American Express kartica. Jel na to mislis?
Printable View
American Express kartica. Jel na to mislis?
da na to, Express može
neam pojma zake onda nece, nisam se susrel sa tim problemom, da nisi možda kaj kod osobnih podataka stavil, drugu državu ili tak neš =/
Ma sve sam stavio isto,ne znam u cemu je problem :cry:= Citat =:
Izvorno postao flander
na Plus na Badnjak stiže sljedeće:
PS3: DMC i Borderlands 2
PS4: Don't Starve
VITA: Soul Sacrifice i Blazblue Continuum Shift Extend
prilično dobro ovaj mjesec...DMC izgleda super, no mislim da ću prije nabaviti ranije igre iz serijala pa njih odigratim tak da će na čekanje...Borderlands 2 je super, ali namjeravam nabaviti GOTY izdanje na PC-ju, poslužit će na plejki za probu ako ništa drugo...
Novi DmC je jedini vrijedan spomena i jako je zabavan naslov, a priča im nije direktno povezana.
a i da je povezana ne bi ništa značilo jer kad si zadnji put igrao h'n's u kojem priča nešto znači?
znam da priča nije povezana, ali kad ionak mislim odigrat stare pa onda bolje po redu...a i nije da nemam što igrati trenutno :D
Ništa puno ne gubiš ak ih ne odigraš.
Prvi je lošnjikav gameplay s ljepim level designom. Dio povijesti, ali ne nužan zaobrazovanje.
Drugi je lošost.
Za treći i četvrti kažu da su dosta dobri. Ali ne preporučam ti muku s prva dva da bi do njih došo.
Novi ima lijepu grafiku, i naizgled dobru borbu, ali pitanje jel bi mogo trpiti retardaciju likova i priče. Ja ću ga probati.
E da, prva dva priču nemaju. Niti likove.
Castlevania: LoS, GoW 1, 2 i naravno PoP trilogija.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lol priča u GoWu je besmisleni užas.
Priča u prva dva GoW-a je vrhunski blockbuster (koliko blockbuster dozvoljava dobru priču).
Ništa pametno, ali je ima i služi svrsi.
Miljama iznad DMC-a, Dante's Infernoa, Darksidersa i sličnih.
Isti vrag samo što je grčka mitologija u pitanju pa je zanimljivije.
Kab bi bar The Last of Us bio snižen na PS storeu, jedva se suzdržavam da ga ne kupim prije nove godine...
Na zavviju ti je 200kn.
radije pričekat GOTY ediciju sa DLCom
Pa kaj nisu svi DLC-i ND-ovih igara samo za multiplayer?
Meni je iskreno žao što nisam dao nekih 350kn ND-u. Ali dat ću im barem ovih 200.
Bit će jedan SP dlc, izlazi sad skoro.
Damn! :-x
Ma onda ću ipak pričekat GOTY.
A Beyond je već 180kn.
Zadnjih dana sam žešće nabrijan da uzmem PS3, da nadoknadim propuštene naslove koji me zanimaju, a PS4 odgodim dok se ne skupi poštenih naslova, pa sad imam hrpu glupih pitanja pošto sam newb što se tiće PS3.
Koliko je bitna uopće veličina harda, jer vidim ima neki model od 12GB već po 1500kn. Ako to znači da cu moc igrat po 1-2 igre to je ok jer bi na plejki samo eksluzive derao. Dali je npr. moguće da stavim na USB igru pa igram sa USB sticka pošto imam stick od 32GB? Koja je razlika u SLIM i FAT modelima, ako je samo u izgledu to me ne briga. Gdje ga najeftinije nabaviti, može bit i samo konzola i joystick, nekakva oprema, bundle-ovi me ne zanimaju, imam PayPal i VISU tako da kupnja od vani dolazi u obzir ako tako može jeftinije.
12GB ti je tak tak, dosta igara ne zahtjeva instalaciju ali recimo ako želiš igrat GTAV tih 12GB ti neće bit dost jer trebaš instalirat 8 i pol giga.
