-
Re: Zadnja igra koju sam presao je...
Prvi dio je daleko bolja igra pogotovo ako se svaka od njih gleda u vremenu kada je izašla, kako bi trebalo gledati. Ako se nije igrala u vrijeme kada je izašla, teško ju je tako i cijeniti. U to vrijeme takve grafike nije bilo a jedina igra sličnog koncepta je bio GTA III. Mafija je ponudila bolju grafiku, "relistično" ponašanje automobila i napucavanje, priču i prezentaciju priče na razini Kuma uz poneku bug koji je jedino mogao skinuti poneku ocjenu.
Drugi dio nije donio nikakve novitete te je bio lošiji od konkurencije i to puno lošiji ( GTA IV). Kratka i jednokratna zabava, tek su DLC-ovi malo popravili dojam po pitanju dužine, ali opet u usporedbi sa epizodama iz GTA IV su nula.
-
Mafia 2 bi bila zakon igra da nisu pola contenta izrezali.
-
Mafia 2 bi bila zakon igra da nije smeće.
-
Gora od GTA4 ne može biti.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Gora od GTA4 ne može biti.
word !
-
GTA4 bi bila zakon igra da nije dosadna ko proljev. Epizode su druga priča...
-
Stvarno se nadam da je to istina.
Iako, ne znam hoću li ih uopće moći igrati, jer mi ova ispija dušu.
Proći je moram, ali ne uživam.
-
Nemoj je proć onda. Duga je masuu, bar se meni činilo tako. Igrao sam 25-30 sati, a mislim da nisam baš kraju prismrdio. Onda mi je dosadilo pa sam odustao, m ožda se vratim nekom drugom prilikom.
-
Moram proć da je mogu popljuvat, a da mi ne govore: 'Joj, kak možeš to pričat, a nisi igru ni prošo?'
Već sam negdje na zadnjoj četvrtini. Izgurat ću nekako.
-
Da ti nije bila loša prošao bi je, što ne? :)
Ja sam je počeo sa takvim oduševljenjem i bila mi je 10/10 prvih nekoliko sati. Ali onda sam ili počeo previše misija igrat samo da ih riješim, ili su se jednostavno počele ponavljat, ali dosadilo mi je.
-
Meni je dosadna od početka.
Kasnije su misije tek nešto bolje, ali to je ne opravdava.
-
Epizode su zakon, pogotovo Ballad of Gay Tony, iako ako slušaš metal i furaš se na to, onda će ti valjda bit bolje The Lost and Damned. I imaju jedno 30 puta zabavnije ganove. Epizode su onako više San Andreas like, i zamisli misije su čak raznolike, šteta što nije original GTA IV bio takav. Al eto bar GTA V izgleda kao da će bit najbolja igra ikad.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
XCOM - Enemy Unknown
+ taktički gameplay
+ strateški gameplay
+ sistem istraživanja i izgradnje novih tehnologija
+ klase su odlične i svaka za sebe rula
+ dizajn armora
+ solidna grafika za ovaj žanr
+ fino optimizirano, radi ko iz pičke
- borba sa interceptorima
- kamera zna biti nezgrapna
- konzolaški UI, moglo je to puno bolje i detaljnije
- prava customizacija je dostupna samo preko DLC-a koji se plaća :/
- mogli su se više potruditi oko Lorea
- 3x sam imao CTD, ništa strašno, ali eto
9,5/10
Mane su uglavnom takve da je lako preći preko njih, igra jebeno rula i vjerujem da ću uskoro (sutra, prekosutra) krenuti na novi prelazak, samo viša težina. Ako ste ljubitelj TBS-a, ovo je čisti no brainer, ogromna preporuka.
evo i ja prošao...uglavnom se slažem s Bartucom izuzev boldanih dijelova...igrao sam na PS3 gdje igra nije ''fino optimizirana'' te povremeno ima trzanja...borba s interceptorima mi je ok te je ne bi stavio pod minus...UI i kontrole na plejki funkcioniraju iznenađujuće dobro, odlično su prilagođene gamepadu...i meni je jednom zblokiralo i morao sam restartati konzolu, a i ponekad sam morao više puta pokretati save, jer je kao bio corrupted, ali drugi pokušaj loadanja bi uspio...
od mene 8,5/10
vjerujem da bi na PC-u dao devetku, no i ovako je odlična igra...i zašto pobogu ne rade više ovakvih igara, jel uopće bilo nešto ovakvog poslije Silent Storma??
-
GTA 4
Car je gol!
Ne želim puno pisati o ovome i trošiti više vremena, pa ide blitz recenzija.
Plus:
+ Grafika
+ Optimiziranost (PS3 verzija)
Plus/Minus:
+/- Glazba
+/- Voiceacting
+/- Pucanje
Minus:
- Kontroliranje svega (lika, svih vozila)
- AI
- Nema checkpointsa unutar misija (What were they thinking?)
