Pocinjemo...
Printable View
Pocinjemo...
O čemu ti?
http://www.efpu.hr/fileadmin/dokumenti/ ... _RUJAN.pdf
7. sam... koji će mi to kurac kad mi se taj faks gadi najviše od svih -.-
Uživaj u studeentskim povlasticama godinu dana, zaposli se prek student servisa i pokušaj ponovno sljedeće godine?
5 i pol tisuće kuna mi je ipak nekako previše za platit :/
pogotoo sada u ovim teškim vremenima kad se teško nađe posao :(
pogotovo u ovoj rupi od grada -.-
Uh, već sam se uplašio da ćete pretvoriti topic u nogometnu spiku.
Strašno mi je žao, da ti dodam žilet?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Sta fali tome?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
A da kažeš toj osobi GTFO ako nema što pametnije reći? Još bolje, nema seksa do daljnjega.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Inače, spoznao da sam jučer skupio 300kn... hvala kolega, javi mi i drugi put kad te treba opeljušiti. :)
kupih novi mob
SE W595
fakat sam zadovoljan
Da ce svi srednjoskolci u mojoj zupaniji(varaždinska) imati besplatni prijevoz. Jedina zupanija u Hrvatskoj koje je nastavila taj projekt. Bas mi je drago...mozda se sada zupan smiluje i nama studentima :)
Spoznah da je moja slika danas izazvala 3 strane flejma na forumu.
Spoznao sam da je moja obitelj luda.
Da pojasnim. Ranije smo moj mlađi brat i ja jeli ručak, dok je stari otišao u sobu malo odrijemati nakon što se izmorio na poslu, a stara je nekaj radila u drugoj prostoriji. Onda je odjednom moj brat usred ručka počeo cmizdriti kako ne želi pojesti juhu, te sam se ja, gladan ko pas i kratkih živaca, počeo derati na njega da se, ako neće jesti makne od stola, jer ne želim gledati njegovu cmizdravu facu, ali ovaj nikako da prestane cmizdriti. Odjednom se niz stube spušta stari, kojeg je ovaj očito probudio cmizdrenjem, uzima mu tanjur, te ga cijelog zalijeva juhom. Mali, šokiran, počinje još jače cmizdriti, ja se zacerekam i nastavim jesti, a stari produži u WC. Uto ulijeće moja stara, zgrozi se nad time što je moj stari učinio, uleti starom u WC dok se ovaj kenja, i cijelog ga zalije punom kantom prljave vode od pranja poda. Stari se diže, puni drugu kantu vodom, te zalijeva staru i pol hodnika. Umalo je zalio i mene, koji sam cijelo to vrijeme mirno ručao, ali sam uspio poskočiti sa stolice i izmaknuti se, te sam tako jedini ostao suh, dok su ovo troje bili mokri do kože...
Isusati :pray:
A ja mislio da je moj život zanimljiv. :)
Ono, taj mali će imati traume do kraja života.
viewtopic.php?f=82&t=23068&start=0&hilit=nasilje= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mah, brzo je to njega prošlo, čim su se ovo dvoje počeli zalijevati, stao se smijati ko lud... :)
Zaboravljaš na Zagreb :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Inače, spoznah da mi se raska i profa iz hrvatskog nisu ništa postarale. Posjet osnovnoj rula :)
Ove godine ce me najvise jebati geografija i talijanski.
I ugradena mi je GTX 285, sada jos da instaliram krajzis da vidim kako radi. :)
I nisam skuzio tko je postao mod, a 9. rujna je prosao.
Takoder, socijalizisem se. :o
Da se pocinjem gubit
Da mi je jedan profesor Isus.
@PR3DATOR - :pray: :pray:
Daš mi prava za sitcom?
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Majketi, sada procitao.
:pray:
Pošto su mi ovakve situacije dio svakodnevice, našlo bi se materijala za takvo što, ali mislim da bih prava ipak zadržao za sebe... :P
Ej,evo i mene
:pray: :pray: :pray: :pray:
+1
:pray: :pray: :pray: :pray:
Spoznao sam da sam konačno našao jednu pjesmu
anal cunt - art fagS :pray:
He's got a moustache! :{D
Petak! :pray:
Koliki god klišej bio, stvarno ne razumijem žene.
Spoznao su se u zadnje počele pojavljivat igre koje su više oldschool poput 2D avantura, zabavnih sidescrollera ili pak nešto inovativnog... me likes :)
Prodje radna sedmica....hibernacija za kompom.
Da me leđa bola i jedva mičem glavu. Damn.
Također da mi se Manson ne pojavljuje na now playing u posljednje vrijeme. Upravo ispravljam tu herezu (odabranicima sa Mechanical Animalsa).
Spoznah VAST...predobar bend
Da me nije bilo 2 dana na forumu, a forum je već poludio.
Izašlo je bezbroj novih tema.
Oh zalosti.Sta cemo sad?
Nitko ni ne zamjeti kad mene nema...S:(
Ja sam primjetio :(
Ja sam upravo primjetio, ne odvajaj se od foruma vise, ikada.
Kako vas sve trolam :))))))))
Kako je Hansi Kruh vrlo mudar trol.
tko si pak ti ?= Citat =:
Izvorno postao Medolina