Odlična stranica, od sad je svaki dan gledam po više puta, tako da agonija bude još veća.
Iako, kao i uvijek, šanse su da ću prije završetka odbrojavanja već igrat igru.
Printable View
Odlična stranica, od sad je svaki dan gledam po više puta, tako da agonija bude još veća.
Iako, kao i uvijek, šanse su da ću prije završetka odbrojavanja već igrat igru.
Ne sumnjamo.
Even milk intends to play Skyrim -_-= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
XD
Akatosh mi šalje poruku preko mlijeka.
Samo čekaj da ti Dovakhiin iskoči iz kartona. FUS ROH DAH, bitch!
Meni to više zvuči kao S KURCAAA nego FUS ROH DAH, al ajde.
Savršeno.
Za one koji ne mogu dočekati (tj. koji si žele "to ruin game experience")), nekoliko sati gameplay videa:
http://www.gameanyone.com/game/X360/12235.html
Baš ti hvala Durine, sad sam zbog tebe i tvojih videa još više nabrijan na igru... a sekunde idu pre sporo.
Anyway, pogledao sam jendo tri ta videa, i evo par komentara:
-dungeoni izgledaju mnogo bolje no u oblivionu, i to prvenstveno u dizajnerskom smislu. Nekako su smisleniji i manje generički. Grafika je naravno bolja, no nije toliko olja od obliviona da ib sama po sebi imala utjecaj na kvalitetu i atmosferu u dungeonima
-imate kompanjona kojeg možete opremati. Za sad sam prema tome ravnodušan
-Krajolik je lijep, no hue mi nekako ne leži - u oblivionu je dan bio... dan. Ovdje je ili sve nekako žućkasto u jesenskim lokacijama, plavičasto u sniježnim, ažućkasto u tamnicama.
-Protivnici su pre slabi. Većinu vukova i ljudskih protivnika lik ubije sa udarcem-dva svog dvorukog ŽELJEZNOG mača. Doduše, kasnije su nekakvi pauci protiv kojih se borio krepavali nakon 5-6 udaraca. Bez obzira na to, ne sviđa mi se što postoji cannon fodder već od prvog nivoa.
-kad smo već kod lvl-a, lik je u nešto malo više od četiri sata gameplay-a SA KOMENTAROM dogurao do lvl 5. Pre brzo ako mene pitate, s obzirom da je veliki dio vremena potrošen na opise, bauljanje okolo, razgovor i sl.
-Nadam se da je to zbog xbox sučelja, no niti novi dialoški okviri, a pogotovo ne inventorij, mi s ene sviđaju. Dobro je to dok imate dva-tri dijela armora, dva oružja i jedan pileći batak, no ako kao ja planirate razvijati alkemiju, bit će vam teško snaći se među svim tim potionima i sastojcima scrollajući jedan po jedan. Ti 3d modeli svega su po meni višak, i trebala ib postojai mogućnost isključivanja prikaza istih radi bolje preglednosti inventorija
Nemojte me krivo shvatiti - kao što sam već rekao, sad još i više slinim za igrom nego jučer, ali ovih par stvarčica mi je zapelo za oko.
Mene više živcira kad mlatiš po nekome pet minuta da ga ubiješ. Vukovi brzo padnu, ali možda daju dobar damage kad te napadaju.
Tu najdeblji kraj izvuče jadni konj, kojeg iz nekog razloga napadaju mnogo više nego tebe, bio ti na njemu ili ne. Liku je konj i krepao zbog toga.
Još sam se nečeg sjetio - sviđa mi se što postoji, barem sam takav dojam stekao, više začaranih itema koji nisu quest rewards-i, te imaju konstantne efekte. Lik je našao nekakav +15 to sneak prsten kakav bi u morrowindu dobili na lvl 20-25
Bilo bi dobro da je tako i sa oružjima / armorom, jer bi tjeralo čovjeka da bira između slabijeg a začaranog, i jačeg ali običnog komada oklopa / oružja.
