Stigao s pregleda, sad cekamo rezultate
Printable View
Stigao s pregleda, sad cekamo rezultate
Sjebano, začepljen nos, kišem i blaga temperatura. Danas skipam školu.
Surfam po netu, listam modove za Fallout 2, razmišljam o promjeni siga
Došo umoran..mrzim ovo sunce prokleto GAH!I moram uciti 22 strane uskoro...ugh
Vratio se iz škole, bila dojava o bombi navodno, nisu moglu čekati sutra da se zajebaju, osjećam se sranje, čitav tjedan je sranje
Kupim grafu, uštekam, metnem najnovije drajvere. Pokrenem igru, sve pet. Nakon dvije minute zašteka sve i pojave mi se zelene mrlje. To mi Bog poručuje da trebam otić živjet u šumu. :(
:)))))
Nego, na poslu sam i nemogu vise, u pokretu sam od 6 ujutro bogaramu :(
Al aid, ovo me drzi budnim viewtopic.php?f=104&t=37195S:)
Sad znamo kako nam se Matrix scenario desio... Mortalu je trebala baterija za puniti DS u šumi pa se bacio na vrebanje prolaznika.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
WHAT HAS SCIENCE DONE! :)
Pridruzi mi se?= Citat =:
Evo doso doma i igram RazeSna ovom forumu :)
A friendly reminder:
Imaš opciju ''edit'' na svakom postu, tako da nemoraš radit dva posta.
Samo editom dodaj u prethodni post.
EDIT: Damn, krive stranice, odnosilo se na Bruna, na neki njegov prijašnji post.
Imam te u bookmarksima.
*Klik*= Citat =:
Spavao sam prosla 4 sata posto sam dosao doma strgan kao valjda nikad do sada. Uspio sam zaspati na seminaru pa jos zaspati u busu te propustiti stanicu pa sam imao koji kilometar dodatnog pjesacenja. Usput me muci grlo, kasalj i imam posla vise od prosjecnog siptara.
:(
Barem nisi gej ili amer ili Reiko...
Daceti opomenu zbog oftopica. Tiho.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Završio jednu dulju sesiju COP-a, ovo mi je dobro došlo da mi popravi raspoloženje, ovaj tjedan možda i ne bude toliko sranje.Osjećam se pospano
Zalijevam travicu na dvorišću.
Zavrsio slaganje šatora sa tatinim prijateljima,uskoro trebam na instrukcije na drugi kraj zagreba =( a i trebam probati odijelo jer mi sestra ima krizmu u nedjelju a udebljo se..bit ce super ak u hlace stanem
Došao doma sa sela, radim zadnje pripreme za sutra i tako...
Vratio se kući prije pola sata, čudesno je kako jedan poziv(ili nedostatak istog) uspijeva da mi usere večer, al nema veze, noć je još mlada a sutra se roštilja :D
Slušam berija bijelog,uživam,polako se spremam za krpe :D.Super se osjećam.
Prestajem igrati DoW2 i razmisljam o taktici za sutra...232 mjesto na rang listi moramo frend i ja probati jos bolje :P
Idem usisavati auto :cry: :-x
Sam mado, slusam Urbana i chillam. Kasnije cu uciti i tome slicno... :)
Rješavanje prijava za SC2, repku, testiranje potencijalnih članova, izrada skripti za SCTalk #2, dodavanje prvog SC-Gamer.net turnira, rješavanje prijava za taj turnir, prijava za ZOTAC CUP, igranje SC2, 4 ispita za dva dana (a niš ne učim)...
ez mode [on]S:)
Evo taman se vratio sa roštiljade, išao sa frendom, biciklima nam je trebalo oko sat ipo tamo, krepan sam od vožnje, imam žuljeve po rukama i ne osjećam guzove. ali mislim da se isplatilo
Došao doma s otoka, izgorio samo tako, zadovoljan danom, slušam novu mau5ovu pjesmu :D
Bio u kinu, gledao Iron Man 2, ako vas zanima kakav je pogledajte temu o filmovima.
Osječam se umorno, ali dobro. :D
Ljut sam gej xfire se disconnecta tjekom uploada screenova i sad mi niko neće vjerovat da sam posjedovo u MW-u.