Bend over....scum.
Printable View
Bend over....scum.
http://www.ripten.com/2011/08/25/one-ho ... ands-on/4/
Potvrđeni vampiri. :)
Još samo da vukodlake stave tako da onda mogu imati i Underworld igru.
Mislim da je i to potvrđeno, nisam siguran.
Potvrđeno, na kraju chain questa sa vampirima/vukodlacima postoji i specijalizacija za ženske likove u Kate Beckinsdale.
http://www.askmen.com/celebs/women/a...eckinsale.html
Sad čekamo komentare kako će to uništiti igru, kao i sa Mass Effectom.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
*ahem* Windwalker *ahem*
Zaboravio si criminal.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Kog vraga im pederluk treba u igri?
Ma kog vraga im uopće brakovi trebaju u igri?
Oču bit ratnik s mačem koji kolje zmaja i gotovo. Ništ drugo netreba.
WHY???
Rofl.
Pa budi, tko ti brani.
Nikako ne razumijem zašto bi itko srao po IKAKVIM slobodama u sandbox igri.
Ja sam valjda lud pa želim da sve bude moguće. Želim da možeš klati djecu, želim da možeš postati bog ili Daedra ili gospodar Skyrima i svemira, želim da ti lik može biti nekrofil ko ona likica u Oblivionu. Ne znači da će mi to biti zanimacija u igri.
Sonik cujem da si se preselio. Kako skola btw?
Pa, prema nekim novijim istraživanjimaSseksualna orjentacija je u određenoj vezi s veličinom spolnog uda. Muškarci homoseksualne orjentacije, po svemu sudeći, imaju veće batine od svoje heteroseksualne braće.
Pa, eto, ako ništa drugo, onda budi gay u igri samo zato što ćeš možda imati veću muškost :D
Sva sreća da nisu kao Bioware pa im reklama za igru bude: E, IMAMO GEJEVE PA ĆE TO BITI NAJBOLJA IGRA U SVEMIRU, HURR!
Podržavam ovo, baš bi volio naletjeti situaciju gdje me netko odjebe jer je gej. :)
Još bolje, ako si sa istospolnim partnerom izazoveš bijes strejt fakcije pa imaš quest da ih se moraš riješiti.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Još kad ekipa napravi mod za Gay Pride u Skyrimu da vidiš veselja. Samo se još treba odlučiti na kojoj strani želite biti. :)
:))))))
Vec vidim
Ulijeces na prajd u dresu od dinama/hajduka/partizana/zvede, bacas par fireballova na okolne gejeve, te ostatak dovrsavas sa sjekirama.
Community MORA napraviti mod za to. MORA.
Vjerojatno hoće. :D
Jedini ti je problem ovo s dresovima.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jer, ljudi koji provode 20 sati na dan pred TV-om, gledajući dvadesetak muškaraca u kratkim hlačama kako trče okolo, nisu baš čisti.
If you know what I mean.
Nije da si ga pretjerao do ibera, al ajde...= Citat =:
Jer, ljudi koji provode 20 sati na dan pred TV-om, gledajući dvadesetak muškaraca u kratkim hlačama kako trče okolo
Zanimljivo je kao će ti isti ljudi svi drugima koji ne gledaju nogomet reći da su ludi...
(Živcira me taj sheep efekt, svi samo o nogometu pricaju, čim ne gledaš nogomet odmah te čudno gledaju.)
Inače generalno podržavam gay tematiku u igrama, no ipak smatram kako je ona malo neprikladna za fantasy igru kao što je Skyrim.
Gay parova je uvijek bilo i uvijek će biti, i apsolutno podržavam uključivanje toga u RPG-ove, e sad možda brak baš i nema previše smisla, ali radi se o fantasy svijetu, - tu je sve prikladno.
Ajd, ok. Ovo je veliki svijet s puno gradova i svega, pa nek stave pederizam, nekrofiliju, pedofiliju i slično. Nek vam bude.
Ali Mass Effect im neću oprostiti.
Nego, offtopic, ali pogledajte (igra je ionako loša na više razina).
Ti si idiot koji je vjerojatno vrlo nesiguran u svoje osjećaje. Ne vidim zapravo ni razloga zašto Bioware i Bethesda posebno naglašavaju i forsiraju (To više ide prema Biowareru) mogućnost gay veze, sasvim normalna stvar koju vjerojatno neću ni primjetiti.
Ti si jedan od njih, pa sam te uvrijedio?
Dogodi se. Moje isprike.
uuuuuuuuuuuuu
A daj me nemoj zajebavat :D Kaj se ne prerastu takve šale već negdje oko 8. razreda ?
I šta si još, a? I šta si još?
BioWare i Bethesda ionako samo kopiraju koncepte iz Simsa.
Jebote zivot sta sve ovdje necu procitat. Otkako znam za Simse (kao sto Maloki kaze) mogao si imati gej veze pa to ljudima nije smetalo a valjda su neki sad osim mentalne retardacije poceli ispoljavat i zaostalost iz vremenskih tokova gaminga pa im tek sad ovo predstavlja problem.
Ono sto mi se ne svidja je sto to gaming kuce koriste kao marketing u promidzbi igara (sto je sasvim nebitan sadrzaj igre), meni je apsolutno svejedno jer mi uopce nece imati utjecaja na igru.
Uvijek se najveci homofobi nadju ugrozeni ovakvim stvarima al s obzirom da ih je 99% od pritajene homoseksualnosti to me i tak ne cudi
Samo šta svi hardcore gameri nikad nisu igrali Simse, ili bar tako tvrde. Naravno, Simsi su odlična igra, ali to sad nije dio teme. Opet, ne sviđa mi se to forsiranje takvih stvari u ovakvim igrama zato jer to nisu nikakve simulacije života pa te seksualne mogućnosti nisu ništa što bi bilo od presudne važnosti za kvalitetu igre, a vrijeme i trud koji je bio uložen kako bi se ubacili takvi detalji mogli su se iskoristiti da se srede neke zbilja važnije stvari poput sistema borbe, animacija, dijaloga, dizajna okoliša, umjetne inteligencije i još nekih polja na kojima se možete kladiti da će faliti nešto.