da to sam ja imal u planu,dok sam bio zagrijan za Ibaneza sad ciljam na ovo,na klasiku
http://www.guitarmasterclass.net/wik...ster-rot45.jpg
Printable View
da to sam ja imal u planu,dok sam bio zagrijan za Ibaneza sad ciljam na ovo,na klasiku
http://www.guitarmasterclass.net/wik...ster-rot45.jpg
ja si za par mjeseci mislim uzet ovo
http://www.esc.nazwa.pl/pasja/images...xas-deluxe.jpg
Uglavnom sam cuo pozitivne komentare na tu gitaru..jel netko sa foruma imao priliku isprobati tu gitaru? vaša mišljanja?= Citat =:
Blade Texas Deluxe
Ekskluzivnija verzija Texas serije. Flame top, humbucker, pozlata i naravno, VCC elektronika. Za sve one koji traže malo više od gitare.
Cijena: 4.033,00
Tehnička specifikacija:
-alder tijelo
- prednja ploča od javora(flame top)
- vrat od javora(prednja ploča od ruže)
- 2 x Blade VS-1 singla,1 x LH-55 humbucker
-VSC Blade aktivna elektronika
-pozlaćene mehanike(16:1)
Karakteriziraju je crni magneti, perloid ploča, flame finiš, humbucker u bridge poziciji i zlatni hardware. Gitara je napravljena od američke johe. Vrat je dostupan sa Rosewood Fretboard-om. Moderan sistem šipke u vratu spriječava bilo kakve deformacije i omogućava Vam da koristite tvrđe žice, naravno, za one koji vole čvršći ton. VSC elektronika je patentirani Blade proizvod. To je praktično Boost određenih frekvencija (po Vašem izboru). Boost se kontrolira preko mini prekidača sa tri pozicije. Srednja pozicija je ByPass za Boost (gitara radi kao pasivna, bez promjene osnovne boje magneta). Gornja (neck) pozicija dodaje visoke i bas frekvencije. Donja (bridge) pozicija dodaje srednje frekvencije. Svaki od ovih frekvencijskih opsega ima svoju regulaciju, tako da Vi određujete intenzitet Boost-a po vašem ukusu i potrebama.
Nope,
Ako vec nisi,pogledaj jubito filmice da cujes kako zvuci. Za te pare mozes nabaviti odlicnog polovnog Fendera Stratcaster-a i miran si :)
a i za ovu marku prvu put ćujem
radije uzmi nekog ko je poznat po imenu, bar onda možeš bit siguran da ima kvalitetu, ovaj Blade prvi glas
To je sve na papiru, ali najvažnije je kod biranja gitare isprobati ju sam i isprobati što više različitih gitara. Svaka gitara je drugačija i zvučat će drugačije u tvojim rukama, nego u rukama nekoga sa youtubea.
To svakako= Citat =:
Izvorno postao Majka
i plainram ju prvo isprobati pa tek onda kupiti ...frend koji svira u Off Duty i MHband ju ima i kaže da je gitara odlična za tu lovu...Ni ja prije nisam ćuo za blade gitare ali malo sam istraživao po netu i vidio da ih ljudi uglavnom hvale, posebno one koji su rađene u švicarskoj...Rekao sam da mislim kupovat tek za par mjeseci jer jos nemam lovu a i jos sam i fazi istraživanja,uspoređivanja određenih modela.
onak iz znatiželje, jel vas bolil palac na lijevoj ruci (oni koji su ljevaci) dok ste svirali barre akorde ?
Valjda misliš na one koji su dešnjaci :/. Inače je, zato što sam nepravilno držao ruku. Ak tebe boli, pomiči ju dok te ne prestane bolit i u svakom slučaju, kad osjetiš poveću bol, najbolje je prestati svirati, dok bol ne prestane. Nije dobro forsirati ruku.= Citat =:
Izvorno postao flander
da mislio sma na dešnjanke
ma ono imam par pjesama koje imaju samo bare akorde i nakon cca 30 sekundi pjesme palac grči hehe tak da ono,dok ne naviknem
zato pitam,da možda kaj krivo ne radim
Može bit da krivo držiš, ali ako si tek počeo bare akorde svirat, onda je normalno da te boli:D.
