Pogledo 4. Fast and Furious
Film po meni opce nije nest.. Nema puno zgodnih treba, nema brutalno predivnih auta, nema neke jace karakterizacije likova itak..
Valjd ce 5. dio bit bolji hmhm..
Printable View
Pogledo 4. Fast and Furious
Film po meni opce nije nest.. Nema puno zgodnih treba, nema brutalno predivnih auta, nema neke jace karakterizacije likova itak..
Valjd ce 5. dio bit bolji hmhm..
Tenacious D - The Pick Of Destiny
Osto sam razočaran, očekivo sam neš više.
Tako je i meni bilo. Par dobrih fora, zajebantskih pjesama i to je to.
Film koji sam sa 17 pogledao doslovno 50 puta. Naucio sve pjesme napamet, upoznao se sa radom Jack Blacka, grupom Tenacious D itd... Ugl onda mi je bio fantastican, vjerojatno bi mi bio losiji da sam ga sad isao gledati prvi put. Jedan od najdrazih filmova u sjecanju.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
edit: titlovi su bili srpski i uz sve ostalo naslov je bio: IZBOR SUDBINE.
boze dragi masa stvarno me nekad iznenadjujes
Ta bilo *_*?
mawi swatki s okicama joj joj
:*
Tražim komentar na film Van Diemen's Land... Iskustva? Jel ga se isplati pogledat?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oviePoster.jpg
Zabavna i prilično originalna komedija, upečatljivih "staloženih" nastupa (Steve Carrell i Jane Lynch).
"Bollywoodski" kraj je ftw :D
Hall Pass
http://www.onlinemovieshut.com/wp-co...ass-review.jpg
Pogledajte ako volite Hangover, film je tu negdje u tom rangu!
Iron Man 2
http://www.tisakmedia.hr/var/ekiosk/...d_lightbox.jpg
Odličan nastavak
7,5/10
= Citat =:
Izvorno postao hansi
ja sam popizdio... gledao sam do kraja jedva(zaspao dvaput) i odmah sam obrisao. Sranje neviđeno -100000000000000000/0
@unknown-film je sam po sebi predivan,lijepo snimljen i ima odlican zvuk.
Film je i napravljen da te brainfucka i prije dosta stranica dao sam nekoliko linkova di mozes procitati
nekoliko dobrih ideja o cemu je film govorio.
Pogledo sam film i isto sam bio zbunjen do jaja...and I fucking liked it a kad sam naso neke hintove onda
mi se jos VISE svidio.
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
nuff said
film je govno najvece. eto
Meni se svidja a vas ko %6$/ :D
Zar ne možeš to nekako svojim riječima napisati? U zadnje vrijeme je baš postao trend kopirati tuđe osvrte s drugih stranica, ili jednostavno naslagati nekoliko youtube recenzija. Rijetko kad ovdje pročitam neku konstruktivnu kritiku filma, uglavnom je riječ o nekakvim usađenim mišljenjima i gore spomenutim tuđim osvrtima. Zar je toliki problem napisati vlastito viđenje filma, ono što si SAM pomislio nakon što si ga pogledao? Jebeš imdb i jebeš youtube, pa ne trčiš valda odmah tamo vidjeti što drugi misle nakon što završiš s filmom? Al' baš sam to primjetio ovdje, npr. netko napiše da je film govno i onda citira tuđa mišljenja kad mu se postavi pitanje zbog čega je govno. Nema veze ako se slažeš 100% s tim recenzijama, svejedno daj se raspiši, misli za sebe, raspravljaj, razvijaj retoriku. Ja pročitam svaki post ovdje i gušt mi je čitati argumentirane stavove forumaša, neovisno o tome slažem li se s njima ili ne. Al' neam baš volje gledati 12-minutni youtube klip gdje adolescenti pokušavaju na "duhovit" način isprdati film, ili čitati tuđe rece. Raspravljam ovdje, ne na imdb-u i ne s nekim johnny87 iz New Orleansa.
edit: odnosilo se na unknowna...
aj prestani trolati... kao ti si najpametniji mi smo ovdje svi budale...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Ne trolam, smrtno sam ozbiljan.
Pa sta, fino ti je covjek sve rekao. Nikakvo trollanje nije u pitanju
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...NightTitle.jpg
"The Power of Nightmares", 3-satni dokumentarni mini-serijal Adama Curtisa, o suvremenom političkom vodstvu velikih sila na temelju takozvanog globalnog terorizma.
Temeljna okosnica su dvije "iste, ali različite" strane; neokozervativni političari na zapadu i islamski revolucionisti na istoku. Oboje željni moći, slave, alkohola i kurvi, i oboje prilično moralno nekompromisni.
Ako je suditi po serijalu, teroristi su ništa drugo nego li napuhana priča koja neokozervativcima služi kao nužno zlo od kojeg trebaju štiti svoj jadan i napaćen narod*.
Ono što je poseban bonus u ovom dokumentarcu je ipak objašnjavanje islamskog extremističkog mentaliteta putem povjesnih činjenica i religijskih nazora. Teško je popamtiti sva imena, ali lakše je shvatiti razloge zbog kojih rade takva sranja (svom narodu, a ne zapadu).
Uglavnom, odlično štivo, informativno i vrlo, well.. popularno, da tako kažem. Naravno, informacije i pouku ipak treba uzeti sa zrncem dvojbe ^^
*a možda je ovo napuhani dokumentarac koji služi liberalima da štite narod od konzervativaca
http://i.imgur.com/OWkMn.jpg
Poprilično zadovoljan filmom!
8/10
In America
http://images-eu.amazon.com/images/P...2.LZZZZZZZ.jpg
Dobar prikaz doseljenja Irske obitelji u Ameriku i njihovo snalaženje u novoj sredini, te suočavanja s prošlošću
7,5/10
Meni je unknown bio dosta dobar film. Bolji od večine koji izlaze danas.
Jedini problem koji sam uvidio u filmu jest pred kraj kad se sve počinje wrappat. Nekako mi je sve prisiljeno i previše scena koje gube vezu sa ostatkom filma.
Ko da su bačene tu iz nekog čudnog razloga, možda je to onome tko je pisao skriptu bilo cool pošto bi im film ispao pre kratak.
Često se to dešava kada moraju razrješit priču u filmu.
Slično kao Inception, samo šta inception nije imao problema sa razješavanjem priče, ali je imao problema sa suvišnim scenama, James Bond scene kako ja to zovem.
Pream općoj ljestvisi
Inception bi ocjenio sa 7/10
A Unknown sa 7.5/10
A kada bi usporešivao filmove, Inceptio bi im bio malo bolji.
Svašta :( .Uspoređivati filmčinu sa Unknown koji je nakon polovice totalno neuvjerljiv , klišejiziran i hebeno prevaziđen .
Pa Inception je od početka takav, tako da ispada da je ovaj drugi film barem duplo bolji.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Da, barem je Inception pun klišeja. I svako malo vidimo sličan film.
Unknown nije loš, al' apsolutno sve, DOSLOVNO sve u filmu je već viđeno prije 20+ godina. Stravično neoriginalan i predvidljiv, po ničemu poseban, a i Liam Neeson mi je dopizdio. Uvijek ista, dosadna faca i još dosadnije uloge.