I mene je iznenadilo da ih je prodao tako rano i za tako male novce, koliko god glupo to zvučalo. Pretpostavljam da je ili ubacio unutra postotak od slijedećih transfera ili neki bonus na temelju nastupa/ulaska u Europu.
Printable View
I mene je iznenadilo da ih je prodao tako rano i za tako male novce, koliko god glupo to zvučalo. Pretpostavljam da je ili ubacio unutra postotak od slijedećih transfera ili neki bonus na temelju nastupa/ulaska u Europu.
Dobro za igrače, loše za Dinamo. Da je ostavio Kovačića i Halilovića u tandemu, obrana Jedvaj i Šimunović plus odlična pojačanja koja je doveo sad, Jurčić bi imao slatke muke. Ovako jebiga, trgovina djecom, lova sve pokreće. Opet će se s guštom gledat Tottenham.
Možda je nanjušio da će i on uskoro...
Meni to izgleda najrealnije, pa najbolje zaradit štogod dok još more, a 20 mil nije malo. Ova dvojica ionako nebi igrala bitne utakmice u europi, možda po par minuta da se zabilježe za prodaju, vako su mirni s time i briga ih. A i u najboljem slučaju bi ostali to možda još 2 godine, ajde ti nagovori igrača da ti ostane u smeće ligi i kanti za napucavanje za ligu prvaka kad može u ponajbolje svjetske klubove, makar i da ti ne daju 20mil eura.
Halilović je stvarno strašan potencijal, al ima 16-17 godina i nebi bio prvi takvi koji je propa kad je preša u viši rang, al bez obzira vrijedi desetak milijun. Jedvaj je isto potencijal, al nebi baš reka toliki, mislim doima se kao potencijal za kvalitetnog stopera, al ono realno ne vrijedi više od 2-3 mil, tako da je na kraju ovo iopet kvalitetna mamićeva prodaja. S njegove strane barem.
Jedvaj je prodan za 5 milijuna. Teško je reći da li bi nakon godinu dvije dobio i 10 za njega. Stoperi koji su sposobni tako kvalitetno iznijeti loptu kao taj dečko već sad, su jako rijetki.
Transfer Halilovića je drugi najveći za nekog tinejdžera u povijesti, pa je teško reći da je to loš deal. Ali opet ostaje pitanje da li bi bilo više da je ostao još neko vrijeme.
Brazil pregazio neprepoznatljive Španjolce. Neymar zabio Casillasu, nadam se zadnji put ove godine :P.
Odlična tekma, nisam vidio ovakav Brazil od 1998. Presing koji su nametnuli. Neymar je uz taj presing izdemolirao obranu, Arbeloa bi sigurno pocrvenio, Pique je, a i Ramos je bio blizu. Stračna igračina, kakvo ubrzanje lik ima kao da je na fast forward, a bome i zna dat loptu. Jedva čekam da počne sezona.
Mamić ima izvanrednu presicu u 13h.
Nadam se da su sad vidili svi koji su sumnjali da će biti zvjer di god da ode. Moram priznat da mi je Barca manje mrska od ovog transfera, slično nešto kad je Ronaldinho igra tamo.
Al makar me Neymar nije iznenadio Brazil jest, puno su bolji nego sam mislia da jesu, svakako su jedni od glavnih favorita za osvajanje prvenstva. I Julio Cesar je na razini, par stvarno jebenih obrana, a ja mislia da je on propa ima par godina.
Ne vjerujem da Brazil na ovoj razini može do naslova svjetskog prvaka. Morat će igrati puno bolje u obrani za takav uspjeh. Jučer su izgledali premoćno jer je Španjolska bila katastrofalna, ali na tekmama prije se vidjelo da još nisu glavni favorit. U svakom slučaju, bit će dobro prvenstvo.
I još nikad u povijesti se nije dogodilo da je pobjednik Kupa konfederacija osvojio svjetski naslov godinu kasnije.
Nisam mislio da ću ovo ikad reći, ali hvala bogu na šeicima, Monacu i PSG-u :D Bojao sam se da će Falcao prijeći u Chelsea i vjerojatno bi i prešao da nije bilo Monaca. Sad će i PSG učiniti uslugu Unitedu i spriječiti Chelsea da uzme i drugog traženog napadača. Naravno, pričam o Cavaniju. Lewandowski ionako ne ide nikud, a Isco je već odabrao Real. Kako stvari stoje, i City i Chelsea će ostati bez prvih pickova. Mhitaryan je u međuvremenu odbio Liverpool i pridružit će se Dortmundu. Još samo da Moyes dovede Alcantaru i Bainesa bit ću zadovoljan, s tim da očekujem da se dovede još pokoji igrač.
Stvarno poseban Wimbledon ove godine i završio je na pravi način. Zadnji gem je bio nešto posebno. Zasluženo slavlje Britanaca nakon 80 godina. Već su postali pomalo dosadni s tom pričom. Još nek uzmu svjetsko u nogometu pa smo na miru.
Svjetsko u nogometu će čekat još 180 god...
10 godina od dolaska legende...
Tito napustio trenersku poziciju, čeka se novi trener Barce.
