Kako je zapravo dobra stvar sto su ogranicili broj igraca na 18...sada se stalno igra 4v4, 5v5, 6v6 i napokon ima teamworka u codu :pray:
Printable View
Kako je zapravo dobra stvar sto su ogranicili broj igraca na 18...sada se stalno igra 4v4, 5v5, 6v6 i napokon ima teamworka u codu :pray:
Da. Stvarno lame. Vidjeti cemo sta ce patchevi napraviti ali sumnjam da ce ista previše ispraviti jer je sranje vec napravljeno...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Evo danas sam i ja zaigrao multiplayer. I imam samo riječi hvale za njega.
- s pingom nisam imao problema, lagga nije bilo
- u 5 h igre (u komadu :>) mi se samo dva puta dogodio host migration, i brzo je svršio
- igrača ima, whinera nema
- oružja su odlična s brdo dodataka, doslovce brdo dodataka, SCAR owna
- ima veliki faktor zaraznosti, jedva sam se skinuo s igre
Uglavnom oduševljen sam. :D
Moram se i ja ubacit.
Ako vidite nekog rushera sa Riot Shieldom, sanse su 50% da sam to ja.
Ako je vrlo dobar, to sam ja.
Malo je zeznuto priviknuti se na tonu, ali doslovno TONU attachmentsa.
Sada idem do Steyra i overkilla. :)
Iživljavam se na švabama (na svakom serveru barem jedan švabo, weird) sa SCAR + RDS + Heartbeat Sensor. :pray:
ja igro do sad,nesto mi se neda vise,nema bas faktor ovisnosti,idem l4d2 demo oper,to mi je sad kul.
ljudi molim pomoć, ako mogu na svom laptopu igrat , kupujem sutra original .
http://www.svijet-medija.hr/Article.asp ... 08&sid=154
inače sve igre idu lijepo na više nego solidnim detaljima
-rqLUDfl26Y
lol dedicated serveri za MW2 za fast rank i neogranicenu municiju
kako je vectorr bolesno overpowered,ali bolesno,jos s onim dodatkom da brze puca,da ga bar izbace iz igre.
free for all mi je nekak prelagano igrat, svaki put, ali bas svaki put sam bio prvi do sada, 15-20 puta sam odigro...
najvise igram sa UMP45 il kako se vec zove sa holografom (ne znam jel tocan naziv, igra mi na svabskom) i sa fast reload PRO, bullet impact PRO i steady aim PRO. sniperi mi suxaju, i to debelo.
poslje UMP najdraze definitivno scar, red dot i samo prasi. jedva cekam da steam izbaci update za language da si prebacim na eng, jer kurca ne kuzim dok igarm! :killyou:
Korisnika "Otaku :3" više nema... Pretjero pa adminu prekipjelo...
Ostali pazite da vam što krivo ne izleti da nebi djelili sudbinu.
Jedno pitanjce u vezi MPa. Koliko su mape jumpabilne? :)
Ovisi koliko dugo ces pozivjeti da te netko ne ubije.
Koristi riot shield ako zelis pokusati, nudi zastitu cak i kad je na ledima. :)
Mw owna ovo....tako da...ostajem kod COD 4 MP...po mojem....400 kn...pffff..... :yuck:
Dobro zboriš sine, dobro ;)= Citat =:
Izvorno postao miska10
kako gdje je 400 kn...
odlican je onaj care package,uvjerjlivo najbolji killstreak.
Daj prekinite vise zbog love srati. Kao prvo 400 kn se da skupiti, brijem da cmizdrite bez veze. Ne moras igrati igru cim izađe, tako da imas vremena za skupljanje.= Citat =:
Izvorno postao miska10
Ako za 2 mjeseca ne mozes skupiti 400 kn onda se ispricavam jer si sigurno u vecoj banani nego sto sam mislio.
400kn je previse za igru,pa makar ona bila i od zlata.
cod4 je bio 350 kni nijevam bilo preskupo? cut the crap!
MW2 MP je kao da se igraš automatski...limit,limit i limit...zašto,IW,zašto?= Citat =:
Izvorno postao miska10
Konekcija je zapravo dobra,to samo riječi hvale,ali ne sviđa mi se ideja da igra određuje gdje ću se igrati...što ako želim igrati sa našima??! Znam da postoji Invite,ali to nije to.
Ma mene boli briga sa kome igram MP je pre dobar
Kako je divno igrati MP bez whinera. :D
Obozavam ovakve mutave odgovore. :rotfl: "boli me skim igram" , "boli me kako mi lik izgleda" itd.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Kuzis, da imamo recimo, cro room ili nesto, onda se lakse mozemo dogovoriti međusobo i napraviti neku akciju zajedno. Timski rad.
A dok ti strancu na engleskom objasnis sta hoces, pa te on jos krivo razumije... prođe baba s kolacima i ostane taliban sa AK 47 i ubije te. :D
Dosta je iritantno šta nema nekakav chatbox kada se mape mijenjaju, 1 min samo zujim oko ekrana. :(
Sign, iako ja uvjek otkljucam neki racku, pa dok to nadjem, taman ta minuta ode! :D
Nevjerovatno je koliko Magnum owna. :pray:
@ Carp
Gledam sad igru prek steama, moram je skinut, ali imam ponuđeno na kojem jeziku oću igrat
Ti imaš onaj problem sa jezikom?
http://www.imagesforme.com/show.php/796850_bla.JPG
Odeš desni klik na igru, properties i imaš language
Da se malo ubacim sa HCL recenzijom ove uber popularne igre. Bacite oko na recu i recite slažete li se sa ocjenom / recenzijom općenito ( ako ste regani na HCL ostavite i vi svoju ocjenu ).
RECENZIJA:SModern Warfare 2
Ja osobno još nisam stigao odigrati igru do kraja, zapravo pri početku sam kampanje, a multiplayer tek moram isprobati :). Ali za sada mi je kampanja odlična. Šteta što sam praktički cijeli onaj ledeni nivo vidio na youtubeu prije nego sam igru dobio. Malo je ubilo gušt igranja, ali i dalje odlične skriptirane scene i akcija općenito.
aint working! =(= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
hmm...nagađam samo, a možda da probaš skinuti igru sa steama?
Istina ima samo voice malo jadno= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Na svim S&D serverima score limit je 4, što je debelo premalo, treba ga stavit na minimalno 10, najbolje bi bilo na 20.
Voice chat uključen na svim serverima?
Da.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
je,opcenito su igre preskupe danas.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jel me možete benat?
Jel ti to mene moliš da te benam ili šta?
Lijepa ocjena. Drago mi je da vam se isto sviđa te dijelim tvoje mišljenje ^^= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
FinU103mt6U&feature=popular
koji kreteni...xD
Sabotage, jedan od boljih gametypeova, zna trajati prokleto dugo kada su dobro balansirani timovi, evo, do maloprije sam igrajo jednu partiju, oduzila se na vise od pola sata.
I da, prokleto je tesko doci do 10 kill streaka bez veceg kempanja, ali cak i onda ce protivnici naci nacin da vas ubiju, mogu zamisliti tek kako ce biti da se dobije tactical, za koji treba 25(24 ako imate perk).