Ja sam za Terrariu i RotMG, samo javi.
Printable View
Ja sam za Terrariu i RotMG, samo javi.
Nisam warband dugo nabacio. Kad cemo nabaviti napoleona chupa?
Ako se igra Terraria, count me in.
Imamo trojicu za Terrariu, super. Kad cemo?
@sickpetey: kad budem dovoljno star da nabavim kreditnu i kupim Napoleona.
Uvijek igrate igre koje nemam :(
Oh well
Ako se nekom igra ET ili TQ znate gdje sam
Bump
Nabavio (khm khm) Terrariu i malo senaučio igrat.
Terraria: Markec, Kroati, Delirium i ja. Kad cemo? Meni pase bilo kad
Ja mogu od 18h svaki dan.
Meni fajn od 2/3 do 6/5 i od 10 pa na dalje randim danima. Vikendima tesko.
Also, Dark Crusade anyone? Nema mi peteya. :(
Ja bi Dark Crusade. Sakam, al mogao bi nabacit 2-3 partije.
Ja mogu Terrariu, svaki dan, skoro uvijek, osim večeras. Imam neke obveze.
*khm khm*, a life, *khm khm*
:D
Ocemo veceras u pola 11 onda
Sutra moze,radim jutarnju smijenu a i nocas se igra dow2.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
B-b-but m-muh sleeping scheduel...
Baš kad pomislim da ću počet spavat kao normalna osoba...
No dobro, što se mora nije teško.
Što se tiče UT99, može li tko igrati online? Meni zadnji patch ne radi, tj. ne mogu ga ni instalirati.
Botovi su odlična vježba i imaju odličan AI, ali počeli su me živcirati. Na instagibu me nekad znaju upucati doslovno prije nego što ih ja mogu vidjeti (ne, ne dođu mi sleđa, nego drito ispred mene) jer znaju gdje ću biti, ali što me najviše živcira je što su s minigunom nepogriješivi, a i s pištoljem su prejaki. Majkemi, deck 16 bi mogla biti jedina balansirana minigun-present mapa jer se on nalazi na otvorenome gdje je relativno izložen. Jedina mapa je gdje bota mogu skršiti.
Kroati cekam te navece ak mi bude dosadno :P.
Šta igraš s botovima uopće :)
Jesi li čitao moj zadnji post uopće? :)
Ne mogu bez zadnjeg patcha kojeg ne mogu iz nekog razloga instalirati. Što god stavim za instalacijski folder se ne prihvaća.
evo jedan za sve Street Fighter mahere, znam da vas ima :D
viewtopic.php?f=7&t=47283&start=15
Tako sam frustriran.
Htio bih uploadati jedan svoj botmatch u UT, ali...ne mogu. Jednostavno ne mogu.
Prvo što mi je jebeni fraps izjeo svu memoriju, pa se cijela partija nije snimila. Dalje, išao sam u Camtasiu producati šugavo raskidano smeće koje je fraps izbacio. Iz nekog razloga, kad sam sve spojio i namjestio, video se uopće nije htio produceati. Pokušao sam ponovo. Uspilo je, ali ne i sam video. Imao sam već problema s tim, nakon prvog ''fraps dijela'' video bi stao i do kraja bi se samo zvuk čuo.
Odjebao sam camtasiu i googlao. Downloadao sam AVS video editor i činio se jako lijep i lagan. Dobro, spojio sam sve, namjestio opcije u stavim produce. Conviniently, sada mi je program odlučio reći da pošto imam free verziju, preko sredine videa će biti JEBENI WATERMARK.
Dobro, jebeš to, skinuo sam s torrenta punu verziju i ušao. Whaddaya know? Ne izgleda nimalo kao free verzija. Zapravo, izgleda kao totalno drugčiji program, uz to mnogo, mnogo lošije. Neka, idemo dalje. Ništa, ne znam šta je ovome uopće, ne mogu importati ni fajlove jer mi ne da. Stavim import, ništa se ne desi. Gg. Ima li tko kakav savjet dok ne flip outam? :)
EDIT: Probao sam movie maker, uploadao sam fajl na youtube i nakon što je prošlo 100% jebeni program se freezao i izgleda da se nije uploadalo. U pičku materinu :(
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
@Mirko: Evo ja snimim u Dxtory-u, ak' treba u Premiere-u doštelam i srežem šta treba, sejvam i uploadam. Ne kužim problem? Youtubeu nije šljakao upload kak' treba zadnjih tjedan dana, možda je u tome stvar?
Dobro, horror je prošao, ali hvala. Nakon što je i Pinnacle studio failao (nije mi dao rezoluciju poviše 720x480), opet sam se okrenio movie makeru. Ovog puta nisam fajl direktno s MM-a uploadao na youtube, nego ga prvo snimio na kompjuter pa ručno uploadam. Probao sam to samo zato što sam i s camtasiom imao takvih problema, neće da ti uploada direktno s programa.
Sad mi se video uploada, stravično sporo, ali nekako. Ne uspije li ovaj put, odgrist ću si prste. Toliko toga da se SPOJE video fajlovi. To bi trebala biti najjednostavnija radnja moguća.
Taj Dxtory valja? Jer mi fraps diže živce samo tako :)
Ništa od L4D2? :(
@Mirko: Meni valja, a i frend mi ima yt channel i sve recorda njime.
Šta, trebali smo L4D2? Ja bi!
Kul, kakav je sa zauzimanjem memorije i RAM-a?
E, upload mi dugo vremena stoji na 57%. Recite mi da će se nastavit. Recite.
Bump na Terrariu, Warband i Realm of the Mad God.
Zašto smo u ovoj temi? :) Pa bolji je od Frapsa, samo što je malo zajebaniji za korištenje (nije user friendly kao Fraps, ali nije ni pretjerano kompliciran). Možeš birati koliko coreova procesora koristiš za snimanje i koliki output želiš (frame rateovi, rezolucija ne mora biti ista na kojoj igraš i sl.). Imaš i benchmarking tool pa ti on sam postavi najidealnije. Možeš i odvojiti audio streamove (npr. samo mikrofon, samo ingame...blabla).= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nisam sigurna koliko rama jede, al' mislim da koristi manje svih resursa od Frapsa. Jedino što ti videi budu dosta veliki, pa bi ih trebao kompresirati.
Ajd sad ostalo ti kažem u inbox da ne spamamo.
edit: ma uploadat' će ti se, valjda ^^
Terrariju netko spominje?
Jer pokušavam oživiti interes za UT99 za koji smo se nešto dogovarali :)
A baš me to zanima za veličinu fajlova. Vidiš, meni je match trajao 15 minuta, a prekinilo me nakon 10:30 s isprdcima od 26.5 GB.
Još je na 57% :(