ma ne držim krivo da se na trepavice postavim hehe :D
a ono i sviram tek godinu dana i još se zna desit da ne stisnem dovoljno sa kažiprstom pa zuji ^^
Aj kad se već prozorišemo ko šta ima i ko će šta kupit... Ovo bi bilo moja trenutna pila i ne planiram ništa kupit, sasvim sam zadovoljan za sad s njom
http://img3.musiciansfriend.com/dbas...4/8/337148.jpg
BTW
Ima prejebenosavršen zvuk, još sam kupio Seymour Duncan Hot Rails SHR-1 na Neck što dodaje zvuku još bolju kvalitetu. Floyd je ko kamen, već pola godine otkad sam stavio nove žice nisam moro tuning naštimavat a sviram Bodome i vjerujte da ga redovito silujem. Sustain ima isto jako dobar, vrat nije baš najtanji ali ima fin oblik i dobar za shredanje. Pragovi su XJ, meni osobno malo preveliki ali naviko sam se tako da sve valja sad
Tijelo je joha, vrat javor, i fretboard ruža
Et ne znam šta da rečem više...
EDIT samo za Flandera :D
Cijena: 4.447,00 kn :D
+ Hotrails 610, 00 kn
pa ono cijena ^^
ja sam čuo za blade.
probao jednu, ok je bila.
isprobaj pa ako bude gg kupi.
ljudi su u pravu.
Evo moje akustare, imam ju 2 mjeseca (toliko i sviram gitaru):
http://img91.imageshack.us/img91/9830/mojagit.jpg
kak sam uspio dvaput postat :? Ispričavam se
e to sam ja mislim kupit al sam uzel Fendera. Jel dobra gitara ?
Ovaj slomio sam ruku prije mnogo godina na skejtu, zglob mi je krivo zarastao i boli me na promjene vremena, sad imam isti problem kao i lik gore nakon nekog kraćeg nekad i malo duzeg vremena znači maksimalno sat vremena najčešće pola sata me počme bolit zglob i/ili palčana kost odmah ispod palca i to dosta nezgodno i ukoči mi se ruka i tako...
Sad uzmite u obzir da sviram već 3 godine gitaru i to najmanje pola sata dnevno, ok odmorim 15 minuta pa opet mogu ispočetka ali me opet živcira...
A gle ja nemam baš puno iskustva s gitarama pa je meni svaka gitara dobra. No moji frendovi koji sviraju prek 2 godine i kažu da je dosta dobra i da ima dobar zvuk (za te pare, naravno :D ). Meni se sviđa što žice nisu preudaljene od pragova pa nije teško stisnuti žice, također mi je fora ugrađena štimalica, nikad ne znaš kad ti može zatrebati :D= Citat =:
Izvorno postao flander
e ući se po sluhu naštimavat ;)
nebuš valda u društvu pice oko tebe a ti vadiš štimer :D
efektivnije izgleda kad naštimavaš po sluhu ^^
Znam da treba po sluhu učit i vježbam ja to, ali još se premalo družim s gitarom da bi mogao koliko/toliko precizno naštimat bez uporabe štimalice :D .= Citat =:
Izvorno postao flander
ma naravno sve to sa vremenom dođe, a i ja još štimer koristim ^^
Kak vi svirate A shaped akorde? jer zabarate sa srednjim prstom one tri note ili te tri note svirate kao što svirate A (nadam se da ste me skužili :P )? Meni je prva varijanta lakša, ali me nakon nekog vremena boli srednji prst zbog savijanja da bi ne bi zaglušio donju E žicu
= Citat =:
Izvorno postao mronki
http://www.jamplay.com/images/chords...a-shape-35.jpg
nemoš mi to sa srednjim prstom držat, i zadnja žica u takvom obliku je muted
Zabunio sam se, mislio sam na prstenjaka. Tak i ja držim kak je na slici no znam vidjet dosta ljude da sviraju sa svim prstima, ovako: http://www.brendanpauljacobs.com/barre_files/abarre.JPGS(ovo nije moja slika to sam našao na internetu). To je valjda stvar kak se čovjek navikne :D
da tu takvom obliku zadnja e žica nije muted,dok u A shapu je
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U-
Eo zarezo ruku na ono bodljikavo drvo kad sam išo ložit vatru za prvi maj, i sad jedno 3 tjedna ništa od sviranja :cry:
Dosta duboka rana ovo ono, peče, boli ma FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:-x
lol?
ložio vatru sa kakvim bodljikavim drvetom lol ?
Sta ti kako nikada nisi lozio s bodljikavim drvima? :rotfl: :rotfl: