Razmišljao sam da svugdje promijenim nick u "Babitz", ali uvijek to odgađam. :(
Printable View
Razmišljao sam da svugdje promijenim nick u "Babitz", ali uvijek to odgađam. :(
Ma mislim, ako netko stvarno nije zadovoljan sa svojim nickom, nek ga mijenja, nije me briga, ali ako ćete ih mijenjati ko gaće kad god vam padne na pamet kao što avatare mijenjate, onda to fakat ne valja. Možete u sigove navesti popis svojih prijašnjih imena.
bar oni pustaju ista drugo osim jebenog haloa rofl. svaki put kad upalim ta pjesma.= Citat =:
Izvorno postao hacker
You cannot add administrators and moderators to your foes list.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUU
Bičam po "na k-urcu te nosam" forama koje su postale toliko isforsirane da to mije normalno...
!8
Je*em ti svaki vlak koji je ikad napravljen i koji će ikada biti napravljen. :kill:
HŽ troubles huh? Been there, done that...
Bičam po Radio Kaju.Sad sam bio par dana u Zagorju,i svugdje puštaju taj radio.One zagorske zabavne/narodne pjesme toliko su loše i iritantne da sam se zaželio Grdovića i Stavrosa. :(
Si ikad slušao radijo banovinu? E to je tek teeški šrot
Na k-urcu te nosam.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Toga sam se naslušao na poslu...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Reći ću samo ovo. Mrzim radio kaj. Smeće. Govno. Smeće. Smeće. Smeće. Smeće. Zagorske zabavne pjesme - sve do jedne - smeće. Usrano smeće. Prokleto smeće. Mrzim ih sve iz dna duše. Smeće.
Radio banovina - nakon tri tjedna slušanja toga na poslu, radio kaj mi ej postao slušljiv. Sad zamislite koji su mi duševni ožiljci ostali od toga. Ne znam je li gora glazba ili oglasi.
A sta ti radis?
:)= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Nego, bičam po nolajferskom stilu života.
@kid a
Ma to je bilo prije godinu i pol dok sam još bio cnc programer. Tri tjedna sam bio na nekom odjelu za tuširanje gdje su bili redneci koji su forsali radio banovinu. Kasnije sam prešo na cnc stroj radit gdje sam bio s jednim kul likom (rip) koji je puštao stojedinicu.
edit
@mirko
Kaj fali nolajfanju?
Život.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Ovo sa nepušenjem u kafićima je bulšit.
Lolne. Onak, konačno mogu ući u kafić na 5 minuta bez da umrem u procesu.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Tako je. :D Ali izgleda da cemo morati ici u male kafice, jer ce jer ce svi veci kafici imati dozvolu za pusenje ili tako nesto.
Meni isto ide na živce kada netko u blizini puši. A dim magično uvijek ide u mom smjeru. Onda pušem i mašem s rukama pa ljudi još misle da sam lud.
Kažu da ako dim ide u tvojem smjeru, dobit ćeš pare xD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ili rak
:))))))))))))))))))))))))))
Život je precjenjen. :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Itekako. Da me spominjem da je i velik trošak neprocjenjivo vrijedne energije.
lolf
Meni se to sviđa jer onda neam potrebu zapalit. Nema dima nema želje. :)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Bičam po sickpetey-ovom stalnom forsanju XD XD XD XD XD XD.
Loš si bre, i to jako.
:(
Jej, crko mi ekran na mobu, flash disk, plocica rama, hard disk, maticna i ruter, sve u mjesec dana :)
Promijeni napajanje.
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zato ni ne volim nikakve kafiće.
Nemoš kao čovjek popit nešto da se ne ugušiš.
Ne volim ni sjediti do nekoga tko puši.
Mislim, nemam ja ništa protiv ljudi koji puše, ali meni smeta taj dim.
Ono, trollao sam. :(
Doduše, to ne znači da nisam nolifer.
Ups, krivi quote, ovo sam htio quotati :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bičam po ljudima iz razred.
Znaju da je kontrolni iz zemljopisa (trebao biti u utorak) i oni odmah mole nastavicu bez razloga da ga odgodi za sljedeći put.
I kažu, kao, naučit će, iako nikad ne nauče.
I sad je odgođen za ponedjeljak, kad je i kontrolni iz povijesti.
I što je najgore, onda bičaju kako imamo dva kontrolna u jednom danu i opet pokušavaju jedan odgodit.
A nikad ne nauče i uvijek dobiju isto.
Ono, clap, clap.
Bičam po laptopu koji se totalno smrzne svakih desetak minuta :?
Btw, Antares, ti si iz Splita jel?
Ako da, koji kvart?
Kocunar.
Aha, okej, ništa onda.
Ta stvar tri posta gore se događa često i u mojoj školi :killyou:
Koji si ti kvart?
Bičam po ljudima bez trunka pronicljivosti i humora.
Bičam po bratiću, idiot mi izgubio mikrofon.