Na stranu editing i blesave montaže u videu, atmosfera se za sad u Skyrimu čini jedno 450 puta potenciranija nego u prijašnjim TES. Ova javna dekapitiranja i nesnosnost lokalne populacije i imperija su super effective :D
TES postao trv grvm :3
Ne vjerujem da to još nisu riješili... u Oblivionu imam problem sa time, na svu sreću konji su mi sad essential pa ne mogu umrijeti.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ali zbilja je glupo vidjeti kad vidim nekog thiefa, siđem sa konja, (On u isto vrijeme ide prema meni jer me skužio), odalamim ga sa sjekirom, a frajer me ignorira i počne napadati mog konja.
00:55 Force će komentirati Skyrim kad izađe. Jedan od najboljih komentatora na Youtube-u. Preporučujem da pogledate, ako vas zanima.
A ionako ću sigurno staviti link ovdje. :)
Kakva je ovo lošost wtf.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
IMO, brzina leveliranja na početku je dobra uzevši u obzir da nema klasa pa ovo dozvoljava da brzo dobijemo lika klase koje= Citat =:
-kad smo već kod lvl-a, lik je u nešto malo više od četiri sata gameplay-a SA KOMENTAROM dogurao do lvl 5. Pre brzo ako mene pitate, s obzirom da je veliki dio vremena potrošen na opise, bauljanje okolo, razgovor i sl.
želimo. Pretpostavljam da će kasnije usporiti leveliranje (mada je praktički potvrđeno da je Level 50 ovdje ono što je prije bio Level 20).
Animacije su i dalje lošost. Posebno hodanje.
Očekivano. Zapravo, po samom gameplayu, ovo je malo nadograđeni Oblivion, ali ubacili su mnoštvo stvari koje bi trebale izbalansirati igru i učiniti je zabavnijom.
Ova scena u krčmi - lik kaže kako onom bardu koji svira iza možete naručiti i pjesmu. inb4 Mišo Kovač mod.
Istina, hodaju ko da imaju metle u guzicama... zato valjda nit nema zahoda u TES svijetu.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Perfekcija <3= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Animacije su takve kakve jesu pošto je Skyrim rađen na nadograđenom Gamebyro engineu. No, poboljšanja na tom aspektu nisam ni očekivao.
Vjerojatno će i glavni quest biti lošost.
Baš me zanima da li će animacija kad lik ide ukoso biti opet ista kao kad ide ravno.
Review neki
Pročitao sam sve, zvuči odlično. Jedini problem je AI.
S-.. samo se nadam da nećemo opet slušati kako nam se ruka pravde dere iz Leyawiina STOP RIGHT THERE CRIMINAL SCUM dok krademo mrkvu u nasumičnom podrumu u Brumi.
Ovaj put je podijeljeno po gradovima, ako nešto napraviš u Riftenu, neće te tražiti u Whiterunu.
BTW, evo jedna awesome mapa:
http://geek.pikimal.com/files/2011/1...Skyrim-map.jpg
Btw, nadam se da će fatigue imati minimalan utjecaj na igru; u Morrowindu je bio iznimno iritantan (igranje s mageom je zbog ovog graničilo psihijatrijskoj hospitalizaciji), a u Oblivionu su koliko-toliko smanjili utjecaj... Osobno ne vidim previše smisla da se taj sustav uopće zadrži u igri, jer zastajanje svakih 50 metara da se "napuni" nekakva šansa za pobjedu graniči gluposti :(
Mage si napravi spell koji konstantno regenerira Fatique tako da je to njemu doista najmanji problem ^_^= Citat =:
Btw, nadam se da će fatigue imati minimalan utjecaj na igru; u Morrowindu je bio iznimno iritantan (igranje s mageom je zbog ovog graničilo psihijatrijskoj hospitalizaciji)
I nije besmisleno: ne možeš konstantno koristiti Power Attack i trčati (ili u slučaju Skyrima sprintati) bez posljedica tako da morađ više paziti kad se boriš.
Bila je spika kako je tih 3 sekunde pauze u razgovorima kao da žele prodat Laugh Track DLC™.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Btw, odličan review.
