s ovim se ne slažem... zašto moram znat članove benda?= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
slušam samo za sebe i nikog drugog. dok sviram i slušam rock, ja se ježim, a drugi vide "vatru" u mojima očima... to mi je dovoljno 8)
Printable View
s ovim se ne slažem... zašto moram znat članove benda?= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
slušam samo za sebe i nikog drugog. dok sviram i slušam rock, ja se ježim, a drugi vide "vatru" u mojima očima... to mi je dovoljno 8)
Ja ovih dana slušam rock (25%), heavy metal (50%) i rap (25%), briga me za imena članova bendova. Imam skoro sve sa svih albuma Hammerfalla, ne znam ime ni jednog člana. Važno je da su pjesme dobre!
Inače slušam Disturbed, Hammerfall, Iron Maiden, Adema, Ice Cube, Crossfade.
Jos jedna stvar... ako niste culi ovo, dajte poslusajte. 847vfNY-L1s
kad smo vec kod njih,meni je ovo definitivno njihova naj stvar= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
LkPmW34QvKc
Mafijozo, kolko ja znam, ti nisi metal uopće slušao do nedavno, sve dok Hemafol nisi pokupio od Zorga. Koji je za metal, i to preko Hemafola, prvi put čuo preko mene.
Tako da mi se obraćaj sa Master!
:D
(Šala, young padawan)
Master, Master, Where's the dreams that I've been after? http://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gifS :gitara:
:|
Je li vam kao vokal Black Sabbatha bolji Ozzy ili Dio?
One Word: Dio.
DIO definitvno makar je Tonny Martin odradio također super posao na Headless crossu i Tyru :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arkham
Dio je kralj metala, začetnik power metal žanra.
Ima i ona pjesma od Tenacious D - Dio. Tenacious D je bend Jacka Blacka, a Dio mu se pojavio i u filmu:
rijAdxa7JaE
Ma da, i Dio se pojavljuje u Kickapoo-u, i imo je svoj bend Dio, itd...
Dio definitino.Ali ozzy je na stvarima poput Planet caravan,Changes ili Solitude nezamijenjiv :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arkham
shadow zone i new pain ownaju...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
ma imaju dosta dobrih stvari...
a jel ko cuo za Katakylsm?
ambassador of pain ftw...
Briga me dal to slušam 5 godina ili 5 minuta, važno da to sad slušam. Inače, ja sam metal (u vrlo vrlo vrlo malim količinama) slušao već par godina.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Obraćat ću ti se sa "Najdosadniji-forumaš-koji-nema-pametnijeg-posla-nego-stalno-odgovarat-na-moje-postove". Može?
Lakše malo, nisam najdosadniji...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
I pitam se di bi ti sada postao da ja nisam odlučio Zorgu pustiti Templars of Steel da vidim šta misli o tome. Naravno, njegova prva reakcija je bila "Jao, to se ne smije", ali brzo je shvatio svoju grešku i počeo širiti riječ kretenima bez imalo humora koji ne žele i ne mogu prihvatiti istinu da suxaju. (Kužiš, mislio sam na tebe...)
hmmm... imao sam pravo, stvarno odgovaraš na svaki moj post. Ti valjda sve svoje uvrede sa foruma screenshotaš, isprintaš i zalijepiš iznad kreveta.
^Ne zalijepim iznad kreveta nego na zid preko puta wca, i da, na ama baš svaki tvoj post odgovaram, no doduše, nebi ih bilo toliko da nisi ti odgovorio na svaki moj.
Dobra :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Prestanite se prepucavat, imate pp ili msn za to.
Behemoth u mocvari 27.5 :pray:
ide ko??
http://www.mochvara.hr/program/opsirnij ... 27&p=20:00
Volio bih otici, ali nazalost ne zivim u Zagrebu.= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
I Toxicdeath bih takodjer zelio vidjeli live :(
ide mojih par frendova.behemoth su ok bend,par izvrsnih stvari,ali drze se one teske death formule - ako znas jednu stvar s albuma,znas ih sve (iako mjuza nije cisti death).ali stvari poput Christians to the lions ili Conquer all su stvarno divota= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Iko čuo za grupu Judas Priest? Nabavio sam njihov album painkiller, i ne mogu reći da su mi loši
jebate koje pitanje :D . Svaki metalac je čuo za njih, ipak su oni dinusauri hevi metal scene. Painkiller mi je preeejeben album pogotovo pjesme Painkiller ( zanima me ko mu je natzezao jaja dok je to pjevao ), Between Hammer & Anvil, HellPAtrol, Nighcrawler,metal meltdown. Takiođer ovaj Angel of retribution mi je zakon, svaka pjesma mi je dobra. Inače meni je najbolji album Sin After Sin :pray: kamo su mi sve odlične pjesme, a najbolja pjesma mi je Blood Red Skies. Inače postoji rumor da će novi album biti na dva cedea i trajati oko 90 min. jedva čekam :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
bilo ja malo prije rasprave o Judinom Prištu,jebeni bend.kolko ja znam,novi albumić bude konceptualni o nostradamus-u
Idu mi konceptualni album na živce, jedini fakat dobar mi je onaj od Blajnd Gvardijana - NiME, inače neznam za još neki koji je iole dobar.
ja prvi put čuo za njih prije 2 tjedna... shame on me...
čuj bolje ikad neko nikad, tako sam ja tek pred par mjeseci prvi put poslušao megadeth :( ali ipak sam ga čuo :) uglavnom nabavi si ovaj novi album i one starije, uglavnom nabavi best of :) najbolji način da ih počeš slušat. Ja ti preporučujem Sin After SIn, Stained Class, British Steel,...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Living After Midnight je prekrašan best of album.inace onu stvar disisent aggressor sa sin after sin su jebeno obradili Slayer na svome South of heaven albumu...ma halford je jebena legenda,jest da je jedan od rijetkih gejeva u metal industriji
. Ja kazem dobro, a jesi cuo za Burzum? "ne, koji je to *****"?, mozda carcass, "wtf"?
dobri stari Varg,jel izaso iz zatvora...Burzum ftw!
nije,jos je u zatvoru kolko ja znam.pise knjige,jednu cu uskoro nabaviti (Vargsmal) i boli ga kita.hail varg :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT