Mah, po mogućnosti bih htio odigrati vanilla prvo :)
Evo, sad sam sklopio lika, stavio sam 1 skill za svaki atribut, bit će ok. Najvažnije je da stavim odabranu vrstu oružja kao minor skill, isto kao i destruction/restoration spellove koje redovno koristim, a ovo ostalo će se srediti, ne želim si ipak ubiti baš svu čar levelanja.
Jednostavno me živcira kad u jednoj bitci dobiješ 5 skill gainova koje nisi planirao, odmah mi se smuči.
19-04-2011, 00:12
Arbiter of Change
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivion
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mah, po mogućnosti bih htio odigrati vanilla prvo :)
Oblivion je igra koja je u srži loše dizajnirana. Modiraj odmah.
19-04-2011, 05:59
Bartuc
Igraj kako spada i svakih par levela mrvicu spusti difficulty slider, tak ćeš dobiti dojam da napreduješ :D
19-04-2011, 18:36
Sonic_Moronic
Lol, to je glupo.
Idem sa 2. opcijom i imam skill za svaki atribut kojeg forsiram kad oću levelati. Što je fino klati živine i ne napredovati <3
19-04-2011, 18:45
cham3leon
Obavezno stavi OOO, tamo osim ostalog imaš i opcionalne modove za 2 ili 3 puta sporije levelanje.
Full Set + mace + low mace skill + Umarils Bane = quick death (Ocjena 4,5)
Partial Set + bow + high bow skill + enchanted arrow = quick death (Ocjena 4.)
Uglavnom, prebrzo umire. Jedini izazov ga je ubijati u spiritual plane-u dok ti se zdravlje čitavo vrijeme spušta.
Još danas riješim Dark Brotherhood (valjda) i mogu se baciti na instaliranje OOO napokon.
Ovaj Brotherhood me izvozao okolo naokolo oko cijelog Cyrodiila i to po nekoliko puta. (Dead Drop Orders da ne spominjem... ) :-x
19-04-2011, 21:16
Akul
Što si već riješio Shivering Isles?
19-04-2011, 22:30
Nightyx
OOO je takođe ekspanzija? :S sve sam zaboravio -,-"
19-04-2011, 23:07
Mirogamemasta
= Citat =:
Izvorno postao Akul
Ne. Ali ne mogu docekati da stavim OOO vec jednom. Želim započeti OOO sa novim likom, a Shivering Isles ću riješiti "usput" sa tim likom.
20-04-2011, 08:53
McPingvin_v2.0
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
OOO je takođe ekspanzija? :S sve sam zaboravio -,-"
OOO je kompletni mod koji mjenja igru iz temelja.
20-04-2011, 14:35
Akul
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
= Citat =:
Izvorno postao Akul
Ne. Ali ne mogu docekati da stavim OOO vec jednom. Želim započeti OOO sa novim likom, a Shivering Isles ću riješiti "usput" sa tim likom.
Bog luđaka nije sretan tvojim griješničkim djelima -_-
20-04-2011, 15:10
Mirogamemasta
I ode Oblivion u 3pm.
Zeznuo sam eye texture za novi custom race, i krenuo sam reinstalirati Oblivion ali ga nakon toga ne mogu vise pokrenuti.
NWM napokon sam prepoznao problem. Ostali su mi stari save i setting fajlovi. To trebam prvo maknuti, podesiti opcije opet u igri i tek onda krenuti iz početka. :yuck:
Sad odoh instaliravati modove, dobro da ih imam spremljene.
20-04-2011, 18:16
Mirogamemasta
Ove modove treba instaliravati jedan po jedan, i odmah isprobavati nakon instalacije. Nije kriv custom race vec male body replacer. Mamicu im njihovu. :-x
Izgubio sam cetiri sata na deinstalaciju i instalaciju. Još moram skužiti koji mod mi stavlja žute zvijezdice na mjesto missing mesha.
22-04-2011, 15:55
Mirogamemasta
Koliko god sam kukao da nemam izazova sa Vanilla Oblivionom, ovaj OOO mi je dobro prožvakao i onda pojeo lika za doručak. :pray:
Tri dana igram i tek sam treći level. (Uzeo sam duplo sporije leveliranje.) Moram okolo loviti štakore i rakove da si dignem level. Koji god monster ima sufiks ili prefiks u imenu ne mogu ga dobiti.
Magovi na mom trenutnom levelu su bog i batina. Morao sam dificulty sa 60% spustiti na 50% zbilja je bilo pre sporo leveliranje.
Kad sam našao steel sword kao da sam dobio na lotu. :D
Uglavnom uber-zadovoljan sam modom, samo se nadam da ce mod popustiti poslje, zbilja je težak. I mislim da ću si naci nekog companiona kad dodem do 5. lvl da mi pomaže.