Developer: Id software
Plus ocjena. :rotfl:
Totalno nije kupljena recenzija.
id Software :pray:
Sad samo čekam IGN da dođe sa ocjenom 95 i IGN "Editor's Choice"
Nije da im već barem 15-ak igara ima takve ocjene ove godine.
Jedva čekam petak :pray: :pray:
http://chzmemebase.files.wordpress.c...dragonborn.jpg= Citat =:
Izvorno postao Looky
= Citat =:
Izvorno postao GDra
http://chzmemebase.files.wordpress.c...mes-skyrim.jpg
Za one koji žele već sad početi planirati svoje likove:
Racial Abilities
Perk treesS(uzmite u obzir da dosta perkova ima rankove)
Oh, i čini se da je Bethesda u zadnji čas promjenila Soft Caps 50 na 70 tako da možemo imati 70 perkova.
Što također opravdava ono brzo levelanje u filmićima: ako je sad level 70 ono što je u MW-u bio Level 20 onda je možda leveliranej i presporo ^_^;
psmtr, planirao sam prije nego zaigram skyrim još jednom proći oblivion i shivering isles, ali ne znam da li stignem tak nekaj izvesti... :(
Kupi kave brale i odhebi spavanje i možda, MOŽDA stigneš XD= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Ozbiljno pak, ako radiš samo MQ-evei ne side questove i guildove možda stigneš... ali onda ti se možda više isplati igrati favorite Guild questline.
Ako radiš samo Main Questove, stigneš. :)
Ja nebi sad pred Skyrim igrao Oblivion, samo će ti se ogaditi TES i automatski će ti pasti volja za Sykrimom :( Bolje preskoči i ostani nahypan za Skyrim. Raditi neki speed run ili prelaziti samo main quest također nema smisla pošto to nije igra u kojoj je MQ primarna stvar.
Ovisi o igraču. Ja igram OB po y-ti put (MW sam nedavno završio po x-ti put) i dobro mi dođe što se čekanja tiče.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nema šanse da igram Oblivion prije Skyrima, to bi ubilo svu volju. U biti, kad malo bolje razmislim, igram sve manje i manje i čekam taj fakin 11.
Da, u zadnje vrijeme samo mogu Minecraft 15-20 minuta dnevno.
Ja sam pokleknuo negdje u 9 mj. i igrao daggerfall jedno dva-tri tjedna. Neko ozbiljnije hvatanje u koštac s MW ili OB bilo bi i onda krajnje kontraproduktivno, a kamoli sada, četiri dana pred izlazak igre.
@ akul - nekako mi to ne drži vodu. Ako je lvlup sistem isti kao u starijim tes-ovima, to bi značilo da moraš sveukupno napraviti 690 skill upgrade-a, što je enormno visoko. U morrrowindu sam imao lika sa kojim sam igrao jedno 4-5 mjeseci, i bio je lvl 42. U OB-u sam imao žensku lvl 20 i nešto, za koju mi je trebalo jedno mjesec dana igranja (sa OOO naravno). Ako to usporedimo sa navodnim lvl 70 u skyrimu, ispada da je dobiti poboljšanje skilla vrlo jednostavno.
Kad smo već kod skillova, nije mi jasno kako se njihovo razvijanje odražava na lika. U ob-u su postojali "markeri" na 25, 50 itd koji su otključavali "perkove" koje sada dobijamo lvl-up-om.
To mi nema smisla - recimo da imam smithing skill 15, a lvl sam dignuo isključivo razvijajući archery - na koju foru onda mogu opravdati da sam, gađajući lukom, naučio kovati čelik, ili, još bizarnije, efektnije bacati restoration spellove. Možda onda neke perkove dobijemo automatski sa lvlanjem skilla?
EDIT - s obzirom da rase ovaj put nemaju nikakve penalty-e, moj lik će biti altmer. Ima vrlo dobre predispozicije da postane ubojit spell caster, a ništa ga ne sprečava da se posveti i hladnom oružju / teškim oklopima. Malo mi je čudno to što niti jedna rasa nema nikakve nedostatke. Altmeri su prije bili zakinuti zbog slabosti na magiju, koje sad nema, pa su očiti izbor za magic oiented lika.