ensiferum
to je blek...il' finntroll poslušaj..i to je blek..mnogo dobar blek
Printable View
ensiferum
to je blek...il' finntroll poslušaj..i to je blek..mnogo dobar blek
ke nije enisferum viking?
i da, necu black, i said death...al ok... :D
viking/blek
Ne ne, krivo!= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ensiferum je death/folk/viking metal, a Finntroll gura svoj pravac koji nazivaju trollish metalom, premda je to zapravo folk metal.
Ni Ensiferum ni Finntroll nemaju veze sa blackom. bar ne toliko velike da ih se stavlja pod taj žanr.
:wink:
fajr nemoj me jebat..finntroll ima neke veze s blekom..pročito sam na nekoj stranici... folk/black...
što se tiče ensiferuma,pročitao sam viking/blek/folk...
što se tiče finntrolla
= Citat =:
Izvorno postao ofišl biografija
Rekao sam nemaju tolike veze da ih se stavlja pod taj žanr. Imaju utjecaja bleka u glazbi, to ne poričem, ali se tim bendovima nemože stavljati pod žanr Black.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
A Ensiferum, pročitaj im ofišl biografiju
heroic folk death metal (viking)
Jesmo sredili stvari? :)
Ako nismo, imaš msn? imaš moju adresu... :wink:
jesmo,mal sam zamjenio finn i ensiferum,ali finn mi ostaje pod blek!! :D
(naravno uz folk i ta sranja ;) )
Ma Ensiferum je cisti viking metal... to sto svugdje pisu da je black ili death je glupo jer poslusaj ti neki cisti death ili black metal band... pa usporedi. Eto Immortqal ili Windir, pa Ensifeurm nije uopste slicno tome.
A Finntroll jest black, nije cisti folk... Korpiklaani jest!
da..korpiklaani baš ima drukčiji zvuk od finntrolla...baš folkaški :D
inače armčmaruse slažem se za ovo...ensiferum ima puno drukčiji zvuk od blacka i deatha...usporedi borgire i ensiferum :D
[quote=Simon the Dreamer]Imam sve albume, ali mi nisu nešto preposebni... Primo Victoria je jedino vgg.[/quote:mh829tg2]= Citat =:
Izvorno postao "axe_wild":mh829tg2
prejaka stvar.drugo nisam cul od njih
probaj sa bendom Zyklon= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
[quote=Hanzaplast]prejaka stvar.drugo nisam cul od njih= Citat =:
Izvorno postao Simon the Dreamer
[/quote:17rkdoss]
Probaj onu We Burn, ta se laganini na nas odnosi...
definiraj cisti viking metal, kakva je to vrsta metala osim sto su lyricsi vezani uz vikinge?= Citat =:
Izvorno postao Armachus
nikad se ne ravna po onome kaj drugi pišu nego sam slušaš i onda si u glavi složiš žanrove....
ljudi svašta pišu, a glazba je osobno iskustvo, nikako ne čitanje nečije recenzije ili kategoriziranja
Ensiferum nije čisti viking, ima dosta deatha i folka. Enivej, lyricsi su im genijalni, vezani uz nordijsku mitologiju, zato mi se i sviđaju toliko.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
daj ljudi zajebite te etikete i slusajte faking mjuzu
samo rasprava oko glazbe. Isto kao kad si ti nama govorio da se ne kaže Trash metal, nego thrash.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
:wink:
Evo u Europi je svečano izašao Dark Passion PlaySod Nightwisha.Jeste li nabavili?Preslušali?Kakve su vaše impresije?Sviđa li vam se kako Annette pjeva?
Moram reći da sam prijatno iznenađen dobrom muzikom na ovom albumu,Annete je pokazala pravi potencijal po meno,pokazala je da se može slobodno porediti sa Tarjom i da joj može parirati.Preslušao sam cijeli album i najviše mi se sviđaju The IslanderSi The Last Of Wilds(Instrumentala) mada ni Bye Bye Beautifulnije loša...mada jespotSupitne kvalitete(pravljen po MTV kalupu)...ali eto opet album kao on sam bi po meni dobio neku solidnu 4/5 ocjenu...i to je dobro za ono što se mislilo kakav će biti...za sada je sve dobro ispalo...
Poslušao sam ga... i slažem se, album je više nego dobar.
Isto su mi te pjesme dobre, ali bi još dodao i Sahara (zbor je odličan), jedino što su Amaranth i Bye Bye Beautiful više manje isti kalup.
Jel ima neki dobar sajt na kojem mogu pratiti albume koji će uskoro izaći.
Na http://www.theaebyss.com/Simaš najave,recenzije i intervjue...što je najvažnije sve je prevedeno :)= Citat =:
[quote=Simon the Dreamer][quote=Hanzaplast]prejaka stvar.drugo nisam cul od njih= Citat =:
Izvorno postao "Simon the Dreamer":2d1atwux
[/quote:2d1atwux]
Probaj onu We Burn, ta se laganini na nas odnosi...[/quote:2d1atwux]
sabaton genijalan,bio na koncu u zg,cak su pjesmu napisali o holokaustu srba nad hrvatima....
