-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Politička pozadina Nolanovog Batman serijala koju je Aerial natuknuo je pošteno obrađana na xy forumskih rasprava i secirajućih recenzija, tako da ne vidim što se neki tome iščuđuju ili podsmjehuju. Nije ovo Burton i vojska pingvina koja teroriziram grad :rotfl: .
-
-
Kako se ja nasmijem svaki put kad se Vedran pojavi :D
Uglavnom, slažem se sa Bullom vezano za betmena. Nema tu takve podradnje koju bi se dalo istraživati. Filmove i gledam zbog zabave, no to ne znaci da mi imerzija ne moze biti unistena nekim dijelovima i aspektima na koje ja jače polažem. Ovaj puta, to je konfuzno odvijanje radnje s obzirom na vrijeme. Da to želim, otišao bih gledati Dr. Who ili čitati nešto od Clarkea. Tako da ostajem pri prvoj tvrdnji: cijela druga polovica filma mi izgleda nepotrebno natrpana i nabacana. Dobro je,ali moglo je i bolje.
A ako cemo bas sitnicariti,vezano za kraj:
svjetski poznati milijarder koji je navodno umro (a zapravo je lažirao smrt kako bi se sakrio) za vrijeme najveće terorističke situacije u povijesti koja je uzrokovana time da su dotični teroristi došli u posjed nuklearnog naoružanja napravljenog od strane dotičnog bogataša sjedi usred Francuske u kafiću. Right.
-
zašto ne? možda misle da je on samo look-alike :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
A ako cemo bas sitnicariti,vezano za kraj:
svjetski poznati milijarder koji je navodno umro (a zapravo je lažirao smrt kako bi se sakrio) za vrijeme najveće terorističke situacije u povijesti koja je uzrokovana time da su dotični teroristi došli u posjed nuklearnog naoružanja napravljenog od strane dotičnog bogataša sjedi usred Francuske u kafiću. Right.
:rotfl:
Pa nije umro kao milijarder s obzirom da je djelovao maskirano."Umro" je Batman a ne Bruce Wayne. Tak da ne vidim zašto ne bi sjedio mirno u kafiću. Nije on napravio bombu. To bi bilo isto kao da bi optužili Teslu jer je izmislio izmjeničnu struju koju koriste za ubijanje optuženika na električnoj stolici.
Mislim da bi ipak trebao još jednom pogledati film :D .
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
wat
-
*sigh* Onaj pogreb? Piše Bruce Wayne na grobu. Ovi koji su znali da je on Batman, a mislili su da je umro, onda su izmislili priču da opravdaju nestanak Brucea tako da ne moraju otkriti svijetu da je on bio Batman. A ovo drugo ti je čista glupost. Fala bogu da je tvrtka odgovorna ako napravi potencijalno oružje masovnog uništenja, nikome ništa ne otkriju, dapače slažu svima da je visoko-profilni projekt besplatne energije neuspješan, da bi onda teroristi svijetu otkrili kako su ovi slagali i to iskoristili da bi držali nekoliko milijuna ljudi taocima. Uopće nisu odgovorni, zašto bi bili? /sarkazam
Aerial: tl;dr, nije pitanje hoće li ga netko skužiti, pitanje je kad će ga netko skužiti.
-
Mene zanima odakle taj zaključak "nam tu nikakve podradnje". Jel to od producenata? Nolan reko? Na seminarima iz teorije filma su vam to rekli?
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Mene zanima odakle taj zaključak "nam tu nikakve podradnje". Jel to od producenata? Nolan reko? Na seminarima iz teorije filma su vam to rekli?
Ne mislim na to. Naravno da imaju podradnje, nema dobrog filma koji ne vrti neku sekundarnu priču. Mislio sam na granica-teorije-zavjere skrivena podradnja pa da moraš gledati 5 puta da bi skužio tko je šta kako kada i zašto napravio. S osobnog stajališta, to jest, ne nalazim ga toliko kompleksnim. Ne mogu to garantirati za druge.
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ako može Gotovina, može i Batman.
-
Da,al čisto sumnjam da batsy ima poljake da ga izvuku iz zatvora :D
-
Imo je Selinu.
Ja gledo Teda jučer, dobar mi je film, tulum sa Flash Gordonom je supač. DESTROY MING.
-
-
Najbolja stvar u tom filmu je Mila Kunis.
-
Upravo samo pogledao Teda.
8.5/10
Dobar film, jako mi se sviđa glumačka postava. Predvidljiva i jednostavna radnja, ali humor je na mjestu i cijela atmosfera je vrlo simpatična. Dodatni bodovi na doticanju problema neodgovornosti za vlastiti život, tako da smatram da bi film mogao komotno biti okarakteriziran kao edukativan, pošto bi se mnoštvo ljudi tu moglo naći. Patrick Warburton mi je i dalje car, a kratka pojava Reynoldsa mi je čisti smijeh. Retrogradno mi se film još i više dopao kad sam skužio da je pripovjedač Patrick Stewart :D
Edit: Zna netko kako se zove plavojka s Tedova posla? Poznata mi je ženska, ali ne mogu je smjestiti.
-
Ona ti je glumira u Smallvilleu sestru od Supermana - Laura Vandervoort. Pre pre pre sexy je cura.
