Hehe, 26.8. izlaze Ritsu, Tsumugi i Azusa singlesi... Strpite se još malo. :P
Printable View
Hehe, 26.8. izlaze Ritsu, Tsumugi i Azusa singlesi... Strpite se još malo. :P
Da pitam, koliko je sezona i epizoda sora no manimani izašlo dosada?
Anime je tek počeo prije kojih par tjedana, ima samo tri epizode zasad.
Kul, gledaću.
Pogledao sam u zadnjih par dana 40 epizoda History's Strongest Disciple KenichiSi moram reć da mi se jako sviđa. Dosta je lagan i simpatičan za gledanje, odličan za odmor i mozak na pašu. :D
Fino, to mi je odličan anime. Smiješan do bola, nisam mogao dočekati nove epizode.
@Aral;
Znaš da WMP Classic ima integriran screenshot fičr u sebi? Odeš na File -> Save Image...
Kažem jer mi se čini da si ovako radio cut i editirao svaku sliku pa da uštediš na vremenu. Inače... čekaj dok vidiš Excalibura. :)
@Raz:SJeeeee, to je ta pjesma :pray: Nemogu na BakaBT vise, download mi je 250GB a upload 10 xD Moram to negdje drugdje iskopat :o
Damn, tam na youtubeu je cijeli album cini se...live verzija :pray: Jos da nadjem to u mp3 da nemoram pretvarat sa youtubea...
@Arbiter of Change:SImam sedmicu pa koristim Snipping Tool, odaberem window snip i samo kliknem bilo gdje u prozor, sva cetiri screena uzeo u roku par sec ;) Ne brini, prosao sam vec ovih godina muke i muke dok nisam saznao za fraps a i sad fala bogu sedmica imat taj super koristan programcic :thumbs2: Ak imas sedmicu onda znas o cem govorim!
Pa, napravi si drugi e-mail i napravi drugi acc, ko ih fuka
Nemozes, vec sam probao al skuze te :o Neznam kak al ono, ostao sam sokiran...valjda preko ip-a ili nes, znam da se mijenja al opet...Koristio sam od t-coma, originalni mi je bio od gmaila, i skuzili me. Sad cu probat od optima, ak i tu zajebu onda idem neki sasvim desti napravit na gmailu.
Ima tko pametniju ideju? BakaBT je fenomenalan al sam se zajebao u pocetku, nema sansa da dobim dobar ratio kad sam tolko skinuo a nis uploadao...damn, bas sam bio glup :?
Inace, nasam sam album, naziva K-ON! Gekichuka Mini Album Houkago Tea Time...tak nes ^^ Cini se da je to nes novije izaslo sam neznam kad...przi se mp3 za auto, K-on! i Macross Frontier :D
c23Ho70q ... re=relatedS :cry: :pray:
Ma mrak :pray: Nemogu vjerovat da ima takav glas...
I dobro ja kaj su dali text u infou ^^
Btw. regao sam sa zeninim mailom na bakabt, vidjet cemo kaj ce bit xD
Snima se ^^
http://i160.photobucket.com/albums/t...th_macross.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t...tos/th_kon.jpg
Da, pročitao sam negdje da ako te ulove sa multiaccom da se dobije ban na 6 mjeseci mislim...
A umirem na rules :rotfl:
...
Awww, can't I keep my newest account?
No. if you leave a mess, clean up after yourself.
Pretty please?
No.
Inače mislim da se user ratio može popravit ako seedaš sa neke stranice sa kojom surađuju, zaboravio sam kako se zove...
Moram i ja malo popravit user ratio 0.661 mi je :/
Ma drugdje ja pazim, i imam puno vise uploada nego dl-a, ovdje sam se zeznuo. Al napravio sam novi acc, sad cekam 6 dana da vidim jel mogu dl-at, znaci tek za 2 tjedna cu vidjet kad se vratim s mora xD
Odoh gledat Soul Eater, cd je snimljen ^^
Omg, dobio sam ban na myanimelist?? Kaj je to moguce? xD Uopce nemrem nis radit, niti stranicu vidjet kak spada, iako nisam ulogiran :twisted: Raz, nemogu cak ni od tebe vidjet profil...weird!