[quote=MasaKrisT][quote=Simon the Dreamer]Probaj onu We Burn, ta se laganini na nas odnosi...[/quote:2ny96mpi]= Citat =:
sabaton genijalan,bio na koncu u zg,cak su pjesmu napisali o holokaustu srba nad hrvatima....[/quote:2ny96mpi]
kak se zove stvar? :)
ps. nasel sam - We Burn
[quote=Hanzaplast][quote=MasaKrisT]sabaton genijalan,bio na koncu u zg,cak su pjesmu napisali o holokaustu srba nad hrvatima....[/quote:1llaa0js]= Citat =:
ps. nasel sam - We Burn[/quote:1llaa0js]
Rekoh, We Burn. Al više je o Bosni, neg o nama. Ko ona Blood on the Worlds Hands od Mejdena.
http://www.metalstorm.ee/home/index.php= Citat =:
Super, u siječnju novi Uriah Heep - Wake the Sleeper, jedva čekam...
[quote=Simon the Dreamer][quote=Hanzaplast][quote=MasaKrisT]sabaton genijalan,bio na koncu u zg,cak su pjesmu napisali o holokaustu srba nad hrvatima....[/quote:31ziu0ad]= Citat =:
Izvorno postao "Simon the Dreamer":31ziu0ad
ps. nasel sam - We Burn[/quote:31ziu0ad]
Rekoh, We Burn. Al više je o Bosni, neg o nama. Ko ona Blood on the Worlds Hands od Mejdena.[/quote:31ziu0ad]
ima nasih i u Bosni:)))nego jebenica je sabaton,obecali su opet doc...
sto se Nigtwisha tice ,odkad je Tarja otisla oni za mene ne postoje,ovo novo mi je smeche
[quote=MasaKrisT][quote=Simon the Dreamer][quote=Hanzaplast]kak se zove stvar? :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ps. nasel sam - We Burn[/quote:2qy8jo81]
Rekoh, We Burn. Al više je o Bosni, neg o nama. Ko ona Blood on the Worlds Hands od Mejdena.[/quote:2qy8jo81]
ima nasih i u Bosni:)))nego jebenica je sabaton,obecali su opet doc...
sto se Nigtwisha tice ,odkad je Tarja otisla oni za mene ne postoje,ovo novo mi je smeche[/quote:2qy8jo81]
No, znaš na kaj sam mislio...
A ta obečanja na stejdžu, to je ko i što uvijek svugdje kažu da je ovo najbolja publika.
ma trebali su doc u zadar na onaj MMC da nije propao to je bilo dogovoreno vec..a doce ko i svaki bend cim bude euro turneja...pocelo je u hrv konacno koncerata biti..
5.10 - osijek :) http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_cheers.gif
Drugovi! Zahtjevam top 10 folk/viking metal pjesama (ne računajući trollhammaren, wooden pints i ahti, njih već imam)
Ossians Return i Viking Slayer i Some Say the Devil is Dead od Cruachana.
1.Ensiferum - Battle Song
2.Enslaved - Havenless
3.Finntroll - RivFader
4.Glittertind - Rolandskvadet
5.Korpiklaani - Hullunhumppa
6.Stribog - Religija Krvi
7.Trollech - Ve stinu starych dubu
8.Windir - Svartesmeden Og Lundamyrstrollet
9.Doomsword - Heathen assault
10.Bathory - Raise The Dead
= Citat =:
battle song prvi,moš mislit?
Meni je ta pjesam totalno sranje ok rad glazbala,ali uvijekl isto,to je tvoj lista,pa neću više komentirati!
ioWDijQ2Enw
i to nije folk/viking metal to je čisti viking,ali dobro možda je mislio viking ili folk(joj nemojme o tome sad,ja imam nekakvo mišljenje,koje mi se ne da sada objašnjavati)
što šta joj fali sasvim ok pjesma iako imaju i boljih
Ensiferum-Dragonheads
Ensiferum-Sword Chant
En......-Victory song
itd
Korpiklaan-Pine Woods
Korpiklaani-God of wind
Korpiklaani-Wooden pints i tako dalje i tako bliže ne da mi se sad nabrajat :D
a)nisam pisal redom po nekakvoj osobnoj vrijednosti nego redom kak su mi padali na pamet= Citat =:
Izvorno postao Happy Little Boozer
b)nisam znal da trazis pjesmu koja je ujedno i folk i viking metal,mislil sam da mogu i folk pjesme i viking pjesme
c)laku noc,idem spat
Ovo za Ensiferum se slazem... To je i po meni njihova najbolja pjesma od cijele njihove diskografije.= Citat =:
@Happy Little Boozer pjesma nije sranje! ;)
Od Esniferuma je jedino kaj mi ne pase njihov EP iz 2006 ako se ne varam, Dragonheads!
to mi je jos najbolje od njih : ))= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Vidis meni nije... ;)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Meni najbolji Ensiferum (2001)
ensiferum je definitivno najbolji,ali posle njega mi je definitivno najdrazi Dragonheads zbog meni jebene stvari White storm i super obrade amorphisovog Into hiding= Citat =:
Izvorno postao Armachus