http://i.imgur.com/lEBaFGV.jpg
Triss fo life.
Printable View
http://i.imgur.com/lEBaFGV.jpg
Triss fo life.
Jebiga, ljudi su, griješe povremeno.
I puno mi je ljepša Yen od Triss, Triss ima gadnu facu.
Povuci to dok još možeš. Što se questa tiče ti igraš kao i Geralt i biraš šta ćeš joj odgovorit. Ja sam je odjebo.
Kad si bezosjećajan.
Baš kao Yennefer.
Već je 10 dana vani. Get good windwalkeru.
100+ sati je ak otvaras svaku bacvu na koju naidjes.
Imam ja igru već 4 dana, ali Bloodborne se neće sam četvrti put završit.
Hoćeš to dobro skriti negdje? Jesu kolektorska izdanja fensi i sve, al mene bi fakat bilo sram na policu staviti igračku sijedog lika koji mačem tuče ogromnu pticu. Velim, u kontekstu gaminga i hobija je super, ali u tvojim godinama treba držati do nekog dostojanstva jebiga.
Tako je, za prave muškarce je farming simulator i kombajn na polici.
Kombajn na polici bi bio super.
Kad neko doalzi u goste brzo konzolu i gamepade u police pobacaš da se ne vidi da igraš igrice, a za komp se uvijek izvučeš da je to ono za internet. ;)
LOL, takvi ljudi mi ne dolaze u goste. Ne bi ih ni zvao.
A Wedran bi trebao sam sebe sakrit kad mu netko dođe.
Sad sve to na stranu ali kolektorska izdanja, pogotovo ova od 1000+ kn, nemaju smisla.
Znam iz iskustva, imam Guild Wars 2 kutiju. Sve je to divno i krasno, dobiješ fora ogromnu figuru bla bla bla ali samo nepotrebno zauzima prostor. Par puta uzmeš i gledaš, diviš se kak je to lijepo napravljeno i vratiš nazad. Na kraju ti dođe do glave da si to platio tisuću kuna. Za to si kupim preko 6 kila bifteka ;(
Bolje da si kupio ljepsu fotelju za te pare.
Hej, uživam u bifteku dok sam još mlad i zdrav.
Kaj će mi biftek u godinama u kojima svaka tren mogu dobit srčani zbog puno crvenog mesa u mladosti. RAZMIŠLJAJ.
Svatko kupuje ono kaj ga veseli.
Neki daju 1000+ za tenisice, ja dam za igru.
Biftek ne volim, dost su mi obični krmići, pljeskavice i piletina.
Podrška za Malokog.
#teambiftek
Zakej si kupovao drugi bijeli kontroler, kad nemaš prijatelje i realno ga nema tko koristiti?
Pa dok se drugi puni, gosh!
Mogao si apgrejdat PC s tim parama koje si dao za collectors edition i kontroler.
LOL, a zakaj bi to napravio?
Sori zaboravio sam s kim pričam.
Oprošteno ti je.
To ja velim ako slučajno netko naiđe, tipa inkasator da popiše televizore ili nešto. Naravno da ne bude, ali se radi o hipotetskoj situaciji srama zbog kolektorske igračke.