Ako misliš na USB 3.0, naravno. :)
Printable View
Ako misliš na USB 3.0, naravno. :)
Fuck. Znaci onda bas MORAM kupiti HAF X kuciste? Jer oni imaju posebne 3.0 portove. (ove plave).
Malo mi je ono... :?
USB verzije 3.0 je na tržištu dostupan još od 2007. godine, i tada nisi bio zainteresiran za to, a sada u 2010. godini si žarko zainteresiran?
Za kojih 5-10 godina USB v3.0 je biti standard na svakom kućištu kao što je i sada USB 2.0 standard. Trenutno je 3.0 atrakcija i ne isplati ti se ići na to još, i da, imaš druga laka kućišta sa 3.0 portovima, inače ti portovi su na matičnoj, na kućištu ne trebaju ni postojati 3.0 ulazi...
Naravno da nisam zainteresiran kad sam za 3.0 USB cuo tek prije pola godine. :D
Reko kad vec uzimam maticnu za DDR3 RAM , pa da ga onda osposobim i za 3.0 USB.
Znaci ovi vanjski konektori na kucistu ne igraju nikakvu ulogu u brzini prenosenja podataka? Mogu copit i starije kuciste i samo spojim na 3.0 port.
Bitno da ti matična ima 3.0 portove, a kućište može a i ne mora imati 3.0 portove. Naravno, ako ih ima, spojiti ćeš ih na matičnu i koristiti.
Ako kućište ima 2.0 portove, spoji ih na MBO na 2.0, a 3.0 ćeš imati na matičnoj. Tako ti je sve jedno hoćeš li USB 3.0 spojiti u kućište ili iza u matičnu.
Dobro je...ne moram se brinuti. Hvala C. Ma sta bi ja bez tebe. :D
Isto što i samnom. :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Koja je razlika izmedju 3.0 i 2.0?= Citat =:
Izvorno postao C
Veca brzina prijenosa podataka.
= Citat =:
# A low-speed rate of 1.5 Mbit/s (~183 KB/s) is defined by USB 1.0. It is very similar to "full-bandwidth" operation except each bit takes 8 times as long to transmit. It is intended primarily to save cost in low-bandwidth human interface devices (HID) such as keyboards, mice, and joysticks.
# The full-speed rate of 12 Mbit/s (~1.43 MB/s) is the basic USB data rate defined by USB 1.1. All USB hubs support full-bandwidth.
# A high-speed (USB 2.0) rate of 480 Mbit/s (~57 MB/s) was introduced in 2001. All hi-speed devices are capable of falling back to full-bandwidth operation if necessary; they are backward compatible. Connectors are identical.
# A SuperSpeed (USB 3.0) rate of 4.8 Gbit/s (~572 MB/s). The written USB 3.0 specification was released by Intel and partners in August 2008. The first USB 3 controller chips were sampled by NEC May 2009 [14]Sand products using the 3.0 specification are expected to arrive beginning in Q3 2009 and 2010.[15]SUSB 3.0 connectors are generally backwards compatible, but include new wiring and full duplex operation. There is some incompatibility with older connectors.
Imaš na Wikipediji sve detaljno pojašnjeno s tehničke strane.
imam problema sa kompom.U zadnje vrijeme mi svako malo se dogodi freeze i komp mi je zblokira.zatim ga resetiram,nesto na njemu radim jendo sat vremena i opet ista prica.i uvijek se dogodi kad sam na internetu.pokusavam ctrl+alt+delete ali svejedno mi je zblokiran(mogu micat mis no ne otvara se task manager). znate li mozda u cemu je problem?
Ide ljeto...pregrijavanje? Prati temperature. Driveri. Loši kablovi. Etc.
Daj ljudi pomagajte.Poludicu od ovog Win 7 i kretenskih likova koji su napravili da mi igra na po ekrana(mislim rezolucija). Nemogu nista normalno igrat osim ako nije 1280/800.Doso mi gust igrat BFME2 a umjesto toga vidim minijaturne gobline.(a i onako su mali).
Ty.
Pa... namjesti veću rezoluciju u igri?
fullscreen?= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Hmm neznam sad ali imam samo dve ponudjene rezolucije za BFME 2.
1024x768
800x600
Moraš imati negdje postavke za veću rezoluciju. Ili za gašenje Windowed moda. Ako ne u samoj igri onda ima valjda neki settings program od igre.
Pokušaj s CTRL/ALT + R-Shift.
Inače čovjek pita za problem koji stvara W7...on po defaultu ima da pokreće igre u full screenu, ali rezoluciji od monitora, znači ako je rezolucija monitora 1920×1080, a igra 640×480, slika igre će i dalje biti 640×480, ali unutar 1920×1080, pa će biti na sredini ekrana u omjeru 1:1 s pixelima, pa ćeš okolo imati prazan crni prostor. nVidia se bori protiv toga, ali čak ni njihovi programi ne mogu ništa protiv W7. Ako imaš ATI/AMD, navikni se, nema ti druge, a ako imaš od nVidia/Intel, onda imaš šanse da to riješiš.
Chameleon daj print screen da vidim. Bas me zanima kako to izgleda.
Bome moram priznati da mi nista nije jasno. Zasto ne moze namjestiti rezu?
Bas planiram preci na Win7 i onda moram citati o ovakvim stvarima... :(
Print screen čega?