Lol, vidim sad, i ja sam benan sa MyAnimeList... Wtf?! :(
Wat, i ja sam dobio ban :shock:
Valjda neka greška kod njih sa serverom, jer bi se vjerojatno trebali loggati inače neznam kako bi samo tako strana mogla prepoznat usera...
Ufff dobro je, jel vidite gore neki cudan ip, mora da je neka greska. Poslao sam ima ja mail za svaki slucaj, al cim je vama onda je valjda opcenito. Moze bit da ih je netko haknuo xD
Izašao je novi, četvrti chapter Kouta Hiranuovih Driftersa. Ta manga se svakim chapterom postaje sve više WTF?!
Onak, sad su se pojavili Cezar i Hanibal, a tu su i neki likovi u uniformama koji su, izgleda, in charge u tom ludom svijetu, ili se bar brinu o njemu... A sad neka nepoznata vojska napada one vilenjake... Ponavljam, WTF?! :pray:
Ahaha, koja radnja i likovi, kakva je to manga :o
Luda. :)
Ali dobro, uvrnuta priča se i očekuje od autora Hellsinga. ^^
Eda, za Cezara i Hanibala koje sam gore spomenuo, nisam siguran da li su to baš oni, jer im nisu još navedena imena, ali jedan je rimljanin, drugi je prešao Alpe, i svađaju se tko je imitirao koga u nekim vojnim pothvatima. :)
Eda, neznam jel je predator pitao ili ne... nwm. Zna li tko neki anime u svemiru, sa nekim epic okršajima između flota i takvog nešta?
Eda, MAL is back online :)
Heroic Age...nemas opasnijeg od toga. Planeti se unistavaju onak, totalno epic :pray:
I da, hvala q, vratio se MAL ^^
Ono... Legend of Galactic Heroes sa svojih 30 000 brodova u borbama. Vidiš samo kako padaju k'o pokošeni.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ali dosta je star i talky je anime, pa Heroic Age stoji kao alternativa, zajedno sa Tytania-om.
@Aral:
Ma mislio sam na to kako gadno izgleda kad tako izreže, dok defaultno izgleda normalno.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0801161510.jpg
Tnx na preporukama Arby, Aral... pogledat ću nešto od toga kad završim s nekima. ^^
Neznam za vas, ali ja sa svojim KMPlayerom samo pritisnem ctrl+alt+a i skine mi screen automatski u jpeg formatu, veličine trenutnog prozora (programa, ne onog prozora xD).
Nekad i 100.000:D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da ne spominjem totalno odsustvo japanske retajnosti i dosta zanimljive teme koje obradjuje.
Gle fakat, u pravu si Arby, ima opciju Save image, on je spremi valjda u defaultnu rezu videa, vis korisno jako. Ako hocu veci screen onda fino iskoristim snipping tool.
Evo ti OP i ED od Heroic Agea, cini se da i postoji druga sezona, pojma nisam imao...odoh potrazit ^^ Tu su sore cak bolje nego u macross frontieru i gundamu zajedno xD
dxbxlpz1 ... re=related
Nope, samo jedna sezona... za sada barem, iako sumnjam da će se napraviti druga.
@megalodon:
Je, samo što tamo rejpuju njemački lagano... ono, mislim da će novaci ostati zbunjeni ako pogledaju 1. epizodu budući da ima više imena i rankova (sve njemačko ili inspirirano istim) samo u toj epizodi nego što drugi anime uratci imaju kroz čitavu sezonu. :)
Da, ipak ima samo jedna sezona.
Nego, sto se tice Legend of Galactic Heroes, covjece cim vidim Space Opera odma mi je jasno kaj me ceka. 1988 je prvi put prikazano, jaoooo...idem chekirat! Kolko uopce ima epizoda...110?
Disclaimer: LoGH fanboy sam.