Ne možeš spremat na eksternu memoriju tako da ak planiraš kasniji upgrade morat ćeš kupit neki 2,5" disk.
Razlike između slim i super slim osim u veličini, izgledu i količini interne memorije nema.
Fat izbjegavaj, to je prva edicija i koliko sam skužio najčešće se kvari.
ak ces iz vana uzimat onda Zavvi, mislimd a je to najpovoljnije
http://www.zavvi.com/games/consoles/ps3 ... 39527.html
jer kod nas teško da ces nac novu konzolu od 500 gige za 1500 kuna, ja sam za svoju dao 2200kn u Infomarku
nemoj 12GB, sve igre koje zahtijevaju više od 5-6 GB instalacije nećeš moći igrati..isto ako namjeravaš uzeti PS+ ili kupit pokoju igru prek PSN-a 12GB ne dolazi u obzir...FAT možeš kupit samo rabljeno, a i slim imaju sve rjeđe...uzmi ultra slim, priznajem da je slim ljepši no i ovaj je dobar (i manji ako ti to igra neku ulogu)...
kao što je Maloki već rekao, ne možeš igrat prek USB sticka
sve gore vrijedi ako planiraš igrat original igre :D
ovo mi izgleda kao super deal, iako te bundleovi ne zanimaju al 10 funti više za dvije odlične igre
http://www.zavvi.com/games/consoles/.../10880790.html
uuu zlatna kutija
šajniiii
Pa tako sam i mislio npr. idealno bi mi bilo onda neki SLIM od recimo 40GB. Pošto na PC imam 320GB a jedva ga pola napunim besmisleno mi je uzimat PS3 od 500GB za kojeg znam da neću 20% napunit. Sad sam na mobu pa nemogu vidjet dali ima jeftinijh modela sa manjim hardom?
EDIT: Iskreno planiram sve piratizirat, MP ne igram, a Achivmenti, Trofeji i slične stvari me ne zanimaju pa i ne vidim nekog smisla u trošenju na orgigi, što ćeš prljavi pirat sam.
E ak si pirat, onda ćeš se mučit i sa sistem verzijom.
Noviji modeli dolaze s novijom sistem verzijom, koju je teže crackat.
Tak da ak to misliš radit, ne preostaje ti drugo nego stari rabljeni crackani FAT.
S tim da neke novije igre rade samo na novim sistem verzijama.
Iako su ih vjerojatno uspjeli piratizirat, trebat ćeš se dobro informirat i pomučit.
Zato ne piratstvu.
Igre rabljene se mogu stvarno povoljno naći, tu je i PS+ (samo kuna na dan, jebemu), a i nove igre su isplative za pola godine kad im cijena padne.
A možeš ih i posudit ak nekoga poznaš.
ako ćeš piratizirat onda ti je najbolje uzet rabljeni FAT koji je ili već jaibreakan ili nije updatean firmware pa ga možeš relativno jeftino (mislim da je 300-500kn) piratizirat...ako ćeš uzet novu konzolu iz dućana, ultra slim je sigurno sa novijom verzijom firmware, a slim (ako ga nađeš) isto vjerojatno s novijom verzijom iako se možeš nadati da nije :D ...e sad ako ima noviju verziju firmware tad ti moraju ugradit neki čip kojemu je cijena oko soma kuna...pa si ti sad razmisli o isplativosti modificiranja plejke...= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
iskreno i ja sam mislio piratizirat, no nakon što sam saznao cijenu čipa privlačnije mi je izgledala PS+ pretplata i povremena kupnja original igre za oko 100kn prek zavvija :D
EDIT:
i da, na jailbreakanom PS3 mislim da možeš sve pokretat prek USB-a...
Što je točno taj PS+?
Budem okušao sreću pa ako ne ide lako onda kupim original. Ako bude to sa čipovima onda razmislim još. To kupovanje rabljenih mi je zadnja opcija, konzole su lako kvarljive a nikad neznaš što dobiješ kupnjom.