EDIT: Ako misliš na nju, a ne na onu blagajnicu!?
-
Glumila je i u "V" remakeu
-
Kaj nije ova Johnnyjevog posla? On misli na onu bolesnu blagajnicu :)
-
Zato i pitam, nadam se da se zabunio pošto blagajnica nije ništa posebno, pogotovo pokraj Laure :D
PS: Od Teda cura je Jessica Barth (blagajnica).
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ave_Poster.jpg
Simpa priča, na momente ultra detaljne scene i likovi... i kosa. Kosa. :pray:
4/5
-
da, znam, mene je kosa isto oduševila :D poželiš da imaš takvu xD
-
Lawless 7/10
End of Watch 7/10
-
-
ne slažem se s ocjenom za tangled, barem 2 boda više treba imat :D Ali za Mary and Max se slažem ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ona ti je glumira u Smallvilleu sestru od Supermana -
Laura Vandervoort. Pre pre pre sexy je cura.
EDIT: Ako misliš na nju, a ne na onu blagajnicu!?
To je ta. Smallville, fakat :D
@Windwalker: poniji mi sve kažu što trebam znati. :bravo:
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ne slažem se s ocjenom za tangled, barem 2 boda više treba imat :D Ali za Mary and Max se slažem ^^
A kaj da kažem?
Tipična klišejizirana Disney princess romantična komedija s usiljenim humorom.
Animacija je lijepa i shvaćam da bi se nekome mogao film više svidjeti, no meni nije.
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ilm_poster.jpg
Meeeeh.
Linklater je pokušao nešto što je Cohenima mačji kašalj i... a ne znam, režirano uredno, ali ispalo prilično nezanimljivo.
Taj kvazi-reality format je ovaj put potpuno lišen slobode. Sve je već unaprijed poznato, što može biti ok, ali nijedan lik, izuzev Bernija na par minuta, ne prođe nikakvu promjenu u sat ipo vremena, a dijalozi tak-tak.
Zapravo su najjači dio filma one dvije žene koje na trijemu kuće komentiraju, gdje se ona krnjava samo smije (scena koju ne moš' fulati da je Linklaterova :D ).
2.5/5
-
Ted - 6/10
Nasmijao sam se možda 2 puta kroz cijeli film. Radnja je nezanimljiva i blesava, a baze često isforsirane i lošaste. A i oni dijelovi kad je film kao "dramatičan" su soooo baaad :D Ona blagajnica je hut ez fugg, pa pola ocjene više.
-
Blagajnica je meh, pogotovo ono kad odlaze iz one uličice i ima preloše dupe.
Mila Kunis najbolja. I ova sa Johnnyjevog posla.
-
Mila Kunis mi je puno sexnija bila u Forgetting Sarah Marshall, ovde su joj oči prevelike :D
-
Nisu joj toliko oči pre velike koliko joj obrve felšaju, stoje pre daleko od očiju pa izgleda smiješno ako se zagledaš.
-
The Expendables 2
http://www.comingsoon.net/gallery/75...ables_2_17.jpg
Ovo mi je valjda naugodnije filmsko iznenađenje ove godine, baš nisam očekivao ništa nakon prvog koji mi je bio poprilično dosadan i forsan, ali s ovim su stvarno probili neke nove granice...nečega. Valjda naj samosvjesniji fim koji sam ikad gledao.
8/10
-
Ovo od tebe nebi očekivao niti u milijun godina :D Mislio sam da uopće niti ne gledaš takve filmove, reskepta.
Inače, u zadnja 3 dana sam pogledao...
Brave
Fora animirani film, vjerojatno najljepša animacija do danas, ok radnja, super atmosfera, nešto smijeha. Zadovoljan sam, no nije mi među boljima...
6,5/10
The Lookout
Film mi je bio odličan, mali Gordon me opet ugodno iznenadio, fino je odglumio lika sa mentalnim poremećajem, ima potencijala u njemu. Radnja je zanimljiva, gluma na nivou, ugodno me iznenadio.
7,5/10
Exam
Film mi je do samog kraja bio zanimljiv, fini mindfuck. Ima očitih detalja zbog kojih misliš da si skužio pitanje/odgovor, ali eto, na kraju je odgovor po meni bio iznenađenje, možda zbog pada koncentracije u ključnom trenutku :D Najveća zamjerka mi je loš i nedorečen kraj.
6,5/10S- da je kraj drugačiji, bila bi veća ocjena.
-
Slažem se za Exam. Kraj je malo podbacio. Od mene 7/10.
Inače, ženska je iz SW Force Unleashed.
-
Mind fuck? Sad ste me zaintrigirali.
-
Fora mi je kako mogu biti zanimljivi ti filmovi koji se čitavi odvijaju u jednoj prostoriji :D
-
Yep, 12 angry men i the man from earth su mi među dražim filmovima uopće.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
šta očekivat od filma u kojem se glavni negativac zove Villain :D
-
Pogledao Teda. Fora mi je film. Možda i nije nešto kvalitetan, ali
plišani medo koji šmrče kokain sa Flashom Gordonom i ševi žene, dumb-face Waflberg, i prehawt Mila
su mi dovoljni da mu dam 7/10.
-