wtf sad sam se sjetio da je bajram pa se mogu izvuci s posla danas i sutra, fak jea!
Printable View
wtf sad sam se sjetio da je bajram pa se mogu izvuci s posla danas i sutra, fak jea!
Si bio baš u crikvi ili neko okolno mjesto?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
E da, bajram je. Sto me dovodi na pitanje, ima li na forumu muslimana?
crikva bas, 6 frendova i ja, one ponude za 1 dan 80 kn. lijepo mjesto al jeben im gospu sa placanjem plaze= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pa mogli ste jednom ili dvojici dati sve stvari a vi preplivate :)
ane jebem ti isusa, jebena orkanska bura u 9 kad smo dosli i mi debili na jebenu plazu : )))
Plaćanje pla...wat?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
15 kn na jednom kraju a na drugom ih prodju 4 za 20 kn rofl : )))
Kako loše. Kako to da ste onda uopće išli tamo, imaš nekoga?
Also, imaš 6969 postova OLOLOL, nemoj više nikad postat.
Mislim da ima= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
ali necemo sad o njima
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
80 kn je povratna karta pa smo otisli u potrazi za piconjama. nasli smo ih par al je ipak picigin bio glavna okupacija (H). lijepo je mjesto al je vec pola ducana/restorana/kafica zatvoreno. jebeni dalmosi (nhf).
LOL prejebeno necu vise nikad LOL
EDIT: OH SHI-
Da je microvolts down :(
Lolwat?
Bas u trenutku kad si ti ovo napisao proradilo :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da pravim jako dobar pohani sir i da su sve muške osobe na Playtoyu u 3 ujutro očajnici.
@majstoro
Lol.
Doduše ja nisam ni bio u igri, neg se na sajtu koljem s liderom klana jer saka kok i niš ne radi...
Polako se osjecam bolje. A i osjetilo okusa se vraca. jej
Ne kužim te ljude koji uletavaju ribama na Plejtoju?! Onak, ni ne znaju kako riba izgleda?! Možda je ustvari ta riba više kit ubojica nego riba, a možda ni nije riba?!= Citat =:
Izvorno postao Maja
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
http://i.imgur.com/5sGtG.jpg
Podsjetio si me na Maddoxa, System :D
Jeste se nauživala pičaka? Oh wait, nazad si na forumu http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Also, tko vam je kriv što ste išli u malo mjesto, Split je prijedstolnica piciginaša...i jebača. Jedno sam od toga, pokušaj pogodit.
Mirko koja si ti muškarčina i jebač i piciginaš i komičar. Kako možeš živit s znanjem da si tako sjajna osoba?
Ja i Mirko osnivamo klub splitskih jebača. Vi ste svi smalltime.
Nemogu, to je nešto s čim se rodiš.
Kako vam zavidim.
Žao mi je, Xero. Kad nisi rođen savršen, moraš se prihvatiti kakav jesi.
Ja naravno jesam.
Pa jest on savršen al zato ima slabo srce. Bog uzme, Bog da.
[quote=Mirko L]Jeste se nauživala pičaka? Oh wait, nazad si na forumu http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Also, tko vam je kriv što ste išli u malo mjesto, Split je prijedstolnica piciginaša...i jebača. Jedno sam od toga, pokušaj pogodit.[/quote:1h1z723t]
a znam frend mi iz splita pa stalno hvali bacvice. jebiga sljedece ljeto sam reko da idemo u makarsku, vgg grad a i nije daleko od splita.
Hvali bačvice? Ajd ako je to za picigin. Ako ne, onda je to daleko najviše precijenjena, prljava i zapišana plaža na kojoj sam bio, a bio sam na dosta plaža.