Ne znam od kud ti da su lako kvarljive.
Jedan frend ima trojku iz prve serije i riknuo mu je laser par mjeseci kasnije. To sredio na garanciji i od tad nema problema.
Drugom frendu je pak tek pred par mjeseci riknuo laser, isto model iz prve serije.
Dakle, najveća opasnost je rikavanje lasera fat konzole.
PS+ ti je pretplata koja ti donosi automatski update, save-to-cloud i po dvije nove besplatne igre svaki mjesec, ponekad i više.
onda traži slim što starijeg datuma proizvodnje...mada i tako su ti male šanse
što se tiče PS+..uplatiš Sonyju 365kn za godišnju pretplatu (možeš i za tri ili jedan mjesec, no godišnja je najisplativija) i dobiješ odmah desetak igara za download i još nekakvi dodatne mogućnosti (automatsko updateanje, cloud saveove, dodatne popuste za kupnju na PSN-u i slično)...Sony svaki mjesec daje svim pretplatnicima 2 igre za PS3, 2 za VITA-u, 1 za PS4, barem je tako trenutno, prije su bile 3 PS3 igre...
evo ja imam PS+ 8 mjeseci pa evo nekih igara koje sam dobio kroz pretplatu:
Uncharted 3, ICO & Shadow of The Colossus HD, Jak and Daxter HD Trilogy, Catherine, Okami HD, Hitman Absolution, Dragon's Dogma, XCOM - EU, Remember Me, Metal Gear Rising Revengeance, LittleBigPlanet 2, Dead or Alive 5, Demon's Souls, Kingdoms of Amalur, Battlefield 3, GRID 2, Mafia 2, Assassin's Creed 3, Far Cry 3, MotorStorm: Apocalypse...
evo ovaj mjesec se dijeli DMC i Borderlands 2...a i ako ćeš jednog dana kupiti PS4 ovako nakupiš dosta igara kroz PS+
dok preračunaš ispadne negdje 6kn po igri...iliti 1kn dnevno :D
S tim da, kao što vidiš, to nisu neke indie igrice (iako i njih ima solidnih), već prave punokrvne AAA igre.
Ali j... ga, ja sam prljavi kolekcionarski materijalist, pa sve moram imat u kutiji.
da ovdje pitam...jel valja Soulcalibur IV? kritike su dobre, jeftino je na ShopTo.net pa uzeo burazu za Božić budući da mu je to bila omiljena tučnjava na PS2...
sad je kasno kad si vec uzo xD= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
znat ces kad dođe xD
u čemu je problem?
nvm
Mislim da je to u smislu već si ionak uzeo tako da je nebitno jel dobro il loše.
ok je fightan igra, ali nema ju smisla uzimat pored sf4/marvela/injustica
ma skužil sam odma poslije posta što je flander mislio...
ma burazu je baš Soulcalibur najbolji zbog oružja, meni je draži Tekken...a Injustice mi super izgleda no nedam tolke pare za ovakvu igru...ne bi ni ovo uzeo da nije na velikom popustu, aj valjda će burazu bit dobro, imat ćemo što igrat prek praznika..
Beskonačno bolji od toga. Najbolja šora je ipak Dead or Alive 5.= Citat =:
Izvorno postao hansi
nista osim toga sto sam nabrojao nije relevantno, osim mozda skullgirlsa i divekicka
Problem je što nisi uzeo peticu, jer je novija i ima više stvari.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
No opet, četvorka ima Darth Vadera, a petica gay Ass Creed lika.
Inače je ok igra, no ispod Tekkena, MK-a, SF4, a vrlo, vrlo vjerojatno i Injusticea.
Četvorka je bolja. Ima bolje likove.
A i ono, druga najbolja šora za konzole.
MK i SF4 su kompletno smeće. Injustice također. Tekken je ok.