- Priča
- Likovi
- Repetativnost
- Sveopća dosada
Sve u svemu, igra je teški prosjek.
Ukupna Metacritic ocjena vjerojatno je najveća sramota gaming recenzenata ikad (98 za konzole!!!).
Ocjena običnih ljudi već ima smisla i mogu je prihvatiti (7.5). Ako netko želi ocjeniti igru čisto zbog tehničke dotjeranosti, onda je takva ocjena kolko-tolko prihvatljiva.
Meni bi možda objektivno bila za nekih 6.
No, zbog svih frustracija koje mi je igra pružila, a iz nekog razloga sam se natjerao da je završim (samo main story unutar nekih 30 sati, što je puno previše), moja konačna ocjena je:
5/10
-
Ne možeš igre pljuvati na temelju toga što su ti teške. Pogledaj Bartuca, on igra Xcom s trainerom i uživa.
-
Nisam ja ništa pljuvao.
Sve što sam rekao stoji. I svi to znate u duši, ali ne želite priznat.
Jedino Ass Creed sam pljuvao i ne mogu ga prelazit nit ocjenjivat, pa automatski slovi kao najgora igra ikad i dobiva 1/10, iako realno to nije.
No, pravit ćemo se ko da je.
Dok je za GTA4 realno 6. Ja mu dajem 5. Deal with it.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne možeš igre pljuvati na temelju toga što su ti teške. Pogledaj Bartuca, on igra Xcom s trainerom i uživa.
Dobra :D
-
= Citat =:
Nisam ja ništa pljuvao.
Sve što sam rekao stoji. I svi to znate u duši, ali ne želite priznat.
Jedino Ass Creed sam pljuvao i ne mogu ga prelazit nit ocjenjivat, pa automatski slovi kao najgora igra ikad i dobiva 1/10, iako realno to nije.
No, pravit ćemo se ko da je.
Dok je za GTA4 realno 6. Ja mu dajem 5. Deal with it.
Deal with what?
S tvojim standarnim neukusom?
-
Ti smatraš da imaš ukusa?
-
Pa to je jedini jezik koji on razumije budući da mu je matematički presjek stotinjak ukusa manje objektivan od njegovog.
-
-
Ono, nervirate se na post osobe koja je Absolutionu dala 8.5/10 i čak mislim, proglasila ga najboljim Hitmanom ikad. Takve nebuloze čak ni Wedran ne plasira.
-
-
Wat :pray:
To mi je nekako promaklo
-
Al stvarno ljudi GTA IV kurca nevalja i valjda je naprecjenjenija igra IKAD :(
-
Kakav je sad matematički presjek?
-
Absolutionu sam dao 8.5, ali je treći najbolji Hitman.
Poslije Silent Assassina i Blood Moneya.
Pa nisam ja W3DR4N.
Deadwalker nema ukusa. Samo je dupeljubac raznim kritičarima i sve što oni kažu njemu je svetinja.
Nema neko svoje ja.
-
I onda je svizac odmotao čokoladu.
-
Joj Dead ostao si bez argumenata. Ubio te Windwalker.
-
Ovo je već rekao. Možda čak i dvaput.
-
Toliko me ubio da mi se dalo jedva napisati tu rečenicu.
Čak mi se nije dala tražiti neka besmislenija.
-
Pa znači da te ubio u pojam.
-
Da.
Pregazio mi je ego.
Idem plakati na krevet.
-
= Citat =:
Deadwalker nema ukusa. Samo je dupeljubac raznim kritičarima i sve što oni kažu njemu je svetinja.
Nema neko svoje ja.
Slažem se. Deadwalker formira mišljenja na takav način da iz random recenzije copy pastea ulomak, prevede ga u Google translateu i kad zaljepi, samo na početak doda "Ja mislim da [CTRL+V]".
-
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Nema neko svoje ja.
Slažem se. Deadwalker formira mišljenja na takav način da iz random recenzije copy pastea ulomak, prevede ga u Google translateu i kad zaljepi, samo na početak doda "Ja mislim da [CTRL+V]".
:)))))))))))))))
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Nema neko svoje ja.
Kad smo već kod toga kad će sljedeća recenzija?
-
Eto prošo Mirror's Edge.
Fora dizajn, kul soundtrack, upečatljiv glavni lik, nezgrapan melee sustav (da, treba biti teško, ali često je nekako... smotano) i cliffhangasti kraj.
Sve u svemu dobro.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Al stvarno ljudi GTA IV kurca nevalja i valjda je naprecjenjenija igra IKAD :(
:-x
-
Baš ste loši. Wind mi je ovdje jedan od par ljudi čije mišljenje je zabavno čitati, žestoko se ne slažem sa mnogim njegovim ocjenama ali bar ih daje iskreno subjektivno i bez nekih sranja kako se ne smije pljuvati po igri jer ima metacritic prosjek 90+ i vrhunac je grafičke tehnologije.