Solo ni jednog heroja ne mogu dobiti. Uspio sam srediti 3 shadow wolfa (jednog po jednog). nakon 6-7 pokušaja i pola sata igranja.
Ai je poboljšan i neprijatelji se kreću u večim skupinama nego prije što je za pohvalu.
I za jače monstere moram tražiti glitcheve i mjesta gdje me ne mogu dohvatiti kako bi ih pobjedio. Uglavnom hardcore mode, fuck yeah! :killyou:
22-04-2011, 18:45
Bartuc
Svakako javi dojmove dok se izlevelaš. Zanima me kako se mijenja težina kroz levele.
Mene je OOO odbio pošto mi je bio umjetno pre težak. Volim izazov ako možeš iskoristiti određeni set skillova ili taktika protiv jačih neprijatelja, ali sama mehanika Obliviona takve stvari ne dopušta pošto ne postoje aktivni skillovi (izuzev najgoreg sistema magija u povijesti RPG-a), a taktika se svodi ili na glitchanje ili na glavom od zid. Zato i kažem umjetno pre težak, monsteri dobe hrpu HP-a i rade veći damage, a ti imaš samo "left click" na raspolaganju. Tak da je i obična svinjica ili neka druga beštija godlike, a nebi trebala biti.
Inace, igra mi je jako modirana, mozda i previse... xD
23-04-2011, 13:08
Bartuc
Prvi, predzadnji i zadnji su savršeni. Prvi ima brutalno manijakalni pogled, savršen za nekog zlog lika, zadnja mi izgleda kao neki mistični demon, a predzadnja je jednostavno fora :D
23-04-2011, 19:50
Sarac112
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prvi, predzadnji i zadnji su savršeni. Prvi ima brutalno manijakalni pogled, savršen za nekog zlog lika, zadnja mi izgleda kao neki mistični demon, a predzadnja je jednostavno fora :D
Thx! :D
25-04-2011, 18:39
cham3leon
Da li netko zna kako u OOO pripitomiti neku životinju? Manual priča o nekim lairovima koje kad prođeš dobiješ quest za tu vrstu nakon kojeg ti ta vrsta životinja postaje ally, ali nikad nisam skužio gdje su točno ti lairovi.
How do I befriend animals/How do I get summon animal spells?
A: You must defeat Eregor at Yeleri. However, in order to find Eregor you must first kill Lareil in Narind.
Toliko od mene, dalje pronjuškaj po netu, sigurno ima nešto o tome...
28-04-2011, 14:51
Bartuc
Treba mi netko sa friškijom memorijom... Ne sjećam se da li se moglo u Oblivionu stavljati:
1) Otrov na strijele?
2) Enchantment na Bow (strijela radi X on touch!?)?
3) Magija koja se veže na bow & arrow?
Nekako me opet vata želja da ga zaigram, mada znam da će to puknuti čim izađem iz tamnice :D
Igra mi se Ranger/Archer klasa sa Conjuration (summon pet) i kaj ja znam, možda Illusion školama mađije. Znači otprilike - Light Armor, Marksman, Conjuration, Illusion, Alchemy, Sneak, xxx.
28-04-2011, 14:57
Delirium
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Treba mi netko sa friškijom memorijom... Ne sjećam se da li se moglo u Oblivionu stavljati:
1) Otrov na strijele?
2) Enchantment na Bow (strijela radi X on touch!?)?
3) Magija koja se veže na bow & arrow?
Nekako me opet vata želja da ga zaigram, mada znam da će to puknuti čim izađem iz tamnice :D
Igra mi se Ranger/Archer klasa sa Conjuration (summon pet) i kaj ja znam, možda Illusion školama mađije. Znači otprilike - Light Armor, Marksman, Conjuration, Illusion, Alchemy, Sneak, xxx.
1. DA
2. DA
3. errm? ne kuzim pitanje?
28-04-2011, 15:23
Bartuc
Si ziher da se može staviti enchantment on touch i da to vrijedi za ispaljenu strijelu? Moraš biti 100% siguran :D
3) Znači isto kao enchantment, ali u obliku magije koja ima svoj duration (neki boost spell).
28-04-2011, 15:27
GDra
= Citat =:
Si ziher da se može staviti enchantment on touch i da to vrijedi za ispaljenu strijelu? Moraš biti 100% siguran
Da.
3) Mislim da ne.
28-04-2011, 15:30
Bartuc
Da, ovo treće zbilja je bilo nategnuto. Ali ajde, ova 2 elementa ima, tak da sam zadovoljan. Budem si razmislio jel se isplati upuštati u to. Već vidim da ću potrošiti tjedan dana na traženje modova, 4 sata na instaliranje i podešavanje svega i sat vremena na igranje prije nego odustanem :D
Hvala!
28-04-2011, 16:25
Delirium
Mislim... ne kuzim kak mislis touch, al npr da damagea sa frost dmg kad strijela pogodi to da...
ili da draina ili sta vec...