Da, gledao sam i ja film. Zapravo imam ga na DVD-u.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dosta dobar.
Super izgleda kad vampire izbace na sunce.
Ono, kako se zapale. Premoćno. :D
Printable View
Da, gledao sam i ja film. Zapravo imam ga na DVD-u.= Citat =:
Dosta dobar.
Super izgleda kad vampire izbace na sunce.
Ono, kako se zapale. Premoćno. :D
Evo, pogledao sam. Ovo mi je prvi susret s tim serijalom, i mogu reći da sam impresioniran.= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Samo NEMOJ, ali NEMOJ pogledati druga 2 nastavka pošto će ti film pasti u očima :( Jedinica mi je drito fenomenalna, ali druga 2 bacaju pre veliku ljagu na serijal :(
Druga 2 dijela nisu nešto.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ovaj prvi ti je legendaran.
Edit: Bartuc me prestigao.
Uglavnom, ovaj prvi dio ti je daleko najbolji.
ma druga 2 se gledaju samo zbog sparrowa :D
Da, u drugome je još OK, ali u trećemu postaje lagano isfuran. Mada ima par dobrih scena, tipa: "NOBODY MOVES!!!! I dropped my brain!" :rotfl: To mi je najžešća scena u filmu :pray:
73vHWnpNaWUS:rotfl:
aj kaj fantazirate, sva tri su legendarna, sad ćekamo četvrti :P
3kkdmCDUAK4
evo bolji je ovaj film nego drugi i treci dio gusara s kariba
HancockS- Nije loš, ali kraj ga skroz uništi (tj. onaj dio dok otkriva o svome porijeklu, kad se skuži da nije jedini superpowered). Šteta.
They Live... jedan prastari SF film iz '88 o tome kako vanzemaljci zapravo kontroliraju zemljanine, a jedna osoba otkrije da ih može vidjeti pod određenim okolnostima. Jako dobar film i iskreno ga preporučam (posebno kad povučeš paralele sa nekim sadašnjim događanjima).
Old School-komedija, dobar je film
Prastari :shock: .Film je režirao kultni redatelj John Carpenter i preporučam sve njegove filmove...
Pogledao danas Kung Fu Panda.
Ekstra. :pray:
Znam, moglo bi se reći da sam bio ponukan pogledati ovaj jer sam nedavno pogledao i njegove Vampire... jako dobar redatelj.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Inače, ovih dana moram ponovno pogledati Evil Dead 3: Army of Darkness... "This is my boomstick!". :)
Kako je to zakon film, gledao sam to prije par godina, sad si me baš podsjetio na to, mogao bi ga i ja opet pogledat. Dok je prvi dio pokušao biti ozbiljan niskobudžetni Horor, u drugome su već počeli ubacivat veće količine humora, dok je treči čista smijalica, još i legendarni Bruce Campbell, kojeg je ta uloga i proslavila, jednostavno legendaran serijal.= Citat =:
A zadni film koji sam gledao je bio Falling Down, taman sam naletio na njega u petak navečer kad sam došel doma. Jedan od mojih najdražih filmova kojeg sam gledao više puta, na prvi pogled, akcijski film s odličnim Michael Douglasom u glavnoj ulozi anti-heroja D-Fensa, ali kada se film sagleda malo ozbiljnije, zapravo je oštra kritika modernog društva. Pun odličnih scena i dijaloga koji dugo ostaju u pamćenju, neću ništa navoditi da ne spojlam ljudima koji nisu gledali ( ako ih opće ima, s obzirom na to koliko je puta bio na TV-u ) , ali ovo treba pogledati pod obavezno.
I pogledo sam napokon The Dark Knight, jedno od većih filmskih razoračanja ove godine. Neznam, možda su kriva moja prevelika očekivanja, jel što očekivati od filma koji je po IMDB-u 4. najbolji film svih vremena ? Da se razumijemo, film je prilično dobar, Heath Ledger je Jokera odglumio fantastično, sve pohvale za to, zaslužuje nominaciju za Oscara po meni, ali ima masa filmova koji su bolji od ovog, osobno mi je Batman Begins bio zanimljiviji.
Jedan kritičar je dao dobar opis filma s kojim se u potpunosti slažem: ˝This movie is grim and jammed together. The narrative isn't shaped coherently to bring out contrasts and build toward a satisfying climax. The Dark Knight is constant climax; it's always in a frenzy, and it goes on forever.˝.
Iskreno, po meni Ledger sa svojim Jokerom i nosi čitav film (nije ostatak postave loš, dapače, ali njegova gluma Jokera je predobra; totalno kaotična). Istina, mogao je biti malo kraći, ali meni ne smeta jer mi film nije loš... nije ni da me ono ostavio u WOW stanju, ali jednostavno nije loš. Ako ništa drugo sviđa mi se što su novi Batmanovi filmovi mračniji.
I da, Army of Darkness.. sad još samo da iskopam DVD odnekud... ili Brotherhood of the Wolf ako ne nađem.
Pa upravo to, nosi čitav film i sve se okreće oko njega, tako da su mi scene bez njega dosta slabije i zato film gubi na težini. I Two - Face mi se uopće nije svidio, jednostavno je prebrzo prešao iz nekakvog ultimativnog borca za pravdu u tipičnog poremećenog zlikovca. Naravno da film nije loš, samo kažem da jednostavno nije toliko savršen, što je nažalost mišljenje većeg dijela publike i kritike. Ali da, sveukupna mračnija atmosfera i meni više paše u odnosu na stari serijal.= Citat =:
Prejak film! Uz Vidocq-a, jedan od najdražih filmova francuske filmografije!= Citat =:
Evo pogledao "Slagalicu strave 1 i 2"Ssa curom :pray:
Odličan je film. Fakat bolestan um je to izmislio. Tako da, rekli smo da moramo pogledati i treći i četvrti nastavak :D Cura inače ne voli ljigave filmove, ali ovaj ima odličnu radnju i genijalno izmišljenu priču tako da joj se sviđa.