Mislio sam da će inzistirati na Bielsi ili čak Hiddinku, moram priznati da prvi put čujem za tog Martina. Nadam se da samo će ustupiti Fabregasa Unitedu :friends:
Malo nostalgije:
Ne slažem se sa svime, naravno, ali je zanimljivo...
Yep, zanimljivo. Više manje je ok, ali teško mi je suditi kad velik broj tih igrača nikad nisam gledao kako igraju.
Ronaldinho bi trebao imati zasebnu kategoriju pa onda svi ostali da se redaju ispod njega.
Meni je jedino smiješno što nema Ibre, a Zanetti možda čak zaslužuje biti i u ovoj drugoj skupini jer je za mene ravan Maldiniju kad su braniči u pitanju. No, pretpostavljam da su sušne godine Intera učinile svoje, a i nije toliko zanimljiv medijima.
Gle stvarno, nema njega, najbolji napadač na svijetu i nema ga nigdje. A i ono gdje su Ronaldinha smjestili pfft.
Teško da je i najbolji napadač u Francuskoj, a kamoli dalje.
Ronaldinho uzeo još jedan trofej, sprda se sa protivnicima gdje god dođe :) Nadam se da će napravit puno potomaka i da će svi igrati nogomet.
Jesam to samo ja ili nema Drogbe?
Pa nema dosta igrača, ovako na prvu. Nije jasno dal je bio neki kriterij za listu ili samo random.
Istina, ali mislim da je većina značajnih igrača ipak tu, mada bi se komotno moglo dodati još bar 250 igrača koji su jednako bitni, npr. Inzaghi i Trezeguet, možda i Ballack, Pires, Pauleta, Barzargli, Riquelme, Ortega, Šuker, Kempes i još pun prozor njih. Drogba vjerojatno zaslužuje mjesto, ali ako ubaciš njega, moraš i Teveza, a onda i Aguera, Robbena i Sneijdera i jednom kad bi autor počeo razmišljati o tome, vjerojatno bi odmah odustao od izrade takve slike.
@Hexfire baš me zanima koji je po tebi to najbolji napadač trenutno onda bolji od Ibre?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Samo u Francuskoj sad imaš Cavanija i Falcaa koji su uz bok njemu. I daleko su moderniji napadači od njega. Trenutno su Messi i Ronaldo napadački vrh bez obzira što nisu klasične špice. A svi ovi ostali su podjednaki i iza njih. Lewandowski nije ništa slabiji od Ibre, a bome ni Ballotteli kad je u normalnom stanju.
Ibra je stalno u top 5 napadača svijeta, ali nikad nije bio toliko dobar da je mogao zasjeniti sve druge. Kao što može navedeni dvojac iz Primere.
Ne svidja mi se gdje su neki likovi zavrsili i to sto je dosta igraca izostavljeno ali svejedno zanimljiva slika.
Scholesa ili Nedveda staviti u tier ispod onog gdje je Xavi je smijesno ali ono...
Mislim da je to kod njega vise pitanje je li htio nego mogao. Nema toga sto Mesi ili C Ronaldo mogu a da ovaj ne moze bolje, samo Ibrahimovic je cudna biljka. Lik je vjerovatno nogometas sa najatraktivnijim golovima ikada. Kada je inspirisan i kada mu se bas igra, sto je rijetko nazalost, on itekako zasjeni sve ostale. Ja ga licno dozivljavam kao neku vrlo pozitivnu anomaliju u nogometu. Istina nikada ispunio puni potencijal ali ne zbog nedostatka kvaliteta. On je lud jednostavno :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
E pa sad... Ak uspoređuješ trofeje koje ima Xavi, a koje imaju zajedno Scholes i Nedved onda je to i više nego fer. Al ponavljam, pošto nigdje nije naveden kriterij odabira, teško je i raspravljati o kvaliteti.
Balotelli? Ma daj frajer precjenjeni klaun, možda da se uozbilji skroz bi i bio, al trenutno je očajan napadač. Ibro je nosio Milan i sada PSG, jesi gledao PSG bez Ibre? Pa ljudi su izgubljeni slučaj, kakav Lavezzi, Pastore samo da im on igra i spašeni su. Cavani je totalno precijenjen, ne govorim da je loš al nebi sigurno za njega davao 60 milja, jedino Falcao i Lewandowski, što je lewa radio prošle sezone to su čudesa. I Blackburn izabere Kalinića umjesto njega hahahaha.
Mrsko mi je guglati, ali sumnjam da je ijedna reprezentacija u prošlosti nanizala dva europska prvenstva i svjetsko, s tim da Španjolci mogu obraniti i naslov na nadolazećem svjetskom prvenstvu i tako osvojiti 4 uzastopna najvažnija međunarodna natjecanja. Kako im je Xavi glavni igrač, mislim da ga upravo to izdvaja od Nedveda i Scholesa. Scholes je Scholes, ali Engleskoj jednostavno nije bilo pomoći. Redovito koštaju više nego što zapravo vrijede. Čak je i Češka bila bliže osvajanju europskog prvenstva, ali Grčkoj je jednostavno bilo suđeno te godine :)
RqvLgLN9Y3AS - live predstavljanje novog trenera "Tate" u Barceloni