Igre. Da vidim kako to izgleda.
Pa zavisi o igri. Ono što je isto da ti Windowed mora biti off, odnosno Fullscreen on, a Resolution je za rezoluciju. Ne kužim u čemu je problem.
Nije u tome problem. Pojasnio sam, već smo imali takvu temu. Windows 7 je tako napravljen, njemu je full screen igre 640×480 na rezoluciji 1280×1024 1:1 po pixelima. Ajde shvati. Evo ti jedan primjer, http://images.quickblogcast.com/4/8/9/3 ... roblem.jpgS.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nemoj sada da radim tutorial za to sranje zbog tebe. :-x
:yuck: Nadam se da je ta igra jedna od rijetkih kojoj se reza ne moze namjestiti.
Sry Chameleon. Mislio sam da si ti postavio pitanje. Zamjenio sam te sa Demon hunterom.
Dobro, oladi, vjerujem ti. Meni se to doduše nikad nije događalo kad sam igrao neke starije igre koje imaju nižu fullscreen rezu. Imam ATi karticu.= Citat =:
Izvorno postao C
W7? Koji?
AMD i ATI nemaju te opcije, a Intel i nVidia nude i te opcije, međutim kako god podesiš, W7 forsira, tako da neke grafičke postavke ne reagiraju.
W7 Pro 64 bit verzija. Primjer igre je Arcanum.
Ti si onda prvi takav u svijetu.
Kolika ti je rezolucija ekrana/monitora, a kolika rezolucija je u igri? Nemoj sada reći da je rezolucija monitora 1024×768, a rezolucija igre 1024×768.
Ne, reza monitora je tada bila 1024x768, istina, ali reza igre nije išla više od 800x600.
jel postoji neki maksimum za ikone u taskbaru koliko ih moze stat dolje(jwindows 7) ja bi htio stavit vise od 10 al nemogu..jel postoji nacin kako?
Aj da malo pitam....
Lijepo sam se ja danas prebacio na Iskon, dobio pismo da je veza uspostavljena i nabavio 20 m kabela. Sve to ustekam u modem i vidi cuda radi! :D
Zanima ma da li moram stari T-com modem njima vratiti ili on ostaje meni? ( Ugovor od 2 godine je istekao. )
Mislim da ostaje tebi.
Moze neka preporuka za dobar servis za upload slika?
Ono, imagesforme vise ne radi, nego radi, xs.to je valjda hakiran, a imageshack mi je pretrom.
Sugestije?
možda vako nešto ?
http://tinypic.com/
Posluzit ce :)
Ovako, sada imam problem s internetom. Nakon nekog vremena skidanja pomoću torrenta nemam više mogućnost spojiti se na internet. Znači ne mogu ništa na Mozilli, ne mogu uć u MSN, XFire također etc. Ali on i dalje nastavlja skidati :?
U čemu je problem? Trebam li nešto ugasiti?
možda unlimited upload bandwidth? pa se signal ne može probit pored torrenta?
previše peerova spojeno na tvoj torrent seed?
onak. daj još koji info
Evo slika:
A to za upload sam smanjio.
Also, ne skidam svih 32 GB, samo dio.
brijem da te jebe router.. možda port forwarding
Evo drug iz srbije mi javio informacije iz podzemlja! 8)
Pa eto rekoh da podelim sa ostalim drugovima ovde...da se ne zaraze...
Napravljen je novi Worm s kojim planiraju osvojiti svijet...
Code je pisan u #C programskom jeziku, "*.exe" ekstenzije, maskiran kao "*.JPG.jpg.exe" ekstenzije, nevezano za ime.
Odlučili su ga širiti preko mreža na kojima ima najviše online ljudi, a to su sve mreže IRC-a i FaceBook. Uvaljuje se kao slika s Bitmap ikonom.
Veličine je okruglo 64KB.
Osim što se širi kao i svaki worm, pokrenuti/zaraženi file postavlja kao backup i hidden, vezuje se za browser (blokira anti-viruse koji su opasni za njega), te za MSN (automatski zatvara iste milisekunde otvorene prozorčiće za chat; nemogućnost chatanja čitanja/pisanja poruka), te se vezuje za IRC.
Blokada sustava nakon više virusnog refreshanja (gašenje virusa na neko vrijeme, te ponovno pokretanje virusa i nastavak s radom). Ne puni memoriju i ne zauzima puno procesora, gotovo neprimjetan za računalne resurse.
Blokada je moguća opcijom CTRL+ALT+DEL(ETE), pri čemu je moguće da vam se procesi udvostruče (ako imate 100 aktivnih procesa, lako je moguće da će te ih imati 200).
Simptomi, ne možete raditi ništa na računalu, uvijek će vam selectati desktop, svake milisekunde radi refresh pomoću kojeg vam selecta desktop.
Bug, ako imate instaliran Skype (koji je zatvorenog koda; worm radi na principu širenja infekcije; Skype je potpuno zatvorenog koda u koji worm ne može ući i zaraziti), umjesto non-stop selectanja desktopa, stalno će vam biti selectan i aktivan Skype.
Trenutno ga niti jedan anti-virus ne može detektirati, s obzirom da je virus/worm novi.
Toliko od Underworld svijeta. :)
Ako netko naiđe na taj virus, neka ga stavi ovdje da ga mogu malo istražiti i napraviti bolju varijantu. :D