Drugi nastavak mi je čak možda i bolji od prvoga zbog bolje atmosfere. I ne, uopće pa se nisam naježio na kraju: "Ako izdržiš u razgovoru samnom dovoljno dugo, vidjeti ćeš si sina." :pray: Isus Bog koji izopačeni um se toga sjetio :pray: Pre dobro.
I da, ipak nisu one scene iz petog nastavka drito preuzete iz prethodnika. To je samo razišljanje iz jedne druge perspektive, tako da, zadovoljan sam i sa peticom :rambo:
Sad čemo još prije spavanja pogledati "Kralj Škorpiona 2", nadam se da film valja...
Oba su odlična filma= Citat =:
Izvorno postao Frky
moram opet pogledat brotherhood of the wolf
ja sam znao da će kraj biti boom al kad sam to vidia itekako sam se naježia i doživia "wooooow omfg aaa" efekt= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kad smo kod Sawa, pogledao sam peticu.
Jedino što mi smeta je predvidljiv kraj.
Premda je kraj opet odličan, kao i u svakom dijelu.
Za boga miloga, nemoj! Žalit ćeš što si ga pogledao!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jučer na telki pogledao Seppuku, stari japanska drama koji preispituje čast i kodeks samuraja. Sveukupno gledano, fantastičan film, i žalosno je kakve kvalitetne i zanimljive filmove HTV u zadnje vrijeme pušta u negledljive termine, ovaj je počeo u 2 ujutro, sva sreća pa sam se sjetio da ga snimim. Ali što očekivati od naše televizije, bolje u dobar termin staviti super cool hollywoodski spektakl koji ne zahtijeva previše razmišljanja, nego glupi crno-bijeli film spore radnje, koji je još k tome i strane kinematografije, svi pričaju japanski i tjera te na razmišljanje o prikazanim temama.
e. mislim da sam taj gledao, ali tek pola sata, prije dve godine, zaspao sam onda= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
slican slucaj kao kod "proljece, ljeto, jesen, zima i proljece"
ajde, barem sam se popodne sjetio odspavati
evo, sinoc naletio na nekakav sci fi hororac, screamers
http://www.imdb.com/title/tt0114367/
neznam tocno, nije me se nesto dojmio, ali bolje nego neki default akcijski film s dolph lundgrenom u glavnoj ulozi
= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bome istina, prvo pravo govno nakon Hulka što sam pogledao. KATASTROFA. Gluma, efemti, radnja, ma sve je pre loše u tom filmu. Ocjena 2/10 :thumbs1:
Max Payna sam pogledal danas, ok film, za ubit dosadu
eh, tih japanskih s tv-a imam barem 5,6 za pogledati
A baš. Mislim ono, Kralj Škorpiona nije bio neki odličanSfilm (bar je Rock glumio), ali je imao dobrih scena (ono kad izađe iz pijeska, zapali mačeve, itd) dok je nastavak... mlak. Da, mislim da je to baš prava riječ za film - jednostavno, cool faktora praktički nema, glumačka postava je očajna (s iznimkom možda 1-2 glumca) i općenito je "bleh" doživljaj nakon gledanja.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kad smo kod japanskih filmova, ja ne padam na horore već na drame, a pojma nemam ni sam zašto. Valjda mi je zanimljivo gledati kako se ljudi ponašaju u kulturi koju ne poznajem (bar sam naučio da te u Japanu, kad unajmljuješ stan, stanodavac pita 3 mjeseca najamnine unaprijed kao osiguranje). :)
National Security
Ma'am, you may now, reprocure, your vehicle.
BOOOOM
:rotfl:
Jedna od meni boljih akcijskih komedija. Precarski je kad lik krivi bijelce za sve. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
pogledo sam trilogiju: the Cube, Hypercube, Cube Zero.
meni dobra ideja za film ali ne sviđa mi se kraj trećeg "nastavka" jer ne saznaš ništa što bi trebo znat....
Ne znam za niti jedan Martin Lawrenceov film da ne valja. Lik je car :D
snimia sam ga pa ću ga pogledat inače gledam uvijek na HTVu japanske filmove i žalosno je to sa terminima jer niti jedan prikazan film nije bia loš za razliku od šitova koje puštaju u druge termine ...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
bia je i ringu 1 i ringu 2 na htv 1 u subotu i Sreća obitelji katakuri na HTV plus prošli vikend
svi odlični filmovi a Sreća obitelji katakuri me oduševia :pray: :pray: naravno kad je od Miikea
upravo idem gledat Mortal Kombat
Gledao danas National Security zadnjih par minuta, baš mi se i ne čini nešto posebno zanimljiv, iako glumi Martin Lawrence.
katakuri je bio mislim pred više tjedana, i to imam snimljeno :)
al nisam gledao nijedan od horora koji su sad bili na tv-u, jedino sam the eye snimio. inače prošle godine je u motovunu bila revija starih japanskih horora koji su me oduševili...
katakuri je bia i u prošli petak također= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Potraga za srecom-odlican film sa Will Smithom u gl. ulozi. ukratko, Will glumi oca koji je švorc i trazi posao, nemaju gdje ziviti pa spavaju po domovima i wc-ima. teska socijala. na kraju ga ipak prime na posao
Kung fu hustle http://www.imdb.com/title/tt0373074/
po drugi put .. odlična komedija
Pogledao sam The Dark Knight,ocekivao sam vise od filma.Nekako mi nije bas sjeo.7,79/10
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
to u grubo ocjena xD