsiranje istoga u nebesa.
Gore nego forsiranje BRCICA.
Mile Kitić svuda prolazi.
Nema tako instančane pjesme.
Lol community. Samo skrećeš s teme jer znaš tko je bolji.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Also, BRCICI su zavidan komjuniti, ako kažeš suprotno umri. Bez tebe će bit još bolji.
Mislio sam da je Siniša bolji, ali to je bilo prije.
Sada su stvari prilično skliske. Mišljenja se mijenjaju.
BRCICI community uopće ne može postojati bez mene.
Zaboravljaš tko drži ključ vrata sudbine kuće u mirnom selu.
Mrš, skupit ćemo one eure kad-tad pa ćemo te izbacit :D
Ne možeš, bit ću u jednoj od moje dvije garaže.
Jedna je garaža! Ono je "kupatilo"!
EDIT: Ne ček, 2 su garaže :shock:
Nemaš pojma. U prizemlju su dvije garaže.
Imam i nedovršenu terasu.
Šta si tolko lijen, koda si Dalmatinac a ne BRCICANIN.
Also, stepenice :pray: