Kod mene pada magla šta ću sad ?
Printable View
Kod mene pada magla šta ću sad ?
Kod mene je već pao mrak :(
Magla je opasnija kad ona padne dolaze vukodlaci.
Al po mraku su vampiri.
Savjet: pripremi se mentalno za New Moon, uvjeti su ti povoljni.
Evo, razmišljam, ali nemogu se sjetiti nekoga tko nije.Tako je bar u Splitu.Tako kritično.= Citat =:
Izvorno postao loo
:?
Bičam po Mirku...
Bičam po zidu, razbio mi je mobitel. :(
:D
Temperamentni, a? :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Headbuttaj ga, i sljedeći put nemoj u zid, krevet je dobar, bacio si nešto, ali se nije razbilo XD
Bičam po vikendu, kratak je
Bičam po svinjskoj gripi. Već mi i na uši izlazi, a nisam ni zaražen.
Jebeni senzacionalistički mediji.
Hoces reci,nisi jos.
Hehehe.
Bičam po gripi.
Neznam kakva je ali ju imam.
Siguran sam da 97% vas nema pojma kakav je osjecaj kada nemozes gledat u ekran dulje od 5 minuta a da ti oci ne prosuze od 38,4 temperature. :cry:
Ja kad sam imo nisam ni mogao gledat u ništa :(
Bicham po retajnom udžbeniku iz zemljopisa u kojem je jedna lekcija po stranicama kao 3 u nekom normalnom udžbeniku.
bičam po msm messengeru koji mi se ne zeli spojiti osim ak one skinem novu verziju.
nece meni nitko reci da nesto moram na takav nacin, stoga se logiram preko drugih servisa na msn acc.
low blow :toilet:
Zašto bi to bio low blow? Kako moraš skidat patcheve za igrice (npr. wow, cod, itd.), tako moraš i za msn. Ne vidim u čem ti je tu problem.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
Bičam po msnu koji mi opet ne pokazuje kontakte već imam jedan lijep blank screen.
bicam po rapidshare-u. Danas vise ne mozes nista bez da nekome nesto platis...vrazji kapitalizam :(
Da, rapidshare je za prozor u zadnje vrijeme. Pokušaj sa Megauploadom.
rado, al kad sam nekada "prisiljen" koristiti ga... :(
Meni su svi sad spori. Prije su bili između 400 i 500 kbps, a sad nijedan nejde preko 100 :?
MU mi ide full brzo, oko 500 kbps konstantno. RS se jedva do 100 vuče, a tu su sad i pauze po 15 minuta između fileova koliko vidim :(
ja ga fala bogu nikad nisam prisiljeen koristit niti ga zelim koristit,a ako bas trebam nesto skinut onda posudim premium od nekog.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
bicham po googl sketch up...(drugi razlozi)
Bicham po retajima iz moje ulice i razreda.
Bicam po t-comu...u zadnje vrijeme nekako precesto mi puca veza s internetom...