Stvar je u tome da je kao Dina anime svijeta, ako si čitao pa znaš - nije stvar samo u ratovanju već obrađuje sve živo; od toga zašto su vlade korumpirane, odanost, glad za moći, društveni poredak, itd. Uglavnom, vjerojatno najkompleksniji anime ikada, bar ako se mene pita... i to sve bez da zaluta u more melodrame kao npr. Code Geass i slični. I da, materijal je za yaoi fangirl mokre snove. Yup, core serijal ima 110, ali imaju i filmovi i gaideni, tj. dodatne priče. Core serijal je dovoljan za početak... ako ti se svidi ništa ti neće niti dovoljno koliko je dobro.
Ohoho, znaci fan si toga ^^ A nis, volim takve price i sve kaj si nabrojao, budem pokusao nesto iskopat pa da pogledam!
Ok, pogledao sam par klipova na youtube, dovoljan razloga da skinem. Nasao svih 110 epizoda ^^Al tesko da ce se skinut prije mora, do ponedjeljka. Budem nastavio kad se vratim!
Da, no zapravo te podsjete svaku epizodu ko je ko pa se vremenom ureze u pamcenje.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sto se tice rejpa njemackog, cak mi je i drago, ionako je Galakticko Carstvo zasnovano na Pruskoj, ostavlja poseban feeling:D
I kao sto rekoh, vjerovatno najdublji anime koji sam pogledao, odlicno i zacudo zrelo obradjene teme republike i monarhije, rata, socijanih odnosa etc. Drugo, zato sto je to anime, a ne neki megakomercijalni igrani film, radnja se odvija sporo i sa dosta detalja, no nikad ne postane zamorno. Bitke su vec posebna prica:D
Behold... Tokyo tower falling! http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
http://www.imagesforme.com/out.php/i...DCA5213733.JPG
Nije baš da je neočekivano bilo, ali se nekako brzo dogodilo. Pomislio sam da će to bit za nekakav "epic kraj" ostavljeno. Klinci opet bez ogrebotine ostali... nije da želim da poginu ali ono, malo je klišejno već.
Aha, znači error na myanimelist... Već sam se pitao što sam to dovraga učinio.
Danas sam završio Higurashi no Naku Koro ni.
... Fantastično.
Sad ću valjda reprizirat Fate/Stay Night (ne mogu izdržati više) pa krenuti iHgurashi no Naku Koro ni - Kai.
Više ni sam neznam što da mislim o Shangri-La. Neke su epizode srednja žalost i naprosto mi dođe da ga droppam dok me neke jednostavno iznenade svojom kvalitetom i preokretima. Bit će teško ovo ocjenit...
Kad si već spomenuo, F/S Night će dobiti uskoro film... pretpostavlja se da će biti u anime maniri, ne live-action.= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
@megalodon:
Bitke su ono, uber. :)
Jedino sa čime imam problem u animeu je kako je prolazak vremena prikazan, tj. kako nije dosljedno prikazan tako da je jako teško steći dojam koliko je nešto trajalo osim ako nije eksplicitno rečeno (datumi na stranu, mislim prvenstveno na bitke jer ja do tamo neke 20+ epizode nisam mogao konkretno staviti u nekakve okvire koliko traje jedna bitka).
A onako, bitke su nekako najslabija strana tog animea, objektivno, jer je radnja izuzetno realna i tecna. Svaka se zavrsi sa negdje 80% gubitaka, sto je nelogicno, i taj vremenski problem, ono, makljaza traje 5 minuta i onda se prebace na mapu i prikazu neki uber manevar od 4 sekunde koji opkoli flotu, ono lol. No nista od toga ne kvari kvalitet, naravno:D
Kaiji
Tko god pogleda nece pozalit, anime je tolko napet da je to prestrasno. Meni medju top10 fav anime.
Inace, pogledao sam prvu epizodu Legend of Galactic Heroes, prestrasno :pray: A tek je prva epizoda. To ce mi biti sad sljedeci long run anime, taman kad se vratim s mora da gledam.
Btw. zasto su imena na njemackom?
http://www.imagesforme.com/out.php/i...semblances.png
:pray: :pray:
Mio inače jako sliči na Yomi :D
http://youareanime.com/wp-content/pl...arei_08_01.jpg
Meh, cijelo to prepucavanje koji lik podsijeća na kojega je potputo besmisleno, ja u svakom random animeu kojeg pogledam nađem bar jednog lika koji me podsjeća na nekog drugog.