Ako koristiš operu ideš pod prikaži u pozadinskoj kartici.
A za ono tamo da ti se napiše ime ideš na taskbar, pa properties, pa makneš kvačicu sa show small icons.
Printable View
Ako koristiš operu ideš pod prikaži u pozadinskoj kartici.
A za ono tamo da ti se napiše ime ideš na taskbar, pa properties, pa makneš kvačicu sa show small icons.
On koristi IE.
@boky - radije onda pređi na Operu ili Firefox, tamo se to da podesit...
Di je to= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Riješio problem ako još neko ima problem start-control panel-internet options-tab-always switch...
Svejedno, ja ne bih ni u ludilu koristio taj priglupi browser. Kad instaliram Windows 7, nadam se uskoro, stavit ću Safari ili Firefox.
Hm, da mi smo svi uvijek u krivu i tvoje mišljenje je uvijek točno i ako ti dokažemo da nije tako upet si ti u pravu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Hm, da.
Ponovo imam onaj problem. Kompjuter mi štopa ko lud. Svako malo se zamrzne. Ali jučer sam napravio System restore i sve je bilo normalno. I danas opet problemi :-x
Molim vas pomagajte. Opet mi je izbacio blue screen i sad sam siguran da pise UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. I opet se sam prebacio na engleski i dvaput izbacio hardver error :(
http://support.microsoft.com/kb/297185
Google->UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME->Im feeling lucky.
A po čemu je to IE bolji od Firefoxa? Osim ako se radi o osmici, koju nisam probavao.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Govorio si o operi.
EDIT: pijan sam malo danas, tako da sve što rečem ne shvaćajte ozblijno...
Editirao sam avatar u Paintu na Win. sedmici, ali zašto mi nije zadržao transparentnu podlogu?
= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
Trebao bi najnoviji Skype install, ali u offline izdanju. Nisam ga uspio naći googlanjem. Pomoć.
Kako misliš offline?
O, btw:
Učinio, i sad sam probao pokrenuti, ali javlja mi da nije instaliran, mada njegov folder uredno stoji sa svim podacima u registryju. Možda je neka razlika jer mi je XP bio 32 bit, a sedmica 64 bit?= Citat =:
Izvorno postao C
Pa svaki installer je online, skineš Skype koji ima 5 mb, i to je samo installer, a da bi ga instairao, trebaš biti online, da bi skinuo 25 mb-a instalacije i instalirao. Ako nemaš net, nemožeš ga instalirati, kužiš? I zato mi treba full offline paket, da ga instaliram bez konekcije.
@Mogu bit razni problemi. Najvjerojatnije da su mu podaci bili djelomično u appdati, i tempu, a to su folderi, ne registry. Ali možda je i do OS-a, jer su k'o nebo i Zemlja XP>W7.
Kek, sad mi kažeš :D
Pa šta se ne može skype instalirat preko svog instalacijskog exe-a bez neta?
A jbga. :) Pitao si za registry. :P
Možeš pokušati s unlockerima, kao što je slučaj kod NFS: Carbona, load snimiš, ali ga ne možeš koristiti kada ga ispravno ubaciš u neki drugi Windows, pa ti treba neki unlocker koji će ti hackirati tvoj load u igru, da bi ga imao, inače je unatoč svoj ispravnosti ama baš svega, invalid.
@Ne može. To je kao Java i MSN online instalacije, samo Java i MSN postoje i u offline instalaciji, a Skype samo u online instalaciji (ne mogu naći offline instalaciju). Ako nemaš Skype, skini ga, isključi net i pokušaj instalirati, vidjeti ćeš da nećeš moći, jer je to samo instalacijska procedura, i u njoj nema programa, tj. prilikom instalacije, program se skine i instalira.
Nesto mi windows tipka ne radi. Jel se mozda moze negdje ta tipka iskljuciti? Mozda sam je slucajno iskljucio.
neki program gdje mogu trazit rijeci s pomocu ctrl f vertikalno?
Yap, stišći par puta brzo Shift, i kada ti se pojavi prozorčić, u njemu potraži WIN key, i upali ga.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Imam malo modificirane windowse tako da su neke opcije iskljucene.Moguce je da mi zbog toga shift nece ukljuciti taj prozor.. Jel ima neki normalni "put" da dodem do tog prozora pa da ukljucim tipku za windows. (tipka za windowse je prije radila iako je windows modificiran).
Uz razne igre tipa W3 ti dolaze WIN Hotkey Disableri, potraži na netu Enablere.
Moram se pohvaliti da sam uspješno vratio registry backup za PES2009, tako da ga mogu opet igrati bez reinstalacije :D
Doduše ne rade modovi koje sam imao instalirane, sad ću se s time pozabavit.
Naso problem i rijesio ga. Imam g11 tipkovnicu i slucajno sam iskljucio win key sa malom "slide" tipkom. (ispod usb oznake ako vidite). Bila je bas u polozaju kao na slici i sad sam je vratio na lijevu stranu.
http://www.imagesforme.com/out.php/t700287_g111.jpg
Tako je to kad si njubara pa ne znas sta ti tipkovnica moze! :D
evo jedan bedasti.
jučer sam se prebacil na win7, i sad, imam jedan folder na desktopu u kojem je 15ak shortcutova. I kak sad naštimat da ih mogu sortirat redosljedom koji ja oću jer ih bilokakav sorting zašvasa i nemreš ih pomaknut, a logika slaganja baš MORA bit moja :D
U tom folderu isključi "Auto Arrange", uključi "Align to Grid", odaberi da ti posloži po "Name", tako da je neki folder prvi (strelica prema gore), i posloži po svojem. I to će ti biti posloženo po tvojem dokle god ne očistiš *.db fajlove, npr. CCleanerom, ali ne mora značiti, pošto je to neki tvoj folder.
Jasno mi je to, tak mi je i XP bio složen, al "Auto Arrange" i "Align to Grid" tu ko da nepostoje, mada vjerujem da sam ja to nesposoban nać, gubim se još uvijek pa izbornicima kad god neš oću napravit :)
Pa traži. :) Počni od kartice view, arrange icons i desnog klika, do Folder optionsa.