U Simpa paketu je oko 4500 kuna?!
Printable View
U Simpa paketu je oko 4500 kuna?!
Koja cijena, lol. Al opet, tak neš sam i očekivao. GalaxyS, here I cum.
Ma ajpod tač i gotovo. Uzet ću sigurno, samo ću pričekat da dođe četvorka u Hrvatsku, samo još nisam siguran da li da uzmem najnovijeg ili treću generaciju koja će onda pojeftiniti. Uglavnom zbog kamere, ali kad malo bolje razmislim, ionako kameru ne bih puno koristio. Više bi mi trebala za čitanje QR kodova i prepoznavanje teksta ako ima takvih aplikacija.
+1= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ova cijena kod JaTelefona me definitivno odbila, galaksiju ču dobiti za oko 3kkn.
Samo čekam da mi plaća sjedne. :D
Novi definitivno. Ima A4 procesor, Retina ekran, žiroskop, prednju kameru i veću bateriju. Postoji QR čitač. Besplatan je.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Aral, evo, govorit ću samo činjenice, bez vlastitog privrženog stava. :)
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
vec vidio na nekom domacem njuz sajtu... :rotfl:
ne kužim
ma... gyroscope... žiroskop... poteto potato...
jednostavno mi je smiješno... :D
Četvorka it is. Vjerojatno. Samo što onda uzimam 8GB verziju koja bi trebala bit oko 2000 kuna. Valjda prihvatljivo.
Postoje samo verzije od 16 i 32 GB.
Od kad se pojavio u Tmobileu, cijena četvorke u oglasniku je pala 2000 kuna. Do božića će još barem tisućicu.
iPod touch? Siguran sam da sam vidio 8GB verziju. Možda misliš na ajfon.
iPod touch ima. Mislio sam da pričaš o telefonu.
http://mozillalabs.com/conceptseries/20 ... 3/seabird/
bilo bi vrjeme da se i umišljeni apple kadkada ugleda na sićušne kompanijice ako što je Mozilla :pray:
samo ce trebati dugo dok se ovo pretvori u stvarnost:)
Dignuo sam 3G na ovu najnoviju verziju (do prije tjedan dana se vozila na 3.nesto.nesto.) i uglavnom mobitel se dosta usporio. Any1? =((
napokon doso fon sa servisa, zapravo dali su mi novog :D
Imam jedan problem, kad idem na "iphonenodata.com", i kad kliknem dole da onemogucim edge/3g pise mi nes tipa "safari could not install this profile".
Jel ima kakva alternativa da zgasim edge i 3g ?
ja imam jos 4.0 od samog izlaska... mobitel se ponasa ko krepana macka. nikad, al nikad se neotkljuca lagano nego sve nešto šteka i preskaće. applikacije se malo malo ruše, iPhod šteka pa makar radio sam, a da nepricam kako je kad rade safari/opera sa iPodom....= Citat =:
Izvorno postao LD
Užas :thumbs1:
cuo sam dosta takvih komentara na 4.x.. ja jos uvijek ostajem na 3.x.x do daljneg :)
Neki dan saznao da mi ugovor istjece tek za 11 mjeseci, minus 3 mjeseca ranijeg produljenja, znaci da cu se još koih 9 mjeseci patiti sa ovim govnetom : ((((((((((((((((((
4.0.1 i 4.0.2 su bili problematični. 4.1 je riješio sve probleme s usporavanjem na starijem modelu.= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Ako imas ios 4, mozes iskljucit sve to po defultu u settingsima...
jel neko od vas prodaje ovdje iphone 3g il 3gs 8 gb al da je cijena do 1600 kn tako?
Istog trena ti prodam svoj 3G za 1600 kn :D
koje "sve to"?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
cellular data network i 3g... (koji postaje bezpotreban ako je cellular data network disablean)
znaci kad iskljucim cellular data, nece imat vise pristup netu?
Trenutno mi je na 4.1 i spor je, mnogo. imam 15 appova na njemu i 600mb multimedije (slike i glazba).= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
šta ti znaš? ako je wedran tako reko onda je tako reko i apple a ako je apple tako reko onda to ni cak noris nemože promjeniti= Citat =:
Izvorno postao LD
vidi vidi to nešto novo od cetvorke?= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
da tako je. upravo sam isprobao. izbacuje poruku da je cellular data offned.
nedavno sam spomenuo da dolazi untethered JB koji ce JBati sve postojece iUređaje 4life...
sjebal sam se... bit ce tethered i trebao bi izac kroz par dana...
Ček, na appstoreu se ne mogu skidati ni besplatne aplikacije ako nemaš kreditnu karticu? Pa koja je to logika? :(
mogu?
napraviš creditcardless account?