-
Re: ~Silmarillion/Hobit/LOTR~
Prošle godine pročitao sam Prstenovu Družinu i Dvije kule, sada upravo bio u knjžari i naručio Povratak kralja (ono tvrdo ukoričeno sexy algoritmovo izdanje), i odlučio pročitati definitivno Hobita i Djeca Húrinova, za ove ostale ćemo vidjeti.
Tolkien je uistinu legenda.
-
Iako je LotR serijal (knjige) pomalo gay. Previše grljenja i ljubljenja između Froda I Sama.
U Hobbitu se ne sjećam da je tog bilo :wink:
-
Istina,patuljci 'Hobita' su ipak svi na neki nacin rodjaci. :)
-
Djeca Hurinova+Silmarillion > LoTR
atleast imo
-
silmarilion jedino nisam pročito od njegovih djela što se tiče međuzemlja&co, a djeca hurinova su mi bila prejebena, tako da bi mi i silm. trebo, mogo bi za božić posudit od sestre, ona ima s tvrdim koricama algoritmovo izdanje ak se ne varam:D
-
Izbjegavaj Silmarilion Algoritmovo izdanje. Užasan je prevod, najgori od svih Algoritmovih knjiga. Radila ga je Tajana Pavičević.
-
I meni je Silmarillion na prvom mjestu, kao sto sam vise puta naglasio...ne skodi jos jednom :)
No, imam i par novosti:
1. Hobbit ce ipak biti u 3D tehnici
2. Manje-vise je sigurno da ce PJ biti redatelj
3. Bojkot filma je podbacio,i green light se blizi
4. Hobbiton je dovrsen i ceka na snimanje
http://www.theonering.net/torwp/wp-c...79_964x670.jpg
-
Evo jos par fotki Hobbitona u izradi.
~Poznato mesto,'kapija' hobbitona.(U njemu Gandalf i Frodo ulaze u Hobbiton)
http://www.collider.com/wp-content/i...stablished.jpg
Jos jedna slika izgradnje mirne naseobine debelih i uvek gladnih Hobbita. :)
http://www.collider.com/wp-content/i...%20planted.jpg
-
mislim da su te dvije slike več viđene. btw jel se i hobit snima na novom zelandu?
-
Jej, konačno u veljači 2k11 počinje snimanje sa Jacksonom za kormilom.
= Citat =:
Izvorno postao TheWrap.com
“The Hobbit” is now greenlit and will begin principal photography in February 2011, MGM, Warner Brothers, and New Line, have confirmed.
-
Tad tek počinje? x_x ja sam čuo da je do tad već trebal bit snimljen...
-
ajde dobro da su ga i krenili snimat, kad izađe izađe, sam nek bude na razini lotra :D
-
Na razini lotr-a? U najgorem slučaju, a po specijalnim efektima bi trebao bit bolji, ipak je 8 god prošlo od zadnjeg filma.
-
na razini lotra po kulnosti.
-
nek naprave nekakav silmarilion film pa da nikom više lotr ne bude definicija kulnosti ;)
-
silmarilion kao film?teško. prije djeca hurinova.
-
Tesko i jedno i drugo, nije dovoljno medijski eksponirano, iako bi se od djece hurinove dao napraviti odlican film, silmarilion bi mogao biti neka serija/miniserija, ali tesko da ce se toga iko uhvatiti jer nevidim kako bi moglo biti isplatljivo. Ma nek snime hobbita i nek bude dobar za pogledat i to e to.
-
Uf, da naprave Silmarilion u obliku BBC-evog dokumentarca. E to bi bilo prezakon. Dokumentarac, kao da pričju o stvarnim događajima, s naratorom i svim. Zakon, zakon, zakon....
-
-
Feanor narator? Megamože :D
-
kako mrzim što ti prvi vilenjaci glavni imaju imena na f, nikako ih popamtit :(
-
Jebeš hurinovu djecu, o berenu i luthienu treba napravit film. Već vidim kako bi ga ja napisao. Film počinje prije one pete bitke ili koje već, u šator od ovog feanorovog sina dolazi jedan glasnik koji mu priča o nedavnim događajima s berenom i luthien, te flešbek cijeli film o berenu i luthienu i onda na kraju filmu epska borba s tragičnim krajem. Hell yeah? Hell yeah!
-
trebaju prvo hobita napravit :>
btw: sjetite se samo kako smaug epic izgleda, onako crn i opak :))
-
Cini mi se da je Smaug crven.
-
de nek neko ko ima vremena opet nađe onu sliku ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
dragaš hurinovu djecu, o berenu i luthienu treba napravit film. Već vidim kako bi ga ja napisao. Film počinje prije one pete bitke ili koje već, u šator od ovog feanorovog sina dolazi jedan glasnik koji mu priča o nedavnim događajima s berenom i luthien, te flešbek cijeli film o berenu i luthienu i onda na kraju filmu epska borba s tragičnim krajem. Hell yeah? Hell yeah!
i like your vision! :bravo:
-
Neka prvo naprave Hobita kako valja pa onda ostalo :)
Sretna 100ta stranica! :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Jebeš hurinovu djecu, o berenu i luthienu treba napravit film. Već vidim kako bi ga ja napisao. Film počinje prije one pete bitke ili koje već, u šator od ovog feanorovog sina dolazi jedan glasnik koji mu priča o nedavnim događajima s berenom i luthien, te flešbek cijeli film o berenu i luthienu i onda na kraju filmu epska borba s tragičnim krajem. Hell yeah? Hell yeah!
Zvuči mi preisfurano, neznam :? . Ono traže se nove ideje, nešto čudnovato i divlje. Zašto ga nebi recimo napravili ko mjuzikl, tko je ikad vidio ''epic fantasy'' mjuzikl, uz sva ona prenemaganja i namjerno ''lošu/kazališnu'' glumu.
-
postoji lotr mjuzikl. i ne neželim jebeni mjuzikl oču film, poželjno u više nastavaka i takve kvalitete da ču svaki nastavak gledat nekih 100 puta i to produžene verzije.
-
Eto u čemu je problem. I onda ljudi krive Holywood i bitchaju kako se izgubila orginalnost, a kad se pojavi neka nova i divlja ideja svi bi da se vrati na staro, jer je novo previše whell novo...