Evo i riješenje problema s kamerom:
Treba se nakon instalacije uči i izaći iz igre 6 puta...nakon toga sve funkcionira kako spada :O
Printable View
Evo i riješenje problema s kamerom:
Treba se nakon instalacije uči i izaći iz igre 6 puta...nakon toga sve funkcionira kako spada :O
kak mi je zakonski se napiti i onda rušiti sebe i ostale ljude nha cesti :D
Ma to su random trigeri, meni je jucer radilo skoro sat vremena bez problema (connectan na internet) a danas mi evo opet bjesni kamera nakon 2-5min.
meni fali textura terena, tojest cesta, okolis i sl... te ljudi :) drunk camera da ne govorim. :(
Kupi original.
još mi je smrdilo zašt su tak brzo sklepali za pc (inače smo čekali i po godinu dana)
sad znam da mi je smrdilo na lošu konverziju.
pa isusa mu, ova igra ne radi kak treba ni pod recommended konfiguracijama.
igra mi radi na vrtoglavih 22 fps max neovisno o grafickim postavkama
koje smece
Ha jeb ga... to imamo sto imamo, meni je osobno igra odlicna i lijeni rockstarovi radnici(citaj grafika) me neće sprijećiti da je zaigram!!!
Sta nemoze se prek steama uzet ?
E jel zna mozda di bi mogao kupiti igru u RIjeci? Želim, hoćem, možem gief gief
BTW: AMD si siguran za ovu caku sa 6 puta ulazenjem i izlaženjem? Btw. decki naso sam na netu da je taj problem sa drunk camera moguc i na origigi igri.
Igrao sam jos malo,izgleda grozno na rezolucij nekoj rezoluciji (neznam tocno koja ali manja od 1280x1024),jednostavno odvratno,neznam jel da igram ali da pricekam jedno 5-6 mjeseci dok ne kupim novi komp.Sad moram skuzit kako da zaobiđem ograničenje rezolucije i isprobat igru na visim.Nego,jel zna netko zasto mi se automatski stvore 5 zvjezdica kad pređem onaj most i svi policajci me počnu lovit?
To su mozda ona ogranicenja dok nepređes jedan dio SP kampanje.
Već mi se 45 min instalirava igra, jel vama bilo tako?
sta steam ne dopusta kupovinu igre u HR?
Wedran kaze da nedrze rockstarove igre zasebno jer je premala zainteresiranost i neisplati im se drzat.
Ako nema igre u trgovini, možeš je uvijek potražiti kod ekipe za očevid. :P
Da ali neda mi se, jer GTA $ je nesto sto zelim imati , jer zelim imat social club i ne brinut se oko toga kad ce crack ;D
Ako ima koja dobra dusa da ima karticu pa da mi kupi GTA$ Prek steama jer u ponoc se moze i u europi kupit :)
Inače martini je već popijen odavno...:).
BTW. igra mi stoji na CNT.bik tj, instalacija i ne ide dalje poludit ću već sam restartao instalaciju jednom...prvi put je stalo malo dalje.
Molio bih vas bez daljneg muckanja Martinija.
Da crack je sreden ali i dalje se ne moze sejvat :)
Igra se moze sejvat bez problema ali je kamera malo pijana zbog loseg Martinija :D
A sad dosta o tome.
jos nisam počeo, novi komp dolazi za tjedan dana pa kreće igranje... :D
@street, po 100. put, GTA IV se ne može kupiti preko Steama u Hrvatskoj, inače bi ga ja ima već odavno. :)
O da :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t...vbenchmark.jpg
Igram na ovim postavkama i igra uopće ne trza. S obzirom na opće žaljenje o neoptimiziranosti, ja kažem da fali AA :(
3 gb ddr2
8800 gtx 768 mb
c2d 2.66 ghz
Bome, kad imaš kraljevsku konfu. Ja bi teoretski mogo pokrenut, samo da mi je neka grafička tipa 8800 ili slično.
Procitajna steamu, veceras od ponoci po GTMu moguce je kupit igru u cijeloj europi pa vjerojatno i u HR= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
Lol, sad sam vidio na gta forums da točno moja grafička, (8800 gtx sa 768 mb) dobiva najbolje performanse i da mogu na high igrati uz dobre ostale komponente.
Al pošto ja imam dual a ne quad, ništa od high :D
Znači svi s tom grafom imaju sreće...:D
@street Ako je to istina, ja ću se rasplakati od sreće. :D
EDIT: Nšta, ta tvoje vijest je stara.
December 2, 2008, 10:22 am - Alden Kroll - Product Release
What does the American dream mean today? Find out what it means for Niko Bellic as you explore Liberty City in Grand Theft Auto IV, now available for customers in North America and Down Under.
Grand Theft Auto IV will be available for customers in Europe at Midnight GMT.
Inace nema vise drunk kamere :)
Nikako nemogu skuzit kako da promijenim postavke rezolucije i toga,kako se zaobiđu ta ograničenja?